Enkelt håndtag Faucet Reparation

En utæt hane kan være let at reparere, men indtil den tid, det er utæt, er det irriterende. Ud over, at hvis vandhanen ikke er i god form, betyder det, at vandet vil være spildt. Derfor er det bedst at reparere en sådan hane så snart som muligt. Enkelt håndtag vandhane reparation er ikke en større besvær og er en af ??de hyppigste former for VVS problemerne. Det er mest sandsynligt at spændeskiven er slidt op og så hane er utæt. Hvis du spekulerer på, hvordan man kan gå om enkelt håndtag vandhane reparation, teksten kommer lige noget for dig!
Hvordan man kan reparere en enkelt håndtag hane
Armaturet 1; Begynd med at blokere bruseren løbe for at undgå dele fra strømmende væk. Hvis det ikke er muligt at lukke den med et håndklæde eller klud, dække gulvet. Normalt armaturer vil få en plastik eller metal frontplade som vil skulle fjernes. Dette kan poppet ud ved hjælp af en kniv eller en skruetrækker.
Stativ 2; Når du fjerne denne faceplate en lille skrue vil blive udsat for. Du nødt til at fjerne denne skrue, og når du gør det ordentligt holder stykkerne til side. Frontpladen omkring armaturet kaldet afdækningen skal også afvikles. This stykke kan simpelthen poppet ned fra væggen.
Armaturet 3, Nu skal vi gå videre til det stykke metal arbejde set stikke ud af armaturet, der nu udsættes for. Dette er patronen. Det varme og kolde vand kontroller er på hver sin side af patronen. De er små skruer og kan nemt strammes ved hjælp af en flad skruetrækker. Næste, slukke for vand fra hverken bruser kilden, eller hvis det ikke er der, finde vandforsyning afskåret fra den største vvs linie i dit hjem. Dette er en meget vigtig rolle i ét enkelt håndtag vandhane reparation. Læs mere om hvordan du løser et brusebad vandhane.
Stativ 4; Nu får din tænger og find en møtrik eller pin sikring cylinderampullen på plads. Ved hjælp af tang fjerne denne ved at vende møtrik eller affyret fra pin og igen holde denne side korrekt, mens du gør enkelt håndtag bruser hane reparation. Træk patronen ud af væggen, bør det være nemt, men vær omhyggelig med at undgå skader. Læs mere om hvordan du løser et utæt bruser armatur.
Armaturet 5; Du kan se på dette tidspunkt, hvis cylinderampullen er skadet eller angrebet af meldug. Overvej rengøring patronen under rindende vand. Hvis skaden er uoprettelig kan være du bliver nødt til at udskifte hele patronen. Hvis dette ikke tilfældet, simpelthen fjerne O-ring af små gummi. Fjern de gamle og fastsætte en ny i stedet. Dette vil sandsynligvis løse dit utæt problemer. Læs mere om patronernes vandhane reparation.
Armaturet 6; Afslut ved at fastsætte den i omvendt rækkefølge. Fix det sidste, du afmonteres ved monterer hele armaturet ensemble. Igen rense hanen på dette punkt vil være et god idé at holde hane gratis for snavs, mug og snavs. Når du gensamle vandhane, teste vandhane ved at dreje på koldt og varmt vand for at sikre, at der ikke er nogen utætheder for at afslutte utæt vandhane reparation.
Den metode kan ændrer lidt afhængig af typen af ??vandhane, men generelt metoden for en enkelt håndtag vandhane reparation vil være den samme. For eksempel hvis det er en disk vandhane, skulle du nødt til at åbne eller skru hætten dækker patronen. Løft skruer ud af vandhanen, og der vil være et sæt af sæler i bunden. Bare tage dem ud og erstatte dem med de nye.
Der-du er færdig med vandhane reparation og behandlet med en af ??de VVS problemer! Var det meget hårdt? Jeg håber ikke! Dybest set enkelt håndtag vandhane reparation alt om den O-ring, en gummi-ring, som sørger for, at pakningen mellem bruseren vvs-og bruser patron ret.
Det er her, jeg logger af! Happy VVS!

Salmer til Begravelser
Kælder Bar Designs
Brandmand Tatoveringer
Aften Hairstyles
Exotic Flower Tatoveringer
Deck Byggeplaner
Køkken Remodeling om et budget
Brude Brusekabine Gave Idéer
Highball glas
Sweet 16 Gave Idéer
Sparrow Tattoo