Evergreen Tree Care

Going af den enkleste definitionen muligt, stedsegrønne træer er træer, som har tætte grønne løv hele året rundt. Disse træer er meget populære som prydplanter på grund af deres tykke blade, der øger skønheden i landskabet. Endnu vigtigere er, disse selvforsynende træer kræver minimal pleje, som igen er en plus point, der fungerer til fordel for deres stigende popularitet. Før vi går over til det grundlæggende i stedsegrønne træ pleje, lad os prøve at få nogle flere oplysninger om dem i almindelighed.
Om stedsegrønne træer, stedsegrønne træer er typisk kendetegnet ved deres evne til at bevare løv hele året rundt. Dette er præcis modsat løvfældende træ typer, som kaster deres blade for en del af året og vokse en ny. De fleste af de stedsegrønne vokser træerne i de tropiske klima, mens nogle grow i tempererede klima. Interessant nok er et par arter af stedsegrønne træer også kendt for at opretholde i langt mere koldere regioner i verden. De fleste af disse stedsegrønne træarter har nål som løv, som er tilpasning at spare på vandet. Endnu et interessant aspekt for nogle stedsegrønne træart deres voksagtige løv, som i væsentlig grad reducerer fordampningen af ??fugt fra bladene. Læs mere om typer af stedsegrønne Træer.
Fordele ved Evergreen Træer; løv hele året rundt kommer som en velsignelse for stedsegrønne træer, da de ikke behøver at spilde energi vokser nye blade hvert forår som deres løvfældende kolleger gør. De spare energi, mens langsomt kaste gamle blade og voksende ny samtidigt i de forskellige årstider. Bladene af disse træer hjælpe dem i mere end en måde. Da disse næringsrige blade falder på jorden de opløses og fungere som naturlig gødning for træet. Den tykke blade giver også beskyttelse af bark og grene, da det sikrer, at sollys og sneen holdes væk fra dem.
Hvordan man passer en Evergreen Tree?; Være selvbærende i naturen, stedsegrønne træer sjældent kræver så meget opmærksomhed som andre træsorter gør. Nedenstående er nogle tips af stedsegrønne træ omhu, som vil sikre, at din gror godt imod alle odds. ; Det bedste tidspunkt at plante et stedsegrønt træ i foråret, når frosten er forsvundet, men vejret er stadig cool, og nogle forårsregn forventes. ; Selvom disse træer kan vokse godt i almindelige jord, hjælp veldrænet jord en fordel da det sikrer at rødderne får tilstrækkelig vandmængde. ; Varmt tørt vejr, især om sommeren, kendt er at tage en vejafgift på stedsegrønne træer, og derfor de kræve betydelige mængde vand i denne periode. ; Mens vanding træet, ideelt, bør du yde en betydelig mængde vand, hvilket ville mindst nedsive 6 inches dybt ind jorden. ; Disse træer ikke rigtig behov for ekstra gødning som bladene på træet, der falder på jorden nedbrydes og fungerer som naturlige gødning. ; Om vinteren bliver de træer der er modtagelige for vinter brænde på grund af overdrevne vind og vintersolen. For at undgå dette, skal du helst give dem med rigelige mængder vand eller andet sted i det sene efterår, lige før jorden fryser. ; Det bedste tidspunkt at beskære stedsegrønne træer er i foråret, lige før den nye knopper frem. Ideelt, bør du beskære træet på en sådan måde, at indvendige filialer fortsat vokse, og lette ett tæt løv. ; Andre så disse tips om, hvordan man kan tage sig af stedsegrønne træer, vil du også nødt til at sikre, at dine træ er sikkert fra gnavere, som har en tendens til foder på rødderne af planten, og også deers, som er tilbøjelige til foder på skud af planten. Du bør også holde styr på væksten i træet, og se efter tegn på dårligt helbred og passe dem, hvis du finder noget.
Flere oplysninger om stedsegrønne planter:; Fast Growing Evergreen Træer; Evergreen Afdækning Træer; indkredsning af forskellige typer Evergreen Buske; Hvis du følger disse stedsegrønne træ plejetips religiøst, din træ vil vokse ganske godt og blomstre i mange år fremover. Du bør dog også at notere, at tip til stedsegrønne træpleje givet her er generiske, og dermed er bundet til at afvige fra en art til en anden.

Flower Gardening Tips
Rengøring lædermøbler
Tribal Neck Tatoveringer
Elbow Tattoo Design
Cracked Feet
Bryllup Bil Dekorationer
Urolig Haircuts
Dyrkning Vandmelon
Hvornår skal man skifte tændrør
Transmission Flush
Dekorative Flasker