Elektrisk vandvarmer fejlfinding

Det være sig nogen af ??de husholdningsapparater, kan et sammenbrud i nogen af ??dem forstyrre din rutine. Endnu højere grad, hvis apparatet bryde ned er din el vandvarmer, og at også om vinteren! Det er hårdt at finde nogen til at fastsætte din radiator om vinteren, når en snestorm har blokeret vejene. Det er i tider som disse, at manden i huset er kaldt til rette ting, og du skal foretage elektriske vandvarmer fejlmelding på egen hånd. Selvfølgelig er du ikke alene, og vi er her for at hjælpe dig! I denne artikel, deler jeg nogle enkle tips til el-vandvarmer fejlfinding, der kan gøre arbejdet lettere for dig.
Elektrisk vandvarmer: Arbejde
Den elektriske varmelegeme arbejdsgang er ganske enkel. Vandet opvarmes af en elektrisk varmelegeme og sin indsats styres af to termostater. Som du åbner det varme hane, bliver koldt vand indført i tanken udløser termostaten at tænde for varmelegemet. Da vandet opvarmes til indstille termostat temperatur, er virkningen af ??varmelegemet igen slukket af de andre termostaten. Der er normalt en anode stang inde i tanken til at tiltrække og filtrere urenheder ud af vandet. Lad os se, hvad der er de fælles problemer, der skal behandles i elektriske vandvarmer reparation.
Fejlfinding elektriske vandvarmere
Enhver mekanisk tingest har utallige og unikke måder at bryde ned! Varmesystemer ligesom de elektriske vandvarmer er ingen undtagelse. Jeg diskuterer nogle af de store problemer, der plager elektriske vandvarmere, der kommer med en vedhæftet vandtank. Før vi begynder fejlmelding af enhver art, skal du tage nogle forholdsregler. Luk for vandforsyningen til varmelegeme og slukke for el leveret til det. Lad os få en symptom-wise ser på el vandvarmer fejlfinding teknikker:
Symptom # 1: koldt vand!; Dette symptom betyder en total fiasko af de vigtigste mål for opvarmning mekanisme! Dette er den mest almindelige elektriske vandvarmer fejlfinding.
Årsager: Der er tre mulige årsager til en opvarmning fiasko, som du kan være i stand til at identificere efter at have et kig på sikringen kassen eller afbryder. Enten den høje temperatur endestop (alias ECO-Energi cut off) kan have udløst fører til ophør af varme handling eller den øvre og / eller lavere termostater, kan have helt mislykkedes. Sidste scenario er varmelegeme fiasko.
Hvad skal du gøre: Hvis du bemærker, at opvarmning har været blokeret på grund af aktivering af temperaturkontrol switch, så bare nulstille den til at gendanne det for normal funktion. Tjek om nogle af de termostater har undladt at bruge et voltmeter og erstatte dem at genoprette normal funktion. Endelig, hvis det er varmelegemet ikke har så skal det udskiftes. Læs mere om vandvarmer element udskiftning.
Symptom # 2: Vand stinker; Nogle gange kan du står over for en situation, hvor det varme vand stinker. Dette er en elektrisk vandvarmer fejlfinding problem, som har fået noget at gøre med dens mekanisme.
Årsager: Dette kan skyldes virkningen af ??visse bakterier i vand og andre urenheder.
Hvad man skal gøre: At tage sig af dette problem, anbefales det at du rengør tanken grundigt og installere et vandfilter og skyllemiddel, som behandler vandet før den træder i tanken.
Symptom # 3: lave vandtemperaturer; Dette er en af ??de mest almindelige problemer set i en elektrisk vandvarmer.
Årsager: De fleste sandsynlige årsag er en lavere indstilling på termostaten, som er årsag til opvarmning om at ophøre med ved lavere temperatur eller den har undladt fuldt ud. En anden årsag kan være den manglende af varmelegemet.
Hvad man skal gøre: Afhængigt af årsagen, enten hæve termostaten temperaturindstillingen eller erstatte varmelegemet.
Symptom # 4: Pressure Relief Valve utætte, ofte et fælles problem er en utæthed i overtryksventil.
Årsager: Den overtryksventil træder i funktion, når temperaturen af ??opvarmet vand er for høj. En anden årsag kan være høj vandtryk eller ventilen fiasko.
Hvad man skal gøre: Hvis høj termostatindstillingen temperatur er synderen, så skrue ned for termostaten temperaturindstillinger vil tage sig af problemet. Hvis højtryk er årsag til problemet, så tilføjelsen af ??en trykreduktionsventil i fødeledningen vil tage sig af problemet. Hvis ventilen ikke har, så er der ingen anden mulighed end at erstatte det.
Læs mere på:; fejlfinding vandvarmer problemer; vandvarmeren problemer; Bedste elektrisk vandvarmer, hvis du forstår at arbejde af den elektriske vandvarmer, fastsættelse det vil helt sikkert være nemmere. Håber, disse enkle elektriske vandvarmer fejlfindingstip hjælpe dig, og du kan nyde din varme vandbade i fred! Amen.

Samtale Etiquette
Rådgivning om Long Distance Relationer
Termoruder Omkostninger
Dekorative rumdelere
Tropiske Wedding Flowers
Ivy Plant
Wise ordsprog
Juniper Bonsai Pasningsvejledning
RSVP Etiquette
Highball glas
Fjernelse af Popcorn Loft