Dwarf Orange Tree

Et kig på frugt-belæsset dværg appelsin træ ville afgjort forlade haveinteresserede ønsker én for deres hjem. De, der har en stor interesse i havearbejde eller elsker at holde exotic hus planter vil finde ideen om at bringe en hjem yderst attraktiv. Dette tropiske hus plante med grønne blanke blade sammen med duften af ??orange blomster er simpelthen en visuel nydelse. Det er en af ??den populære dværgen citrusfrugter. For så vidt angår dværg appelsin træet størrelse er berørt, normal størrelse dværg appelsin træ er generelt 2-3 meter i højden, men det kunne vokse op til 10 meter, hvis ikke beskæres. Hvis du har bragt en bolig, skal du lære mere om dværg appelsintræ pleje. Den ideelle måde at vokse appelsin dværgtræ ville være at dyrke dem i containere. Holde denne dekorative anlæg i gårdhaven. Sørg for, at den modtager otte timers solskin dagligt. Forsyne den med de rette betingelser for at vokse og du kan blive i stand til at se smukke blomstrer og miniature appelsiner to gange i en år. Læs mere om tropiske stueplanter voksende tips.
Dværg Orange Tree Care
Størrelse Container, Da det er en plante, som holdes i beholdere, skal du sørge for, at størrelsen af ??beholderen er rigtige. Sørg for at du planter den i en container holde dybden af ??rodklumpen for øje. Diameteren af ??beholderen bør være flere inches bredere end rodklump. Den orange dværgtræ har ett lavvandet rodsystem, så snarere end understregning af dybden af ??beholderen, vælg bredere beholder da det vil muliggøre bedre vækst. Også huske, at disse bør re-indkapslede hvert andet år.
Læs mere om, Container Havearbejde, Dwarf Træer for containere; temperatur, ideelle betingelser for en dværg orange træ omfatter varm temperatur og solskin. Det kan vokse, selv i et fugtigt miljø. Temperatur mellem 68 til 80 ° F vil være fint for denne dværg citrus træ. Som jeg nævnte tidligere, otte timers solskin dagligt ville virkelig hjælpe i væksten af ??planten. Så sørg for at holde det på et sted, hvor det bliver rigelig solskin. I vinterhalvåret, skal du sørge for at holde det indendørs på steder, hvor temperaturen er under 50 °.
Jord så vidt angår kvalitet af jorden angår, så husk at tjekke det ved hjælp af en jord-testkit. Sur jord vil hjælpe dværgen orange træ gror bedre. I tilfælde, er jorden ikke sur nok, kan de blade start bliver gul. Så hvis du ser gule blade erstatte den glittede blade er det tid til at overvåge jordens pH-værdi. Du kunne tage 1 liter vand ved stuetemperatur og blandes ½ tsk. magnesium-sulfat den at sænke pH i jorden. Læs mere om jord test.
Vand; andet vigtigt aspekt er vanding af dværg appelsin træet. Vand når jordoverfladen synes tør. Må ikke gå på en vanding amok lige holde jorden fugtig ellers rødder i din plante kan blive beskadiget på grund af rod rådne. I løbet af sommeren, kan du øge antallet af gange du vand citrus træ. Du kunne holde beholderen i en drypbakke, som du vand i træet. Hvis du ser bakken bliver fyldt op med vand, afløb det ud og sæt den tilbage.
Gødning; løbet af aktiv vækst cyklus dværg appelsintræ, befrugter det mindst en gang om måneden. Anvende gødning med et højt syre indhold, som der virkelig vil hjælpe dette citrus træ at vokse. Når træet er i en hvilende fase, bør du anvende en lidt gødning hver tredje måned.
Beskæring også være opmærksomme på det aspekt af dværg appelsin beskæring af træer. Du skal fjerne døde grene og kviste. Beskæring af de døde grene og sekundære skud produceret fra bunden vil fremme ny vækst. Hvis du ser nogen sygdom, der påvirker dele af planten, beskær dem. Hold din dværg appelsintræ sikkert fra mider og bugs. Læs mere på frugttræer beskæring instruktioner.
Håber du har fundet disse oplysninger på dværg appelsintræ nyttig. Så lader den orange dværgtræ tilføje skønhed til din terrasse. Pas godt på dværgen orange træ og vil du sikkert se mindre og duftende appelsiner på din orange dværg træ.

Soveværelse vindue behandlinger
Origami Flower
Azalea Care
Fire Pit Planer
Mulle Haircut
Sjove ting at sige
Spansk brudekjoler
Olielækage Efter Olie Skift
Castor Bean
Knitting for begyndere
Berømte Romantisk Citater