Eye Tattoo Design

Tatoveringer, der har en historisk betydning er dejligt at se på og bære et. Egypten, en af ??de vigtigste steder i verdens historie har behandlet os med deres unikke blik tatovering designs med henblik på kropskunst. Mange egyptiske symboler har været anvendt som tatovering designs i oldtiden af ??egyptiske mænd såvel som kvinder. Et af de mest populære tatovering design i den egyptiske øjet tatovering designs er øjet af Ra tatovering. Øje Horus tatovering er også meget populær blandt de mange øjet tatovering designs. Lad os se de historiske betydninger bag disse øjne tatovering designs.
Eye Tattoo Design og Betydning
The Eye of Horus Tattoo begreb; Horus anses for at være den egyptiske falk himlen Gud. Øje Horus symboliserer Gud selv og hans kongemagt. Egyptiske folk mente, at dette symbol betyder uforgængelighed, og at med dette symbol vil hjælpe i genfødsel, da de havde troen på efterlivet. Traditionen for frimureri har vedtaget dette symbol og er i dag fremstår som Øje Providence på recto af Great Seal i USA. Der er seks dele i øjet af Horus tatovering design, som symboliserer seks sanser. Det er også forbundet med matematisk system i det gamle Egypten.
Højre side af øjet tatovering design symboliserer lugtesansen, fremgår af sammenhængen mellem øjet og næsen. Eleven i dette øje tatovering design repræsenterer fornemmelse af vision eller synet og øjenbrynet symboliserer tankens kraft. De linjer, der peger i retning øret, symboliserer høresansen og smagssansen er symboliseret ved den ene linje under øjet design, der indebærer curling af et bundt hvede. Følesansen er repræsenteret ved den lodrette linje under øjet, forankring mod Jorden. Hele denne konstruktion således repræsenterer de seks sanser og som en af ??øjet tatovering design, gør øjet af Horus tatovering en stor en, da det er fyldt med fantastiske mening bag alle disse seks symboler.
Øje Horus tatovering design gør en dejlig lille tatovering design og betragtes som en af ??de heldigste øjet tatovering designs i verden. Ved at kombinere øje Horus tatovering med andre gamle egyptiske symboler og mønstre vil tilføje til dens betydning og gøre en dejlig egyptisk stykke kropskunst. Du ønsker måske at læse videre egyptiske Gud Horus.
The Eye of Ra Tattoo Betydning; Øje Ra er et symbol på ægyptisk guddom af himlen og undertiden benævnt Solguden. Det menes, at han havde evnen til at holde en vagt over hans troende. Øje Ra symbol repræsenterer også lys og alle gode og glade ting. Det siges, at øjet af Ra beskytter indehaverne af spøgelser og onde ånder. Dette symbol er også indkaldt som Wedjat and Oudjat. Således øje Ra symbol som et øje tatovering design gør en dejlig design og symboliserer beskyttelse og helbredelse. Dette øje tatovering design er et design af et aflangt øje med en streg over det, der ligner det øvre øjenlåg. Der er to eller tre mere linjer, filial under øjet, og at stamme fra det ydre hjørne, som giver det et udseende, der af en høg øje. Det ses ofte i forskellige farver som blå og grøn. Øje Ra tatovering er en af ??de mest populære tribal øje tatovering design og er undertiden farvet i typisk sort / hvid tribal stil.
Der er mange stilarter, hvor du kan få disse øjne tatovering designs sværtet på din krop. Med en smule brainstorm og kreativitet, vil du være i stand til at designe en dejlig øje tatovering design for dig selv. En god idé kunne være at kombinere nogle af disse øje tatovering design med en kæde tatovering design, som holder design i øjet, som vedhæng, hvis du overvejer bryst som placeringen af ??din tatovering. Du kan også få det sværtet på nakken af ??din hals eller på bagsiden af ??din hals og lav din egen stil-erklæring. Da disse øje tatovering designs er små i størrelse, kan de placeres hvor som helst på kroppen, hvorfra de vil være synlige. Tilføjelse indviklede mønstre til øjet tatovering design vil føje til størrelse, skønhed og betydningen af ??tatovering. Læs mere om tatovering pleje.
Eye tatovering designs er fantastisk til de første timere. Her er hvorfor – de er små, indviklede, smukke og frem for alt, hvad de har dybe betydninger bag det. Hvis du er en person, der elsker historie og egyptiske mytologi, og har en passion for tatoveringer og Body Art, der er ingen anden gave du kan give til dig selv, andre end disse øje tatovering designs. Alt du behøver at huske på, er, en certificeret tatovør og ordentlig tatovering omhu!

Majs Plant Care
Ghetto Tatoveringer
Tøj pletfjerning
Cactus stueplanter
Tør Shampoo
Typer af Love
Udendørs brudekjoler
Ørken Landskabspleje Idéer
Soltag Reparation
Jeans for Short Women
Påske Tabel Dekorationer