Engel trompet Flower

En engel trompet plante er kategoriseret under Slægtsnavnet Brugmansia af familien Solanaceace, og deler dermed familie med petunia, peberfrugt og tomater. Samme slægt består af syv blomstring plantearter, som alle er kendt ved deres almindelige betegnelse, engel’s trompet. Native til tropiske områder, disse planter er haven lækkerier, idet prangende blomstrer i stort tal. Den eneste bekymring omkring engel trompet blomst er dens giftige karakter, der kræver, at du være ekstra forsigtig, mens dyrkning indendørs eller udendørs. Ikke så mærkeligt, engel trompet blomst mening er separation. Du kan læse mere om giftige blomster.
Angel trompet Flower Beskrivelse
Fra navnet selv, kan du visualisere hvordan englen trompet blomsten ligner. Det er stort (ca. 20-50 cm lang og 10-35 cm på tværs) og trompet form. Mange gange er englen trompet blomst bruges at forvise opblomstringer af den nært beslægtede slægten Datura. Den væsentligste forskel mellem de slægter Brugmansia and Datura er deres vækst vane, i hvilken den forhenværende udviser en træagtig, buskadser eller træ levesteder, og at sidstnævnte er en urteagtig busk. Et andet fornødent særpræg er blomst, der er hængende i Brugmansia og oprejst (ikke-hængende) i Datura. Også frugterne af Brugmansia er ikke-tornede, mens den Datura er dækket med pigge.
Hvordan man dyrker og omsorg for Angel trompet?
Englen trompet planter er bedst dyrkes i udendørs haver, hvor de får lov at vokse naturligt uden at ændre deres vækst form. Være hårdføre sorter, kan du også vedligeholde dem som stueplanter i indendørs forhold. Men i sidstnævnte tilfælde bør man passe på, så dine kæledyr ikke indtage nogen af ??plantedele. Andet end dette, engel trompet blomster pleje er nemt og kræver en mindre indsats. Der henvises til nedenfor nævnte retningslinier med henblik på at opretholde sunde engel trompeter:
Dyrkning Site – Zones 9-11 er fremragende til dyrkning af engel trompet planter. Hvis du er bosiddende i andre zoner, vedligeholde dem indendørs for at beskytte planter fra ekstreme klimaforhold. Kommer til passende plantage site, områder, der modtager fuld sol er ideelle til de køligere områder; mens varmere zoner, delvis skygge steder er bedst.
Vælg Variety – Angel trompet blomst fås i nuancer af hvid, gul, fersken, pink, orange og rød. Og planterne vokser til en højde på ca 3-11 m. De formeres ved hjælp af frø og stiklinger. Som pr dit valg, kan du købe engel trompet frø eller plante stiklinger til udplantning i haven eller potter.
Jordbunden Krav – Under forberedelsen af ??havejord eller pottemuld medie til dyrkning engel trompet planter, sikre, at jordens pH-værdi falder inden for sure område. De kan tåle let basisk jord, men ikke brakvand type. Desuden bør jorden være frugtbar, veldrænet og fugtig (ikke våd) for optimal vækst af engel trompet planter.
Temperatur – Siden naturlige habitat engel trompet blomst er tropisk klima, er det bedst tilpasset i varme miljøforholdene (over 35 grader F). Det kan tåle mild frosting i en kort periode. Men hvis du undlader at beskytte en engel trompet plante fra tunge frosting, vil det dø langsomt tilbage. Planter med sunde rødder kan re-spire i næste år.
Angel Trompet Care – Angel trompet planter er ikke tørke tolerant, derfor skal du vande dem på regelmæssig basis. Supplering af jord med en god vandopløseligt gødning vil fremme sund vækst af planter. Du kan trimme din engel trompet planter årligt for at kontrollere deres form. Gør plantlets på din egen ved at rode stængelstiklinger i jorden.
Grow engel trompet plante i blomsterhave eller containere og nyde den søde duft af disse attraktive blooms. The hårdførhed kan variere fra en sort til en anden. Du kan spørge din lokale gartner om de arter, der tilpasser sig godt i de gældende miljøkrav i dit område. Hvis du bor i varmere klimaområder, er du heldig at værdsætte skønhed engel trompet blomster hele året.

Elegant Updos
Fix DVD Ridser
Pool Liner Installation
Dripping Faucet Reparation
Hvorfor er jeg deprimeret
Infunderet Olive Oil
High School Graduation Party Idéer
Bryllup Card Boxes Idéer
Store blomsterarrangementer
Badeværelse Cabinet Planer
Simple Tatoveringer og betydninger