Dobbeltseng størrelse

Dobbelt eller fuld? Bunk eller dobbelt? Queen eller King? Senge synes at have så mange navne og størrelser som deres beboere. Tidligere terminologien var enkel, vi havde en enkelt seng for en person og dobbeltseng til to personer, det er det. Så kom køjeseng og to enkeltsenge, at også i varierende størrelser, der tilføjede til forvirringen. For dem af jer, der stadig tror, ??at en dobbeltseng er en, der er beregnet for to gennemsnit voksne, så lad mig fortælle Dem, at en dobbeltseng er en af ??de mange senge, der passer til to voksne. Klassificeringen er primært baseret på dimensioner forskellige sengepladser. Dobbelt senge er også indkaldt som fuld senge. Lad os vide mere om dobbeltseng størrelser. Mere om sengestørrelser chart.
Standard Dobbeltseng Størrelse
Dobbelt senge eller fuld senge var den mest almindelige type af senge for voksne indtil 1960. Hvorefter gav de måde til deres meget større kolleger, den queensize senge. Dobbeltsenge kun et par inches højere, end enkeltsenge som er mest behageligt for en enkelt person. Twin senge er 39”bred og 75”lang. Således er en person bygget gennemsnit har et rum af 39”x75”helt for sig selv. Dog kan tvillingerne senge er for lille til en person med en indbygget kraftig. Ligeledes kan det ikke rumme to voksne med en indbygget gennemsnit. Twin senge er bedst egnet til gæster. Mere om dobbeltseng dimensioner.
Gennemsnitlig størrelse af en dobbelt seng er omkring 54”bred og 75”lang. Således to voksne deler rum 54”x75”. Selv dette rum kan være lige nok til to små voksne, det rent faktisk er for smal til to gennemsnitligt bygget voksne. Dobbeltseng er omkring 15”bredere end enkeltsenge, og hver person får omkring 27”af sengen rummet. Hvis du sammenligner det med størrelsen af ??en dobbelt seng, dette rum er altfor mindre for en enkelt person. At være præcis, en person får omkring 12”mindre plads, hvis han sover på en dobbeltseng, end han ville ved at sove på en dobbelt seng. Således er dobbeltsenge egner sig bedst til en enkelt person bolig. Mere om fuld størrelse seng dimensioner.
Dobbeltseng Pros og ulemper
Dobbelt senge er mindre end queen size seng, hvis dimensioner er 60”x80”. Således hver person har omkring 30”space til sin rådighed. Selv om dette rum er mindre end en dobbeltseng, det er stort nok til at rumme to voksne. Så hvis du er et par med indbygget gennemsnit, ville du sikkert gå efter en queensize seng. Men problemet med queen size seng er at den ikke kan passe i mindre soveværelser. Og selv hvis de gør, kan de ikke efterlade nogen plads til opbevaring noget andet. I sådanne tilfælde kan dobbeltsenge være en god mulighed (hvis du er en fjer vægt par!). Desuden dobbeltseng madrasser og plader kommer på langt billigere priser end queen size eller king size senge. Det eneste problem med dobbelt sengene er, at de kan være for små og smalle for de fleste par. De kan ikke blive store nok til selv at rumme en enkelt bruger, hvis han er særlig stort i størrelse. Mere om queen size seng dimensioner.
Hvis du ikke bestille en standard mellemstore dobbeltseng og få et skræddersyet dobbeltseng, har du måske en hård tid på jagt for korrekt madrasser og plader. I et sådant tilfælde, skal du sørge for at tage korrekte dobbeltseng målinger, og at madrassen som pr dine individuelle dobbeltseng størrelse.

Hawaiian Tema Party
Sparrow Tattoo Designs
Fotografering Citater og ordsprog
Baby Gaver til Make
Fjern maling fra Brick
Bedste tidspunkt at købe hvidevarer
Tropiske Wedding Flowers
Fastgørelse Wall Idéer
Healing Citater
Laser Tattoo Side Effects
Grøn Gave Idéer