Egyptiske Tatoveringer

Tatovering er en form for kunst, hvor der ikke er nogen bundet til din kreativitet. Da dette er en form for selvudfoldelse, kan du blot indskrive ethvert symbol eller design på din krop som en form for tatovering. Fleste mennesker gå med tendensen og vælge den mest populære eller udbredte designs for tatoveringer. Dog der er nogle der bruger symboler og billeder fra antikke kunst over populære dem. Gotisk tatovering design og egyptiske tatovering designs er perfekte eksempler på disse. Her vil vi se mere på ægyptisk tatoveringer.
Egyptisk Tatoveringer og betydninger; egyptisk tatoveringer historie går tilbage til næsten 2 til 3000 fvt. Flere mumier er blevet opdaget som indeholder tatovering gerne tegninger på deres krop. Dette viser at tatoveringer var en almindeligvis praktiseret brugerdefineret i oldtidens Egypten og nogle mennesker mener endog, at tatovering, hvorved stammer her. Gamle egyptere havde gjort en bemærkelsesværdig fremskridt inden for kunst og dermed finder vi de mange tegninger og designs, som anvendes i dag, som tattoo designs. Der er nogle symboler, der bruges meget, da de er en dyb mening knyttet til det. De omfatter:
The Ankh, den Ankh eller den egyptiske øje er en af ??de populæreste egyptiske tattoo symboler i dag. It symboliserer liv, og derfor blev betragtet som en hellig-symbol. Billedet af Ankh findes i flere tegninger relateret til det gamle Ægypten. The Ankh kaldes også den egyptiske cross og er et af de mest ikoniske tatovering symboler, næste kun til det kristne korset. The Ankh kan laves i forskellige former og farver og er en af ??de meget identified gamle egyptiske symboler i dag.
The Eye of Horus; En anden populær form for den egyptiske tatovering er øjet af Horus eller øje Ra. Dette anses som alle seende øje som også var betragtet som et helligt symbol som dermed den egyptiske øjet tatoveringer er meget populære dag. Den egyptiske øje Horus tattoo og det egyptiske ankh tatoveringen kan ske på nogen del af kroppen, er imidlertid øje Ra tatoveringen foretaget på den del af kroppen, hvor det kan nemt fange opmærksomhed seeren. I øjet på Horus er en af ??de bedste egyptiske tatoveringer idéer fundet i dag.
Bastet, Ifølge gamle egyptiske kultur, er Bastet eller Basthet gudinde for beskyttelse, glæde og sundhed. Hun har liget af kvinden og hoved af katten og er folkemunde kendt som katten gudinden. Hun også symboliserer frugtbarhed og er forbundet med barsel og dermed en af ??de respekterede skikkelser i det gamle egyptiske kultur. Billedet af Bastet kan blive en glimrende tatovering design for elskere af gamle kunst, mytologi samt katteelskere. Denne tatovering er normalt større i størrelse og derfor foretaget på ryg, mave eller skuldre.
Scarab, den Scarab eller Scarabaeid billen blev betragtet som én af guddommelige skabninger ved de gamle egyptere som det symboliserede reinkarnation. Skarnbassen var også inkluderet i en af ??kongelige titlerne anvendes af ægyptiske Pharaohs. Skarabæen kan trækkes i en enkelt tatovering design eller kan endda blandes og matches med andre symboler for at danne en klassisk egyptisk tatovering kunst.
Bortset fra disse, de sfinksen, Phoenix og serket eller skorpion er de øvrige egyptiske symboler, der anvendes til tatovering design. Hvis du virkelig ønsker at få mere omfattende og farverige design kan du have billeder af den berømte faraonernes som Tutankhamon, Nefertiti, Ramses, osv. trukket på kroppen som en form for kunst. Nu, at du kender de forskellige egyptiske tatoveringer og betydninger, kan du endda blande to symboler som Scarab den egyptiske korset, etc., hvis du ønsker at skabe en unik tattoo.
Egyptiske tatoveringer er en af ??de bedste tatovering design man kan få som de er aldrig af mode. Endelig bør ett huske at tatovering foretagelse og tatovering fjernelse er en smertefuld proces og dermed det vigtigt at lægge en masse tanke før de går for det. Andet, anbefales det at have en tatovering foretaget af ett certificeret professionel tatovør.

Brudepige Gave Idéer
RSVP Etiquette
Forår Jakker til kvinder
Knivskærper Anmeldelser
Azalea Care
Er Hun The One
Bryllup Bruser Kager
Granit Rengøring Tips
Bronzer Makeup
Ananas Plant
Glasfiber Tub Reparation