Dyrkning Lavendel

Et af de smukkeste urter, lavendel er nem at dyrke og udsender en ejendommelig duft når du er tæt omkring det. Ikke overraskende, er lavendel forgudet ved bier og menneskers ens. Voksende lavendel er elsket af mange mennesker der kan lide at tilbringe tid i private haver. Der er sorter af engelsk og ikke-engelske lavendler findes i forskellige farve.
Dyrkning lavendler Indendørs
Dyrkning lavendel planter i dit komfortable hjem kan opnås ved at følge nogle lavendel plantepleje tips, der har været dækket i yderligere afsnit.
Voksende Lavendel # 1: Grundlæggende voksende behov, det første, at vokse lavendel skal man være bevidst om vækstbetingelserne af jorden og om den type lavendel en vælger at vokse. Selv om tolerancen magt lavendel planter er god, og de trives i forskellige typer af forhold, lavendler hovedsagelig blomstre i fuld sol, varme og veldrænet jord.
Alvorlig vinteren eller meget fugtig sommer kan forkæle lavendel og er uegnet for dets vækst. At fremme større koncentration af lavendel olie, er magert jord anses for at være mere velegnede. Jord, der er basisk er mere nyttige i at øge lavendel’s duft. I den første vækstsæson, er det ekstremt nødvendigt at vand lavendler planter og tage deres rette pleje. Lavendel er dybest set en tørkeresistente plante, og når det bliver rigtigt afviklet i jorden, kan det leve længere.
Dyrkning Lavendel # 2: Bekymringer om fugtighed Jord, lavendel, som nævnt, er en stærk plante og kan modstå kulde. Dog kan fugt i rødder forårsage død af lavendel planter. I løbet af vintermånederne, er fugt forårsaget på grund af våde rødder af planten, og i sommermånederne kan det skyldes høj luftfugtighed.
I områder, hvor luftfugtigheden er problemet, skal du sørge for, at planterne er sået i en vis afstand, således at tilstrækkelig mængde luft strømmer imellem dem. I geografiske omgivelser, hvor i vintre jorden fryser, kan det være tilstrækkelig til lavendel vækst ved at anvende lag barkflis, efter at jorden i første omgang har frosset.
Voksende Lavender # 3: Dyrkning lavendler i containere Lavender kan dyrkes i komfortable potter og kan blive udsat for sollys vintre og kan fordrevet fra deres plads, hvis der er barske vinter vind udenfor. Selv lavendel rødder spredt til store omfang, de er sædvanligt til dyrkning i stramme pletter.
Arrangere potter, der tilgodeser rødder forlader nogle ekstra plads i puljen kan hjælpe en ordentlig vækst i lavendler. Tilføjelse gamle krukker og grove korn med til at fastholde dræning for lavendel anlægget.
Voksende Lavendel nr. 4: Dyrkning Lavender fra stiklinger; Nå beskæres planter er afgørende for korrekt vækst og vedligeholdelse. Planter, der ikke beskæres korrekt, kan har rodet vækst, og de kan bebyggelse. For at holde planterne velformede og fremme ny vækst af planter, beskæring planter i det tidlige forår eller på årsbasis er meget vigtigt.
Efter lavendel er blevet høstet, og dens blomster er blomstret, kan du bruge den til forskellige formål. Ud over at give et smukt udseende til dit græsplæne og haven, lavendel udgør en ingrediens af lækre søde retter. Lavendel kan tørres og opbevares i din hovedpude poser at skabe afslappet søvn, og det kan endda bruges i tørret blomst arrangement i dit rum til at give en smuk duft. Lavendel æterisk olie er meget populært for sine medicinske virkninger i kurere aromaterapi.
Du kan læse mere på:; Voksende Lavender for Profit; Lavender olie fordele; Lavender Oil: Hvordan man laver lavendelolie i deres hjem, Growing lavendel er nemt, hvis vi rettidigt tjek eventuelle problemer, at disse urter kan ansigt. Da lavendel er smuk urt, det forbedrer den ser ud i dit hjem og tilføjer et element af stil til det. Dyrkning lavendel er absolut en givende for alle elskere af havearbejde.

Køjeseng Planer
Echinacea Plant
Reol Design
Kløe Pulver: Hvordan laver Kløe Powder
Er Hun The One
Steder at gå på en date
Bryllup Card Boxes Idéer
Etikette Spørgsmål
Bronzer Makeup
Bikube Frisure
Flimrende lys Løg