Dyrkning Vandmelon

Vandmelon botanisk kaldet Citrullus lanatus er bud varm sæson frugt Cucurbitaceae familien. Tørst quencher, vandmelon ernæring meget høje, især i form af sin højde vand, vitamin A og C indhold. En nem vin til at vokse, med de vigtigste krav af varme temperaturer og store mellemrum, voksende vandmelon kan være en interessant tilbud til alle dem, der elsker at dyrke deres egen frugt og grøntsager.
Dyrkning Vandmelon Tips
Selv om deres originering, er spekuleret på, tyder, at det var i dyrkning så tidligt som det andet årtusinde f.Kr. i Nildalen. Denne frugt er en sommer frugt fundet voksende i overflod verden over i behagelige klima. Vandmelon kan dyrkes i vegetabilske senge eller i potter stor succes.
Der er masser vandmelon sorter en kan vokse, såsæd og uden kerner hybrider, små frugter, hvis vinstokke optager mindre plads, runde til ovale dem, selv store konkurrence, med nogle over 250 pounds i vægt. En normal størrelse vandmelon vil normalt vejer mindre end 30 pounds, mens baby eller busk sorter ville vejer mindre end ti. Vandmelon kød kunne komme i en vifte af farver som rød, pink, orange, gul eller hvid med svær eller hudfarve viser forskellige mønstre. Så er der lang tid voksende dem (foretrækker længere varmere temperaturer) og den hurtige modning dem (udplantningsplanterne vil gøre sig godt i køligere forhold også).
Dyrkning vandmelon i potter gør det nemt at få adgang til melon, dog eksperter anbefaler gryder er store dybde og bredde klogt. For container havearbejde, skal du vælge lille størrelse sorter. Vandmelon vinstokke dyrkes fra frø, sår frø i en dybde af fire gange frøene bredde. Hvis man vokser vandmelon i beholdere, tage de store og såning / s i det. Denne måde, vil man ikke behøver at flytte sætteplante efter spiringen. Når den frøene når en seks blade etape, er den klar til transplantation. Mange gartner foretrækker at bruge dybe udsæd bakker til spirende frø. Læs mere om spiring proces.
Jorden skal være godt bearbejdes, løse, og godt afdrypning. As vin rødderne trænger, dybe og overfladiske de har brug for løs jord for at vokse frit. Tilføj masser af organisk kompost til jorden. En pH-værdi fra 6,5 ??til 7,0 er generelt at foretrække. Vandmelon behov fuld sol til at vokse. Vegetabilske sengepladser, der har været brugt til dyrkning af aubergine, tomater og kartofler bør undgås, da disse er roden knude nematoder udsat. Én vin skal have en spredning af to kvadratmeter, så pladsen dem i overensstemmelse hermed.
Vand vinstokkene godt, jorden skal være fugtig hele tiden. Vandmeloner er store på vand behov. Du skal dog ikke overdrive det. Klem tips til at fremme tværgående forgrening. Hver vinstok vil bærer mandlige og kvindelige blomster særskilt med flere hanner, end kvinder. Blomster, der ikke får bestøvning resultere i små frugter. Befrugte jævnligt, så snart blomsterne begynder at dukke, skal du starte med en kvælstof baseret én, og derefter skifte over til en høj fosfor og kalium gødning.
Larver, bladlus og spindemider er hovedproblemet med vandmeloner. Man nødt til at fysisk at slippe af med dem. Undgå at bruge for skal pesticider på dine planter. Hvis frugterne synes krakket, betyder det ikke har modtaget tilstrækkelig vand. Dyrkning vandmelon lodret er en glimrende mulighed for dem med begrænset plads, eller for dem, der ikke ønsker at investere plads til længe. Sørg for, at vandmelon vin er sikret godt på stærke tremmer. Læs mere om dyrkning uden kerner vandmelon.
Når du er færdig voksende vandmelon, er det tid til at høste det. Afhængig af sorterne, kan vandmeloner tage op til tre til fire måneder at modne. Derfor bør beplantning til høst skal gøres mellem forår til sommer. Når vinstokkene begynder to visne naturligt og vandmelon lyder hult, når tappet på, er det tid til at høste og nyde den forfriskende smag.

Queen Size Bed Målinger
Fake Belly Ringe
Lowlights for Brunetter
Køkkenbordet Options
Bedste Break Up sange
Stevia Plant
Knotty Pine paneler
Kælder Bar Designs
Naturlig Lip Gloss
Alpeviol Plant Care
Meningsfuld Quotes About Life