Ekstremt Dry Hands

Ekstremt tørre hænder og fødder er et af de fælles problemer i løbet af vinteren. Men nogle mennesker oplever denne tilstand, hele året. Det kan være ubehageligt og ubehageligt for dem såvel som andre. De kan vige tilbage fra håndtryk eller endog røre deres kære. Ekstremt tør hænder kan være forårsaget af forskellige faktorer. Denne artikel omhandler forskellige aspekter af ekstremt tørre hænder, herunder dens årsager og afhjælpning.
Ekstremt Tør Hand Årsager
En af de mest almindelige årsager til ekstremt tørre hænder er mangel på fugt, som kan være forårsaget af nedsat indtag af vand eller manglende evne til hudens celler til at producere sebum. Sebum er den naturlige olie produceret af talgkirtlerne i huden og er ansvarlig for forsegling i fugt. Da vand indtag er reduceret, vandindhold i huden dråber, hvilket gør det tørre. Et andet meget tør hud årsag er vant til at vaske hænder igen og igen. De kemikalier i sæbe stribe huden sin naturlige olier, som er ansvarlige for dens smidighed. Regelmæssig eksponering for skrappe sæber, gerne opvaskemiddel, rengøringsmidler, især dem med blegemidler, osv., kan også føre til tørre hænder. Akkumulation af døde hudceller er en anden årsag til tørre revnede hænder. I dette tilfælde udgør de døde hudceller et lag over huden overflade blokerer absorption og fastholdelse af fugt. Tørre klimatiske forhold kan også forårsage tørre hænder. Fleste af ovenstående er sagt årsager, som også er ansvarlige for ekstremt tørre hænder hos børn, let forebygges. Følgende er nogle ekstremt tørre hænder retsmidler og nogle tips og retningslinjer vedrørende forebyggelse af denne betingelse.
Ekstremt tørre hænder Remedy
Et af de nemmeste løsninger til ekstremt tørre hænder, er at forhindre, at årsagen, før det skaber problemer for dig. Hvis du ønsker at bevare fugten på huden, skal du drikke masser af vand så meget som 7 til 8 liter om dagen. Mindst to liter vand er nødvendig af kroppen, per dag. Du har at undgå at gentagne vaske hænder, især med sæbe. Hvis du ikke kan undgå dette, så gælder fugtighedscreme, efter at vaske hænder. Et fugtende håndsæbe vil blive den bedste mulighed for disse mennesker. Undgå eksponering af hænder til barske sæbe og rengøringsmidler, eller andet, bruge gummihandsker, for at beskytte dine hænder fra at få tørre. Undgå disse hudpleje produkter, som kan påvirke den normale funktion af talgkirtler. Det foreslås også, at anvendelsen af ??aloe vera gel på hænder og holde det natten er til gavn for tørre hænder. Sørge for at bruge en scrub lejlighedsvis, så de døde hudceller bliver fjernet. Et andet ekstremt tørre hænder mulighed at anvende vaseline på hænder og holde det natten for de bedste resultater. Brug et par bomuldshandsker, efter anvendelse Vaseline på hænderne. Du kan erstatte Vaseline med E-vitamin, som kan købes som kapsler. Med lunkent vand Håndvaskene er en anden metode til at imødegå ekstremt tørre hænder. Nogle mennesker bruger luftbefugtningsanlæg i deres hjem, hvis luften hjem er meget tør. Dette kan også forhindre huden og hænder fra at blive tørt. Læs mere om at tage sig af hænder.
Når ovenstående er sagt ekstremt tørre hænder retsmidler meget nemt og billigt for. Men hvis det tørre chapped hænder ledsaget af kløe, rødme, osv., er det bedre at søge lægehjælp, da det kan være et symptom på andre problemer. I modsat fald vil disse retsmidler hjælpe dig med at gøre dine hænder bløde og smidige.

Native American Tattoo Design
Teardrop Tattoo
Pensionering Gag Gaver
Yard Sale Priser
Foot Massage Techniques
Master Bedroom Plantegninger
Skytten Woman
Sølvfisk Elimination
Hip Hop Dance Kostumer
Bygning Planter Boxes
Anti tragus Piercing