Egyptiske Tattoo Design

Det gamle Ægypten var kendt for at være en af ??de mest avancerede og udviklede civilisationer i verden. Egypterne havde gjort bemærkelsesværdige fremskridt inden for områderne kunst, litteratur, osv. Forskninger og opdagelser viser også, at kunst tatovering, hvorved var kendt af egypterne, og det også var en af ??de fælles praksis vedtaget af dem. Historie og kultur i oldtidens egyptere er meget mystificerende, som stadig fascinerer mennesker over hele verden. Derfor er flere symboler og designs, der tilhører især den gamle egyptiske kultur bruges som tatovering symboler i dag, og er ret til en favorit blandt flertallet af befolkningen. Lad os få et kig på nogle af de mest populære og awesome egyptiske tatovering designs.
Egyptiske Tattoo Design og betydninger; Egypterne gjorde brug af hieroglyffer eller et skriftsystem, der var baseret på symboler og billeder. Disse gamle egyptiske symboler bruges som tatovering design i dag. Følgende er nogle af de mest populære egyptiske tatovering design, der anvendes i dag.
Eye of Horus; De “Ankh” eller øjet er et udbredt identificeres og bruges symbol af egyptiske kultur. I oldtiden udgjorde den liv og var dermed en af ??de respekterede symboler. Blandt de forskellige udformninger af Ankh, er øjet af Horus mere populær som den står for held og lykke. Øje Horus, også kendt som øje Ra, menes at være den altseende øje, der også blev brugt i amuletter båret af de gamle egyptere. Den egyptiske krydser eller Ankh også står for genfødsel eller reinkarnation. Den egyptiske øje tatovering repræsenterer lys, strøm og royalties og dermed er en favorit tatovering symbol. Læs mere om øje Ra tatovering.
Scarab, skarabæen eller den hellige billen var et symbol på genfødsel eller tilblivelse i den gamle egyptiske kultur. Det blev også betragtet som en af ??de mange kongelige titler, der anvendes af faraonernes og blev også anset for at være anvendt af Tutankhamons, en af ??de mest berømte egyptiske Pharaohs. Skarabæen blandet med Ankh eller den egyptiske krydser gør én af de mest fængslende tatoveringer designs.
Konger og dronninger, Der er et par bemærkelsesværdige konger og dronninger, der tilhører de gamle egyptiske æra, der er populære tallene endnu i dag. Hvis man ønsker at have en pilsner og mere forfinede tatovering design, kan han sport billeder af disse faraonerne. Tutankhamons, Nefertiti, Ramses II og Cleopatra er nogle af de store herskere i det gamle Egypten, som stadig i dag kendt. Man bør imidlertid bemærke, at tatovør skal være ekstremt dygtige til at tegne disse komplekse billeder.
Serket, den Serket var en egyptisk gudinde, der beskyttede kister. Hun er repræsenteret i en kvindelig figur med en skorpion på hendes hoved. Egypterne mente, at skorpioner symboliserede helbredelse fra skorpion svier. Egypterne brugte denne symbol for at beskytte sig mod skorpion svier og bider af andre insekter. The serket er en af ??de mest unikke egyptiske tatovering symboler i dag, og du kan stolt sport denne tatovering uden at frygte, at det gentages.
Bortset fra de ovenfor nævnte, cobra, kat, Anubis, Sphinx, djeds, og Phoenix er de andre populære egyptiske tatovering designs, der kan bruges som tatovering mønstre. Før indskrive en permanent tatovering, anbefales det at have en ru tegning lavet på papir og først derefter i overensstemmelse med konstruktionen. Endelig anbefales det at have en tatovering kun ske fra en certificeret tatovør. Held og lykke!

Banket rhus
Ghetto Tatoveringer
Granit Rengøring Tips
Volleyball Quotes
Corsager for Wedding
Jasmin Essential Oil
Plasma TV Fejlfinding
Daisy Wedding Invitationer
Blomstrende stueplanter
Små Tattoo Idéer
Turkis Betydning