Echinacea Plant

Også kendt under navnet, ‘Solhat «, og Echinacea er meget mere end at være en fantastisk tilføjelse til staudebede og grænser. Det fungerer også som en lægeplante, som hjælper med at styrke immunsystemet og helbredelse af en række lidelser. Echinacea er endemisk til det østlige og centrale Nordamerika. Grunden til det er en af ??de mest populære flerårige planter er dens sæson-lange farverige display Daisy-lignende blomster. Fabrikkens robuste stængler bærer en fremtrædende central kegle, og denne kegle komplimenteres af påfaldende farverige, geniale og duftende blomster. Avlsarbejde, der har udviklet i den seneste tid, har været i stand til at gøre plads til produktion af en bred vifte af farver til blomster, blomstrende karakteristika og habitat anlægget. I dag kan du finde en bred vifte af sorter af Echinacea planten bærer nuancer af magenta, orange, pink, lilla, hvid og gul. Du behøver en lille smule arbejde med denne plante, og du bliver belønnet med nogle iøjnefaldende blomster, der findes i midten af ??sommeren og sidste til slutningen af ??vækstsæsonen.
Echinacea Plant Information
Som nævnt Echinacea planten er en hårdfør plante og et godt valg, når det kommer til havearbejde begyndere. Den eneste bekymring omkring dette anlæg er for meget fugt. Det er ikke foretrækker våd, klæg jord. Snarere er det ikke godt i ret tør jord. Men i løbet af det første år efter omplantning, kræver unge planter omkring en tomme af vand hver uge, for at udvikle deres pælerod. Når planterne bliver oprettet, bliver de ganske tørkeresistente og dermed kan klare sig godt i de mere tørre jord. Planterne vil få deres behov fugt fra regn, undtagen i meget tørre dage. Så hvis der har været nogen regn i 1 til 2 uger, så skal du overveje vanding dem selv. Men passe på ikke at gøre jorden klæg.
Echinacea planten nyder fuld sol, men også klarer sig godt i delvis skygge. Undgå at vælge en shadier placering til anlægget, da det kan hæmme sin kraftige vækst og produktivitet af blomster. Om jordtype, skal det være frugtbar, og hvis ikke, så arbejde i en lille kompost og supplerer den med en god organisk gødning. Jorden skal også være godt drænet, og det må ikke være konstant fugtig. I områder, hvor fugten er højt er det bedst, hvis du vokse fabrikken i et højbed.
En generel, alle formål, langsomt opløse gødning er at foretrække for fodring unge echinacea planter, i løbet af det første og andet år med vækst. Dette skal gøres en gang i slutningen af ??foråret. Drys gødningen på jorden rundt i bunden af ??planterne. Pas på ikke at få blandingen til at komme i kontakt med nye stængler eller blade. Ældre anlæg ikke kræver befrugtende, medmindre de vokser i næringsfattig jord.
Brug barkflis er også et af de aspekter, echinacea plantepleje. Barkflis er nødvendig for at bevare fugten i jorden, især for et anlæg, hvis blomstringstiden opstår under den varme forår til sommer. 2 inches af økologiske mulch er god nok til at blive spredt rundt blomsterne i dyrkede senge. Som Echinacea planten er en vild art, det kræver minimal beskæring. Fjernelse fading blomster toppe hjælp dannelsen af ??nye knopper og udvider blomstrende sæson.
Bladlus, larver, græshopper, japansk biller, leafhoppers og whiteflies er de fælles skadelige insekter, som er kendt for at genere Echinacea planten. Også, Aster gule, pulver meldug og rodbrand er de sygdomme, der kan påvirke planten.
Echinacea plantning er let når du er færdig med frø. Tidlige forår betragtes ideel for frø, der skal sås. Placer frøene 2 bortset fra hinanden og so i en dybde på 1 / 4 i jorden. Når planter vokse til et par centimeter høje, skal de være 18”fra hinanden. Hold øje med ukrudt, da denne plante ikke konkurrerer godt med dem.
Læs mere på:; Echinacea Fordele, Echinacea ekstrakt, echinacea Side Effects; Lad os slutte denne artikel med nogle af de medicinske fordele ved Echinacea planten. Som jeg sagde, denne plante hjælper i styrke immunsystemet. Sygdomme, som kan behandles med te af dette anlæg omfatter kolde, hoste, ondt i halsen, feber, øre infektion og urinvejsinfektioner. Behandling af hud problemer som eksem og bylder, astma og inflammation i forbindelse med gigt er de øvrige fordele, som echinacea anlæg giver.

Elegant festdekorationer
Mikrobølgeovn Reparation
Crazy frisurer
Cover Up Tatoveringer
Tree Trimning Omkostninger
Montering tv over Pejs
Updos for lange hår
Oldgræsk Navne
Calla Lily Wedding Invitationer
Labret piercing Information
Cross Tattoo Design for mænd