Entertainment Center Planer

Har du været tænker på at købe en bolig underholdning center? Hvorfor ikke gøre det til et DIY projekt? Hvis du kan lide tømrer-og træ arbejder, vil du helt sikkert nyde dette hjem forbedring projektet. Alt du behøver er at etch et klart ‘, hvordan man opbygger brugerdefinerede underholdningscenter’ planer. Selvom du har mulighed for at købe en pre-made underholdningscenter, men hvis du ikke kan finde en, der opfylder dine behov, hvilket gør det selv ville være en bedre idé. Begynd planlægningen af ??at tænke over dit behov. Hvor meget fylder dit tv og dvd-afspiller har brug for? Hvor mange hylder og opbevaring skuffer ville du brug for? Udover dit tv og spiller, skal du beslutte, om de andre ting, du ønsker at placere på midten. Du kan enten placere tv på køkkenbordet, eller du kan gøre et forlystelsescenter, hvor fjernsynet er placeret inde. Nøje at planlægge hele layout. Være klar med målebåndet til at bestemme, hvor meget hul bør overlades mellem hylderne. Før du opbygge og samle dit hjem underholdning center, skal du være i stand til at visualisere det meget godt i dit sind. Så hvad venter du på? Det er tid til at begynde med underholdningscenter planer.
Corner Entertainment Center Planer
Corner underholdning centre passe stramt i hjørnet af lokalet. Dette er en fantastisk måde at slippe af med rod. Hvis du har en stor samling af DVD’s du måske brug for mere lagerplads. Så i stedet for at lade medierne tilbehør og udstyr samle støv, da de ligger spredt rundt i dit værelse, en fast plads for disse vil holde dine ting sikkert. Corner underholdningscenter træbearbejdning planer kan også gøre en stor forskel for udseendet af alle rum. Med alle de elektroniske anordninger holdt pænt over underholdningscenter, vil værelse sikkert se mere ryddeligt. Hvis du planlægger at bygge et hjørne underholdningscenter for dit værelse, skal du sørge for at holde indretningen og størrelsen af ??dit værelse i tankerne. En stor størrelse underholdningscenter kan ende med at gøre din lille værelse endnu mindre. Markedet er oversvømmet med forskellige designs for underholdning center, kan du basere dit layout på den ene, der synes passende til dit hjem. Sørg for at vælge træ og samtidig holde møbler på dit værelse i tankerne. Det bør ikke kollidere med design elementer og indretning af dit hjem.
Hvordan man opbygger en Custom Entertainment Center
Ting du behøver, Krydsfiner, Målebånd, Rundsav, Paint, Skruetrækker, Skruer, instrukser et underholdningscenter, som måler 5×5 meter, kan gøres nemt derhjemme. Brug en rundsav til at skære 2 rektangulære stykker krydsfiner, der måler 2×5 meter. ; Du skal også bruge fire stykker, der måler 2×4’11”, og fire stykker, der måler 9”x2 ‘(det er 9 inches med 2 fod). , Sand alle overflader og male dem. Lad dem tørre. ; Nu skal du samle stykkerne. Tag den 2×5 meter stykker og læg dem i en afstand af 5 meter fra hinanden. Sørg for, at disse er placeret parallelt med hinanden. ; Indsæt to af disse 4’11”stykker på top og bund og fastgør dem ved hjælp af skruerne. ; Nu, at den ydre ramme er klar, står rammen op og sikre, at 5 meter side løber langs bunden. Markere et område ni inches op fra brik i bunden og læg 4’11”tommer hylde. Brug skruerne til at fastgøre hylden med den ydre ramme. ; Nu indsætte et andet 4’11”shelf, i en afstand af 9 inches fra oversiden af ??rammen og vedhæft det med skruer. , Nu til bagsiden, skal du placere to af 9”x2 »stykker lodret mellem den nederste hylde og bunden af ??enheden, at det passer godt med ryggen kanter, med denne ordning sikre, at du vil have en åbning i midten for ledninger. ; Tilsvarende sted den anden 9”x2 »stykker lodret på bagkant mellem overfladen og den øverste hylde og bruge skruer til at fastgøre det med ramme og dine grundlæggende hjemmeunderholdningscenter er klar! ; Læs mere på; Home Møbler, Træ Møbler; Home Forbedringer; Contemporary Stue Møbler; Håber du har fundet disse oplysninger på underholdningscenter planer nyttig. Gør denne nyttige møbel dig selv. Jeg er sikker på din nye underholdningscenter vil gøre en stor forskel for dit hjem decor.

Baby Diaper Kage instruktioner
Granit Rengøring Tips
Remodellering et lille køkken
Bølget Hairstyles
Steder at gå på en date
Nem frisurer for piger
Bedste Sunless Tanner
Håndmalede vinglas
Giftige stueplanter
Side Swept Bangs på Long Hair
Crazy Tattoo Idéer