Engel trompet Plant

Angel trompeten anlæg er en tropisk busk, der elsker at sole sig i sollys og kølige nætter. Det er hjemmehørende i Sydamerika og man kan gøre godt med container havearbejde. Englen trompet blomster er store og kommer i farverige sorter. De har tynde, store og bløde blade, og er slags semi-stedsegrønne. Du kan læse mere på blomstrende planter.
Videnskabelig Klassificering af Angel trompet Plant
Kongerige: plante (Tokimbladede): Blomsterplanter (Tokimbladede): Eudicots (Tokimbladede): Asterids; Bestil: Solanales, familie: Solanaceae; Genus: Brugmansia; Almindelig navne: Angel’s Trompeter
Hvordan man dyrker og omsorg for Angel trompet
Englen trompet planter kan vokse op til 25 meter i højden. Vinklen trompet blomster vokser cirka 4 til 24 inches lang og ligner trompeter. Det er meget nem at dyrke og pleje for dem. Lad os gå ind i detaljer om hvordan man dyrker og pleje engel trompet planter.
For det første, du skal finde en placering, der er beskyttet mod vind, modtager fuld sol og jorden er godt drænet. Anlægget bør plantes i det tidlige forår eller under sidste frost om vinteren. Før plantning englen trompeten, spredes en 2-10-6 NPK gødning på stedet. Skal du vande jorden generøst at tillade næringsstoffer siver i jorden.
Now grave et hul, der er dobbelt så bred og lige i dybden som roden bolden af ??anlægget. Du kan endda sprede igennem Engel trompet frø. Frøene sås direkte i blomsterhaven om ¼ dybt ned i jorden. Eller du kan overføre englen trompet planten i hullet gravet og genopfylde det meget forsigtigt ned i jorden. Vand igen at tillade fugten nå rødderne. Vand planten to gange om ugen det er etableret. Så vanding sessioner skal reduceres til en dyb vanding en gang om ugen. Og vand kun en gang på en ugen, der går uden væsentlig nedbør.
Du har brug for at tilføje 6-10-4 NPK-gødning en gang om året til jorden, før væksten periode i foråret. Efter påføring af gødning, skal du vente i ca flere timer og dem vand dybt. Du skal beskære den engel trompeten planten, når den opnår en ‘Y’ facon. Du skal beskære alle gamle og tørring grene til ca 4 inches i længden. Dette vil stimulere væksten af ??Angel trompet blomster og nye afdelinger.
You skal bringe anlægget indendørs om vinteren hvis man bor i områder fra 1 til 8. Anlægget skal placeres i en syd eller øst mod vinduet før natten falder temperaturen til 40 grader F. I tilfælde af zoner 9 og 10, planterne skal passes på som en flerårig plante.
Angel Trompet – En Meget giftig Plant
Selv engel trompet plante er nem at passe og ser virkelig smuk, alle dele af planten er meget giftig. Denne busk tilhører natskyggefamilien, der omfatter tomaterne, kartofler og petunier. Du bør undgå voksende Engel trompet i haven, hvis du har børn og kæledyr. Inden du rører anlæg til havearbejde eller til andre formål, så sørg for du er iført latex-eller gummihandsker. Englen trompet Anlægget har været brugt som en hallucinogen, der har fået mange dødsfald. Du kan læse mere om poisionous blomster og verdens mest giftige planter.
Dette var nogle informationer relateret til hvordan man dyrker og pleje engel trompet planter. Englen trompet Anlægget vil give en attraktivt udseende til haven og vil tryllebinde beundrere med sin smukke duft. Håber jeg denne artikel var nyttig nok til alle dem, der forsøger at vokse englen trompet blomster.

Lemon Juice Detox
Typer af beton
Eye Tattoo Design
Armbånd Tatoveringer
Argan Olie til Hair
Ballon centerpieces
Afrikansk Tattoo Design
Egyptiske Tatoveringer
Snake Bite Piercing
Sweet 16 Birthday Party Idéer
Restaining Køkken Cabinets