Dorm Bedding

College år er blandt de mest spændende fase i vores liv. Vi nyder og lever til fulde i disse år. Med spænding for at deltage i nye klasser, hvilket gør nye venner, lære nye fag, og mange oplevelser er der altid et iver efter at se din kollegieværelse. Nå, de fleste af de gange din kollegieværelse måske ikke op til dine forventninger. Nå, kan du konvertere dine kedelige kollegieværelse til en trendy sted.
College kollegieværelse strøelse er blandt de mest essentielle elementer i dette sted. Har en dejlig seng er virkelig vigtigt, ikke blot for at skabe et behageligt miljø i rummet, men for at ændre dets udseende så godt. God seng er absolut en billig måde at give en pæn og helt se til dit værelse. Hvad mere er, det er en rigtig god måde at vise dine stil! Her er nogle klassiske kollegieværelse senge ideer. Så holder læsning …
Dorm Room Bedding Idéer
Tjek hvad du har
Først skal du se, hvad du har i din kollegieværelse. Hvad er den type af sengen? Er det enkelt, dobbelt eller bunker seng? Normalt en sovesal værelse har 2-3 senge afhængig af antallet af studerende deler den. Hver af dette kan være enkelt eller dobbelt. Dette vil afgøre dit valg af strøelse. Også huske, at med samme stil strøelse til alle senge er væsentligt at give et klassisk look til hele rummet. Nå, kan hver en have hans / hendes egen sympatier og antipatier. Så kan du i det mindste forsøge at koordinere farverne på strøelse med hinanden og de væg maling farve. Kom matchende kollegieværelse sengetøj sæt er altid et smart idé at gøre dit værelse ser bedst. Nu her er nogle tips om at købe sengetøj til din senge, bare husk størrelsen af ??senge i værelset. Vide mere om sengestørrelser chart.
Valg i Dorm Bedding
Mange gymnasier og universiteter tilbyder kollegiet sengetøj, der har kollegium logoer eller maskotter. Disse er normalt enkle og lyse farver, generelt hvid. Undertiden er disse måske allerede findes i rummet, eller nogle kan have disse til salg i bestemte butikker. Hvis du ville elske at bruge disse, så valget er lettere. Nå, kan du tilføje en sidste nye touch til disse med nogle kontrast plader og pudebetræk, en stor kollegieværelse idé!
Bed in Bag, Bed i en taske er en cool mulighed Mange studerende vælger. Disse poser af sengetøj normalt omfatter et sæt af en dyne, der matcher ark, puder, Shams. Hvad mere er, nogle også omfatte de dejlige seng nederdele matching med øvrige linned. Købe dette sæt er kendt som en billigere løsning end at købe hver af disse poster hver for sig.
Dyner, Dyner er et populært valg blandt kollegieværelse senge. Disse fås i ett lang række sort. Valg i dette også omfatte reversible dyner. Farver og design mønstre til rådighed i kollegieværelse seng dyner er sikker på at overraske dig. Så vælg en dyne, der afspejler din stil!
Plader og dynebetræk, Du skal have mindst to sæt plader, da disse er meget tilbøjelige til at få beskidte, flere sæt, hvis du er for doven til at vaske dem af med det samme! Nå, ingen grund til nævne dette til drenge! Du skal vælge den XL-Twin størrelse supplementsformularer som kollegiet senge er større i størrelse. Som nævnt ovenfor skal du tjekke sengen størrelse, før de køber arkene, dyner, osv. Igen sorten til rådighed, er bare enorm, vil du helt sikkert finde en ret brik til at matche din smag.
Dynen dækker er en stor mulighed for sovesale, disse er vaskbare stykker, der kommer med lynlås eller knapper. Disse er et populært afløser for dyner og sengetæpper. Også en stor mulighed for dyner. Disse vil blive bedst, når man har en række venner besætte plads til en chat eller opgaver. Også disse kommer i en række farver og stilarter. Du kan også få disse for at matche de eksisterende dyner og sengetøj i dit kollegieværelse.
Puder og Shams, For der komfort møde eller sove hvor som helst i rummet, ofte en scene ses i sovesale, få i disse pyntepuder. Slags smarte smide puder er den bedste måde at spice op på dit værelse. Hvis du ønsker at tilføje stil og farve til det rum, den billigste måde, smide puder er svaret. Få disse og placere dem på din seng, på tæpper og sofaer. Man kan også vælge til den store krop hovedpuder, en behagelig måde at ligge på sengen og arbejde på din bærbare computer.
Du kan også overveje at købe pude Shams. Disse er en vidunderlig måde at klæde din kedelige og enkle puder for at give dem en fancy look. Pude Shams findes i en række farver og prints, og er en stor mulighed for at lede efter.
Pick Funky Pieces
Som jeg sagde strøelse er nok til at konvertere en rodet og kedelig kollegieværelse på et livligt sted. Nå, når du afgoerelse om strøelse stykker at du vil være købe til nåde op rummet, sørg afhente lækreste stykker. Klare farver og fed prints er de bedste at spille op udseendet af rummet. Large blomster or polka prikker den bedste print til sovesal senge for piger. Sovesal senge til drenge værelset bør indeholde dristige striber og geometriske prints. Buy strøelse i lyse violette, jazzede pink, fluorescerende nuancer, prangende gul og spraglet combos som sorte og orange, rød og sølv, violet og pink, blå og grøn osv. Disse i mørke solide farverne også bedst dem at vælge. Læs mere om ideer til dekoration sovesale.
Så med din spændende college liv, er det tid til at gå amok med din kollegieværelse indretning. Få de trendy kollegieværelse sengetøj sæt og krydre dit værelse. Velkommen til bruge disse prangende farver, der passer til din personlighed og passer din smag!

Helix Piercing
Home Bar Idéer
Bedste Facial fugtighedscreme
Duck Tatoveringer
Sort Pine Bonsai
Lys Makeup
Shamrock Tatoveringer
Dyrkning Lavendel
Terrassedøre med indbygget Blinds
Russisk Sage
Lowlights med lys hår