Etikette Regler

Der er mange ting, som vi gør i vores dagligdag, det være sig på arbejdspladsen eller andet sted ud. Og for ett flertal af ting, vi gør, er der nogle etikette regler skal følges. Vi er nødt til at overveje passende etikette og handle derefter, så vi ikke falder i nogen form for forlegenhed eller en uheldig situation. Lad os nu diskutere nogle etikette regler skal følges samtidig være på kontoret, kommunikere via email, spise i et hotel, forekommer i corporate mødes, og lignende andre situationer.
Nyttige Etikette Regler, du skal overveje
Email Etikette Regler; Der er nogle meget enkle Internet etikette regler at overveje, når du sender en e-mail. Undgå ekstra lange sætninger, kende formålet for at sende email, ikke gøre dumme fejl i grammatik og stavemåder, aldrig bruge store bogstaver som den vedrører til ord udtrykt vredt, og ikke benytte korte formularer og humørikoner (især i corporate emails). Det sidste og mest vigtige e-mails etikette regel er at tjekke e-mail to gange, inden den sendes over til modtageren.
Læs mere på:; Netikette – Internet Etik; Email Etikette – Instant Messaging Etikette; Middag Etikette Regler; Hvis du tænker på bordet etikette regler, der er mange, men lad os diskutere kun de vigtigste spisestue Etiquettes. Spis langsomt og i små bidder, begynde at spise, efter at alle medlemmer er serveret, skåret kun 1-2 stykker mad på en gang med de relevante kniv og gaffel, ikke tale, når du har mad i munden, aldrig larmer, mens tygge maden, og ikke forsøge at tage maden selv, hvis det er lidt langt fra dig på bordet. Læs mere om korrekt spisestue etikette.
Møde Etikette Regler, mens deltager i et møde på kontoret, foreslås det, at du holder din PDA’er og mobiltelefoner på lydløs tilstand. Også, ikke holde disse gadgets på bordet, selv om de er i ‘vibration’ mode. Det er et god forretning etikette at komme til tiden eller fem minutter før mødet starter. Hvis nogle anden person taler, ikke afbryder ham og begynde at tale. Der er altid en bedre og gavnlig idé at komme til mødet med behørig beredskab.
Office Etikette reglerne; Nu kommer den vigtigste del, nemlig kontor etikette. Når du er ved skrivebordet og taler på telefonen, bør du sørge at din samtalen ikke er foruroligende dine kolleger rundt. God telefon etikette er at vælge et passende sted, hvor ingen vil få forstyrret af din tale. Må ikke gå til din kollegers skrivebord og start sladder eller knæk vittigheder i lang tid. Må ikke læse noter og oplysninger, der er på andre ansattes skrivebord.
Læs mere på:; Arbejdsplads Etikette Guidelines; Cubicle Etikette; Servering Etikette Regler; Mad serverer etikette skal følges for at gøre gæsterne føler sig godt tilpas og glædede til festen. I en typisk indstilling, æresgæst skal serveres først, derefter damer, efterfulgt af mænd, og endelig personer der er vært for festen. Hvis serveren ikke er sikker på identiteten af ??de gæster, kan han starte med den ældste kvinde og tilbyder service derfor indtil den yngste mand.
Læs mere på:; Formel Etiquette Regler; Sociale Etiquette Tips; Dette var nogle betydelige etikette regler skal følges efter deres respektive indstilling. Der er mange andre adfærdskodekser, der skal overvejes, når værende i en bestemt indstilling.

Kræft Traits
Cedertræ Tree Information
Wrist Tattoo Idéer
Natural Flea Retsmidler
Vittige kommentarer
Taurus og Skytten Kompatibilitet
Rehearsal Dinner Kjoler
Rengøring Mouse Ekskrementer
Home Bar Idéer
Sympati Card Etiquette
Sentimental Gaver til mænd