Eye of Horus Tattoo

Tatovering er blevet en populær form af selvstændige udtryk. En tatovering kan være en flot krop kunst at skildre dine følelser, følelser, overbevisninger og traditioner. Eller det kan være en simpel konstruktion på kroppen til at gøre en unik fashion statement. Der er et utal af tatovering design, og du kan vælge nogen af ??dem, afhængigt af din sympatier og antipatier. Nogle tatoveringer er faktisk meget gammel symboler, der bruges til beskyttelse eller held og lykke. For eksempel er det nautiske stjerne tatovering populært anvendes til held og styrke. Samme er tilfældet med øje Horus tatovering, som også er kendt som øje Ra tatovering. Mange af de tatoveringer har historien bag deres oprindelse og øjet af Horus tatovering er en sådan tatovering design med en interessant historie. Denne tatovering er faktisk et design med symbolet for øje en egyptisk gud, Horus. Rul ned og vide mere om historien om den egyptiske øje Horus tatovering og derefter nogle populære øjet af Horus tatovering designs.
Eye of Horus Tattoo Betydning og historie
Historien om øjet af Horus tatovering lyder det. Horus er en egyptisk himmel gud med hovedet af en falk. Hans mor Iris var en matriarkalsk tryllekunstner og hans far Osiris var blandt de største af guderne. Seth var bror til Horus, og han myrdet Osiris. Yderligere var der en kamp mellem de to brødre, Seth og Horus til tronen. Horus vandt denne kamp, ??men måtte miste sin venstre øje. Nu Horus ‘venstre øje var øje af månen og højre øje var øje af sol. Denne venstre øje blev senere restaureret af guden Thoth. Øje månen yderligere fik anerkendelse som wedjat øje, hvilket betyder lyden én. Venstre øje blev brugt som en amulet by Horus at genskabe liv af sin far, Osiris. Siden da øje Horus var kendt for sine beskyttende beføjelser og stor helbredende resultater. Brugen af ??denne wedjat øje kan dateres tilbage til 2300 f.Kr. Mange af reproduktioner af øjet af Horus blev brugt i vid udstrækning til indpakning mumierne. Således øje Horus betragtes som et symbol, der holder sig væk onde ånder og beskytter mod mørket. Nu, lad os tage et kig på nogle øjet af Horus tatovering idéer. Læs mere om egyptiske gud Horus.
Eye of Horus Tattoo Design
Når det kommer til øjet af Horus tatovering, behøver du ikke at tænke meget over øjet tatovering design, fordi symbolet i sig selv er meget unik og kunstnerisk. Øje Horus symbol er en af ??en art med en skrå curvy linje, der løber fra den forreste hjørne af øjet. Denne funktion dybest set kommer fra typiske form af en falk øje. Eye of Horus tatovering kan udskåret i kombination med andre tatoveringer som sol og måne tatoveringer. En af de populære tatovering design er øjet af Horus placeret i midten af ??et Sun tatovering, omgivet af gule farvede flammer. Denne tatovering kan også skåret med en tribal touch, ved at give tandede kanter til linjerne. Sort er en af ??de populære farver, der anvendes til øjet af Horus tatovering. Nogle mennesker får også denne tatovering med en farve kombination af rød, grøn, gul og blå. Placering øje Horus tatovering er meget let, da dette er en lille tatovering design. Some tatovering elskere få øje Horus tatovering på håndleddet, mens nogle få det på halsen eller ryggen. Da det er lille i størrelse du kan placere den hvor som helst du ønsker. Læs mere om egyptiske tatovering designs.
Det var en resumé af øjet af Horus tatovering. Så er du imponeret af historien og betydningen af ??denne tatovering? Så besøg en tatovør og få denne utrolige design på din krop. Happy Tatovering!

Rengøring Mouse Ekskrementer
Transmission Oil Change
God Fødselsdagsgave
Ting at tale om på telefonen
Små Heart Tatoveringer
Wrist Tattoo Idéer
Papyrus Plant
Pensionering part Dekorationer
Klapperslange Bite Behandling
Brudekjoler med ærmer
Celtic Tree of Life Tatoveringer