Dryer Ikke Varme

Vådt tøj kan være den mest frustrerende ting du kan støde på. Dette vaskeri problem er en stor stemning samt dag spoiler. Forestil Dem det – du kaster en belastning af vådt tøj i tørretumbleren og hive en lettelsens suk, og blive klar til arbejde eller skole eller noget andet. Du indser efter engang at tørretumbleren, har ikke opvarmning gjort noget for at ændre tilstanden af ??dit tøj fra vådt til tørt. Lyder ikke tiltalende, right? Så lad os se problemerne og løsninger i forbindelse med, hvorfor tørretumbleren ville ikke varme.
Tørretumbler Ikke Varme korrekt
Årsag # 1; I en elektrisk vandvarmer, er der et varmeelement, bestående af metal bredbånd, fast på en rammeaftale med 2 kontaktpunkter. Der er ledninger fastgjort til kontaktpunktet, der er forbundet til resten af ??tørretumbleren. Nu, hvis der er en pause i denne spole, ville tørretumbleren ikke varmen ordentligt. Her vil du nødt til at tjekke de 2 kontakter til at sikre kontinuitet. Såfremt de ikke fungerer korrekt, skal du udskifte varmelegemet med en ny. Læs mere om, hvordan man reparere en tørretumbler.
Årsag # 2; Et tilstoppet slange og blæserhuset kan føre til en tørretumbler ikke opvarmning nok. At kontrollere, om dette problem, skal du trække tørretumbler slangen ud, der ville være på bagsiden af ??tørretumbler. Sørg for, at tørrere er unplugged og nå din hånd i spuling at se om der er papirkurven. Hvis der er er snavs, og det er tilstoppet, behøver jeg ikke at forklare, hvad du skal gøre! Efter klaring slangen, sikre, at der er en god mængde luft strømmer ud af bagsiden af ??tørretumbleren. Hvis du føler dig varm luft, der kommer ud, så dit problem er løst. Læs mere om tørretumbler udluftningsanordning rengøring tips.
Årsag # 3, En anden grund til, hvorfor er den tørretumbleren ikke at få varmt er en dysfunktionel sikring. En sprunget sikring vil måske gøre det muligt for tørretumbleren til at spinde, men tørretumbleren plejer varme. Når du tjekker varmelegemet for løse forbindelser eller lignende, vil du komme til at kende, hvis sikringen er i god form eller ej. Læs mere om fejlfinding elektriske tørretumblere.
Årsag # 4; Lint indskud kan stave doom til din tørretumbler. Det kan meget vel være årsagen til din tørretumbler ikke opvarmning. Derfor hver gang du bruger tørretumbleren, er det vigtigt at rense fnugfilteret. Ud over dette, aftræksrør og udluftning dække drift inspektion er afgørende. Til dette formål, eller afbryde afmontere aftræksrøret og derefter fjerne fnug fra udstødningsrøret, ventilatoren og kanalen. Tjek for knæk eller sprækker, hvor fnug kan samle sig.
Årsag # 5, Hvorfor tørretumbleren ikke varme og ikke fungerer korrekt, kan tilskrives en brækket bælte. Dette fører til tøj ikke dreje i tørretumbleren. Hvis det ikke sker, tøjet er ikke spinning ordentligt, ville de ikke naturligvis ikke tørre ordentligt. Tromlen i tørretumbleren vender på grund af denne bælte. Så dette kan være årsagen til tørretumbleren ikke opvarmning.
Årsag # 6; I tilfælde alt andet er i god stand, og stadig tørretumbleren wont varme, afprøve tørretumbleren kontrol. Der er flere kontroller i tørretumbleren, og der er en mulighed for, at denne kontrol ikke fungerer korrekt. Temperaturen omskifter, termostat eller centrifugale skifte er de vigtigste, blandt disse kontroller. Når du har fundet, hvor disse er, teste dem ved hjælp af dem ved hjælp af et manometer. Hvis de er i god stand, ville oplæsninger vise uendelighed, og hvis dette ikke er tilfældet, måske denne del skal udskiftes. Læs mere om tørretumbler fejlfinding.
Læser dette måske være lidt mere nemmere end faktisk gør det! Men du kan blive udsat for et par problemer, mens fastsættelse af denne problem med tørretumbler ikke opvarmning. Du kan finde brudt eller brændt ledninger. Tilskåret den beskadigede del og sætte en ny terminal. Tingene kan være lettere, men hvis du har en digital tørretumbler. Den nye tidsalder digitale tørretumblere har en facilitet, hvori en elektrisk fejlkode findes i manualen kan indtastes. Dette hjælper dig med at finde ud af status for en særlig kontrol, hvis den har slået fejl.
Jeg håber, nu kan du sikkert sortere ud et problem, hvis din tørretumbleren plejer varme! Det er her, jeg logger af!

Home Bar Idéer
Fest Centerpiece Idéer
Bathtub Rengøring
Elbow Tattoo Design
Gerbera Daisy Care
Løvskov Planter
Verbena Plant
Funny Pick Up Lines for Girls
Forvirret Citater
Hestehale Palm Care
Tattoo Removal Cream