Exfoliator til sart hud

En følsom hud konstant minder dig om sin ejendommelighed. Flertal af dens symptomer er ubehagelige og urolig. Nogle af de egenskaber følsom hud er, at der er en tynd overhud, brænder let, viser vener på næse og kindben, er allergisk for mange fødevarer og hudplejeprodukter, bliver rød ved berøring, nemt udvikler skjolder, er tilbøjelig til flaky lapper and reagerer på både lave og høje temperaturer. En sådan hudtype er virkelig et problem. Hvis du har en følsom hud, skal du være forsigtig med hudpleje og kosmetik.
Du skal være ekstra forsigtig, når det kommer til at vælge en exfoliator for det. En uegnet exfoliator ofte fører dig til at føle din hud stram og over tørre. Din hud bliver rød og udvikler skjolder. Og hvis du fortsætter med at bruge en “forkert” exfoliator, kan du ende op med en rynket hud over tid. Til at afskærme denne mulighed, skal du bruge en mild og skånsom exfoliator på din hud. Denne artikel forsøg på at øge din viden om følsomme hud og hvilken slags eksfolierende agent er mest sandsynligt, der passer til det. Så holder læsning at lære, hvad er de bedste exfoliator til følsom hud findes i kosmetiske butikker og i dit hjem. Læs om hudafskalning.
Hvorfor har du en Sensitive Skin?
Der er flere faktorer, der kan øge følsomheden i huden. De omfatter allergi, genetisk disposition, fordøjelsesbesvær og mad assimilation, langsom elimination og skjoldbruskkirtel sygdomme. Enhver af disse faktorer kan være årsag bag din følsom hud. Finde ud af, skal du sammenholde stigningen i følsomhed med hensyn til, hvad du spiser, gælder på din hud og den type miljø du lever i. I de fleste tilfælde allergi er det underliggende faktor. Det er ofte på grund af allergi over for visse fødevarer eller deres produkter. Du kan tage en allergi test for at finde ud af dens mulighed for at være årsagen til din følsom hud.
Hvis du finder mange af dine familiemedlemmer til at have en følsom hud, kan genetisk disposition være årsagen bag at du har en følsom hud. Forkert fordøjelse af mad og træge udskillelse af affaldsstoffer ofte skaber gas, oppustethed og betændelse i fordøjelseskanalen. Dette kan påvirke mange andre organer og strukturer, herunder huden. Endelig ca 20% af kvinderne har en hypoaktiv skjoldbruskkirtlen. En følsom hud er et af de lettere mærkbare symptomer på sådan en medicinsk tilstand. Kun en klinisk diagnose kan bestemme funktionaliteten af ??din skjoldbruskkirtel.
Hvad er den gode ØJNE til sart hud?
Markedet er oversvømmet med en bred vifte af hudplejeprodukter, som ofte er formuleret til at passe til en bestemt hudtype. Hvis du søger godt, vil du helt sikkert finde en exfoliator passer til dine følsomme hud. Generelt exfoliator til følsom hud er allergivenlige og noncomedogenic. Det ikke indeholder natriumlaurylsulfat og formaldehyd-baserede konserveringsstoffer, og er uden nogen tilsætning af duft. Pakken ofte nævner, at det pågældende produkt er beregnet til sart hud. Det vil være endnu bedre, hvis du løse en aftale med en hudlæge og bede ham om at foreslå dig en exfoliator til følsom hud. Læs mere på eksfolierer ansigt derhjemme.
Hvis du ønsker at prøve et par hjemmelavede ØJNE til følsom hud, så er nogle nemme exfoliator opskrifter. Her er flere om følsomme hudpleje rutine. ; Tag en halv banan og bland det med honning. Påfør blandingen dit ansigtsudtryk hud. Lad den være tændt i ca 5 minutter. Det vaskes godt med vand. ; Tage 2-3 teskefulde honning og bland det med en knivspids kanel pulver og et par dråber af frisk mælk til det. Spred det på din ansigt, hals og andre kropsdele, hvor du ønsker det. Vaske det af med vand ved at gnide. ; Tage 1-2 teskefulde bicarb sodavand og en lille mængde af frisk mælk. Bland dem godt at gøre en masse. Anvende det på dit ansigt i ca 8 minutter. Skyl dit ansigt godt med vand. ; Bland 3-4 teskefulde knust havre og 2-3 dråber af honning. Formålet er at give blandingen en pasta konsistens. Du kan tilføje en smule vand. Anvende det på dit ansigt i 10 minutter. Når denne ansigtsmaske bliver tørret, krat det ud godt med vand. ; Læs mere på:; Sådan Exfoliate Skin; Sensitive Skin Produkter; Sensitive Skin Care; Ved at gå igennem denne artikel, du skal have fået en idé om den bedste ansigts exfoliator til følsom hud. Hemmeligheden til pasning af en følsom hud er til nøje at følge brugen retninger af huden, der er specifikke for det. I tilfælde af hjemmelavede, naturlige og blide exfoliator til følsom hud, undgå at efterlade dem på din hud i mere end det givne tidspunkt længde. Også følge en sund kost og en moderat motion regime til at holde sig i form og se godt ud.

Sommerfugl Flower Tatoveringer
Ørken Plant Life
Affidavit arveret
Leo og Taurus kompatibilitet
Magnolia Tree Typer
Eco Friendly Gaver
Banket rhus
Lædermøbler Rengøring Tips
Oldgræsk Navne
Brændefyring pejseindsatser
Life Quotes til Live Af