Face Voks

Facial hår er én af mest irriterende ting for fleste kvinder som det gøre ansigtet look uinteressante. Selv mænd foretrækker at bruge ansigt voks på grund af dens mange fordele. Voksbehandling kan gøres nemt derhjemme hjælp ansigt voksning produkter og behøver ikke at tilbringe en masse penge for det. I denne proces er facial hår fjernes fra sine rødder og dermed nødvendige tid for IT at genopstå vil være meget længere. I almindelighed andre metoder såsom barbering eller brug af ansigtet hårfjerning cremer kan vare næppe et par dage. Henviser afhængigt satsen af ??hårvækst, virkningen af ??voksning vil ophold for mindst 2 uger, hvis ikke mere. Over en periode tid, hvis voksbehandling sker regelmæssigt, har det blevet konstateret, at ansigtsbehåring bliver bøde og mindre tæt.
Face Voks til kvinder
Først og fremmest skal du nødt til at købe et ansigt voksning kit. Den omfatter alle slags nødvendige værktøjer for jobbet. Rengør din ansigt med en mild renseprodukt og vand at fjerne spor af makeup og snavs fra huden. Ellers vil voks ikke ordentligt klæbe til huden. Derefter tør det ordentligt med ett håndklæde og anvende nogle pulver på det. Dette gøres fordi ansigtshuden har en masse olie som kan interferere med voksning processen.
Læs producentens anvisninger på mærkningen af ??produktet og varme voks overensstemmelse hermed. Påfør en lille mængde af voks på bagsiden af ??din hånd til test for at se, om voks er for varmt for din hud eller ej. Nu sprede voks i form af et tyndt lag på ett lille område af dit ansigt. Kontroller, at du flytter spatlen i retning af hårvæksten. Derefter straks sted bomulden strip over det og gnid det fast i samme retning som for hårvækst. Derefter bruge én hånd til trække huden stramt og den anden ene til skræl voks off ansigtet. Hold den frie ende af voks strip og træk det hurtigt i modsat retning af den hårvækst. Når du har dækket hele ansigt i samme måde, vask derefter dit ansigt og anvende en ansigtsbehandling fugtighedscreme for lindrende huden. Nogle kvinder foretrækker at bruge kulde voks stedet for varme dem grund smerten aspekt. I koldt voksbehandling, er metoden mere eller mindre det samme. Her, en tykkere frakke voks skal anvendes på samme måde og derefter afkøles i et minut eller deromkring før det er krængede.
Face Voks for Mænd
Mænd bør vælge en af ??dem, ansigt voksning produkter, der er formuleret på en sådan måde, at det kan bruges til ud over ansigtet hår. Tag en saks og trim enhver ansigtsbehåring der er laengere at én fjerdedel af en tomme. Også her har du at opvarme voks og anvende den på hvert område i ansigtet efter de samme retningslinjer i de tidligere afsnit. Du har at være ekstra forsigtig mens voksning overlæben området. Dette skyldes området er ekstremt følsomt og det kan få hårdt såret. Efter påføring af voks, skal huden stramt trukket. For denne, hold din overlæbe inde munden med dine tænder og brug fingrene på ene hånd at trække skindsiden kloge såvel. Holding huden på hagen stramt er også temmelig vanskeligt. Kan du gøre det ved at vippe hovedet tilbage. Hvert område skal vokses én gang for at forhindre blå mærker på huden overflade. Hvis nogen omstrejfende hår er efterladt rive dem op med en pincet.
Lær mere på:; Home Tiltagende Tips; Tiltagende Tips; Der er ingen tvivl om, at ansigtet voksbehandling er en glimrende måde at slippe af uønsket ansigtsbehåring. Det imidlertid ikke egnet for alle. De, der har meget sart hud bør springe denne proces af hårfjerning. Det er heller ikke godt for mennesker med diabetes eller acne. Post-voksning, ansigtshuden bliver lidt bud. Derfor ikke exfoliere huden eller bruge makeup eller skrappe kemikalier på huden for de næste par dage.

Ear Piercing Priser
Oldies musiklisten
Workout Music
Container Havearbejde Tips
Bedste fugtighedscreme til tør hud
Overvinde forhindringer Citater
Brude Brusekabine Gave Idéer
Lowlights med lys hår
Glidende rumdelere
Svamp maleteknikker
Flying med Baby