Facial Razor Bump

Facial barbermaskiner bump se meget grimme og uinteressante, hvilket gør en person meget bevidst om hans udseende og fremtoning. These bump få huden til at blive betændt og kan endda skade meget dårligt. Razor bump vises på huden, når ansigtsbehåring ikke barberet ordentligt, dvs de er barberet skråt, hvilket gør dem vende om og krølle inde i huden, hvilket resulterer i indgroede hår. Næsten alle mænd har mødt denne tilstand efter barbering. If du også har ansigtet barberkniv bump, og ønsker at vide, hvordan man slippe af med dem, så her er der en liste over ting, du kan gøre for at undgå og kurere dem. Læs mere om hudpleje.
Måder til forebyggelse og helbredelse Facial Razor Bump
Sættetid Hair i varmt vand, og mange gange, er ansigtet barbermaskiner bumps opstår, når håret er skåret i en vinkel i stedet for jævnt. At have en jævn klipning, skal håret gøres bløde. At gøre det, iblødsætning ansigtshår i varmt vand i et stykke tid vil hjælpe. Bare tage et håndklæde, lægges i blød i varmt vand og læg den i ansigtet i fem minutter hver dag før barbering. Dette vil få ansigts håret blødt og let at skære. Selv om opblødning hår hver dag kan forbruge tid, men det vil helt sikkert hjælpe at slippe af med ansigtet barbermaskine bump. Læs mere på barbering tips mænd.
Påfør gel, For at undgå ansigtet barbermaskine bump, er det meget vigtigt, at du ikke lader skraberen og huden kommer i direkte kontakt. En god måde at sikre, at det at anvende en fugtgivende shaving gel i ansigtet, før barbering. Anvendelse af gel vil danne en slags barriere mellem huden og skraberen, hvilket forhindrer tilskadekomne og ansigtet barberkniv bump.
Opretholde renlighed og hygiejne; bakterier, der vokser på barberblade samt knivene, kan sprede sig til ansigtet gennem dem, og dermed forværre ansigtet barberkniv bump. Så for at helbrede barbermaskine bump, holde disse barbering værktøjer steriliseret. Udskiftning af kniven hver uge og skylning skraberen med nogle sprit, vil sikre, at der ikke er bygget op af bakterier.
Påfør Aftershave, til ansigtet barbermaskine bump nødhjælp, anvender en aftershave that der indeholder urte ingredienser som tea tree olie eller endda jod vil hjælpe. Hvis en alkohol baseret aftershave lotion anvendes, vil det hjælpe med at forebygge enhver form for infektion, der kan opstå i ansigtet razor bump.
Påfør Facial Razor Bump Cremer og Gels; for ansigtet barbermaskine bump behandling, er der visse antiseptisk cremer, der er tilgængelige på markedet, som kan anvendes til lindring. Eksfolierende geler, der indeholder stoffer som f.eks salicylsyre og troldnød, er yderst gavnligt for, da de støtte opløse huden på indgroet hår, hvorved folliklen vokse hår i en normal måde.
Læs mere på:; Hvordan at slippe af Razor Bump; Razor Bump Cure; Disse er nogle effektive måder at håndtere ansigtet barberkniv bump. Foruden disse, har den måde en person barberer en masse at gøre med, om han får skraberen bump eller ikke. Den ideelle måde at barbere er at barbere i retning af hår, bruger meget korte streger. Hvis denne teknik ikke følges, barbering dvs hvis det sker i den modsatte retning af hår, eller hvis lange barbering slag bruges, kan det medføre indgroet hår, hud irritation samt ansigts bump. Så følg ovennævnte forholdsregler, barbere som anvender de rette teknikker, og anvende en effektiv aftershave at slippe af med ansigtet barbermaskine bump.

Små Soveværelse
Hjemkomst Temaer
Sølvfisk Insect
Julestjerne Flower
Nursery Bedding Mønstre
Kedsomhed Citater
Faucet Håndtag Reparation
Rehearsal Dinner Kjoler
Design Room Layout
Fryser Reparation
Bygning Planter Boxes