Elephant Hair armbånd

Den ægte afrikanske elefant hår armbånd vil komme på tværs som en meget smuk form for kunst og smykker. Men mange af jer kan ikke vide, at elefanten håret armbånd er sivet i sagn og traditionelle betydning. Elefanten hår Armbåndet legende daterer sig tilbage til over 1200 år. Det har en afrikansk oprindelse. Det menes, at folk, der bærer elefant håret armbånd er beskyttet mod sygdomme, ulykker og skader.
Elephant Hair armbånd – begreb
Elefanten hår armbånd, som det fremgår af navnet, er et armbånd, der er lavet af halen hår fra elefant. Dog er det blevet en ulovlig aktivitet til at gøre armbånd fra elefant hår nu. I stedet for det, er sølv armbånd, som er en kopi af elefanten hår armbåndet oprindelige dekorationer. Så også, armbånd med giraf hår og gentage elefant håret armbånd designs er lavet. Læs mere om smykker at gøre.
I århundreder har de afrikanske mytologi mente, at elefanten danner en forbindelse mellem himmel og jord. Så iført en elefant hår armbånd vil velsigne bæreren med kærlighed, sundhed, velstand og fremgang.
Elefanten hår Armbåndet kan have enten to knob eller 4 knob. De to knuder af elefanten hår armbånd betyde og repræsenterer jorden (som består af frugtbarhed og forfædre) og karakter (som består af spiritus og styrker). Derfor menes det, at skabe en blanding og balance mellem jorden og naturen. Derfor bæreren er i sync med de kræfter i universet.
De fire knude Armbåndet betyder naturens elementer, nemlig ild, sol, vand og vind. Strengene i hår, som passerer knuder symboliserer årstiderne i år. Bevægelser af knuder langs wiren, viser naturens kræfter og repræsenterer stadig udvikling, og derfor bidrager til at bringe styrke, held og lykke og lykke til bæreren. En person, der jagede og dræbte en elefant, ville bære armbånd i deres højre arm, mens dem, som elefanten håret armbåndet var begavet, havde det i deres højre arm.
Hvordan man laver en elefant Hair armbånd
Det er meget vanskeligt at foretage en elefant hår armbånd. Elefanten hår er ekstremt tyk og en enkelt streng kan gå op til 22 inches. Det er vanskeligt at foretage en elefant hår armbånd, fordi den ene ende af håret Strand er tykkere end den anden. Derfor er man nødt til at skære stykker, så en masse hår med samme tykkelse kan samles for at gøre armbåndet. En ældre elefant’s hår er tykkere end en yngre elefant. Farverne på elefanten hår spænder fra sort til brun og meget sjældent hvide. Hvide hår er en tilfældighed, normalt findes blandt ældre elefanter. At finde ud af, om et hår Strand er originalt, tage en kamp til det. Hvis det er originalt, vil det lugter brændende hår.
Elefanten hår skal være kogt og blødgøres, uden hvilke det ikke er muligt at omdanne det til forskellige former. Så mens du stadig varm, skal det formes til den ønskede form. Så det skal være afkølet, så den bevarer formen, at det var støbt ind.
Knuderne af armbåndet er nødvendigt at være jævnt fordelt. De skal også være tæt bundet, uden hvilken, vil de tråde løsnes og skub over ens hånd og falde af.
Knuderne, der bruges til at holde armbånd sammen vil variere i stil og form. Nogle er glatte, mens andre er mere omfattende. Knuderne, som tidligere nævnt, vil enten være 2 eller 4 på ingen. Men selv dette kan ændre sig, med nogle går op til 8 i antal.
Læs mere om; Armbånd gøre ideer; armbånd gør teknikker; armbånd Making instrukser Elephant Hair armbånd Care; Vaskes i hånden ved hjælp af minimal kraft. ; At bruge for meget kraft og tryk til at skubbe knob kunne føre til brud på en eller to dele af hår. ; Vask med normal hår shampoo eller hund shampoo. , Aldrig sætte det i en vaskemaskine, ‘coz det vil ødelægge den ikke kan repareres. ; Betingelse med en dråbe eller to af hår balsam efter vask. ; Sørg for, at hver streng modtager conditioning, ved at åbne og lukke hvert hovedområde og behandle det separat. , Sørg for at tørre overskydende balsam. , Ved konditionering og vedligeholdelse af elefant hår armbånd, vil farven være beskyttet. Uden hvilke elefant håret armbånd vil tørre ud (da det er lavet af naturlige hår, som indeholder olier.) Og de tråde, vil begynde at bryde og split.
Selv om man måske ønsker at eje en ægte elefant hår armbånd, det er ikke noget, der kan gøres mere. Har én, anses som ulovlig og vil blive talt som en forbrydelse i henhold til loven. Men, der besidder efterligning elefant hår armbånd, som er lavet af metaller som sølv og guld eller en mere tættere model som giraf hår er altid en mulighed, der er til rådighed.
Læs mere; Armbånd lavet af String; Venskab armbånd Mønstre; How To Make hamp Armbånd; Du kan blive en del af denne legende for og ejer en elefant hår armbånd i sølv eller guld. Det ser classy og har en stor historie og legende at bære frem.

Hjemmelavet Dish Sæbe
Pensionering Gag Gaver
Forvirrende spørgsmål
Skifer Tile Installation
Attic Ladder Installation
Pessimisme vs Optimisme
Anniversary Ideer om et budget
Highball glas
Azalea Care
Tungepiercing
Celtic ærme tatoveringer