Farvning Køkken Cabinets

Køkkenskabe er møbler, der giver en komplet se til i køkkenet. Derfor er det vigtigt at bruge korrekte plet på køkkenskabe til at give køkkenet en udseende. De fleste mennesker foretrækker mørke pletter til køkken frysere, fordi de har tendens til at skjule fedt og andre pletter, der kan produceres under tilberedningen. Dog kan mørke kabinetter gøre køkkenet ser små. Derfor ville det være bedst at bruge lyse pletter, da det giver køkkenet en lysere udseende. Ikke desto mindre, farven på køkkenskabe er et komplet personligt valg, og man kan vælge den farve, der går godt med indretningen af ??køkkenet. Når du har valgt den plet, du vil bruge til køkkenskabe, vil næste skridt være at lære at gøre det. Selv om de fleste mennesker foretrækker at få det gjort af en professionel, kan dette være ganske dyrt. Derfor ville det være bedre at pletten i køkkenet frysere på egen hånd. Så hvis du ønsker at lære proceduren for farvning køkkenskabe, tage et kig på de retninger, der er angivet nedenfor. Læs mere om maleriet køkkenskabe.
Hvordan man Bejdse Kitchen Cabinets
Selvom farvning køkkenskabe ikke er en meget vanskelig opgave, det er en tidskrævende arbejde, og et behov for at fokusere godt at fuldføre den. De ting, som du vil kræve at plette køkken frysere er en god oliebaseret pletten, sandpapir, bomuld klude, tæppe stykker, pap og arbejdsbord. Bortset fra disse ting, er der nogle flere ting, som du vil behov, der omfatter respiratorisk ansigtsmaske, gummi eller latex handsker, gammelt tøj og sko. Når du er klar med disse ting, kan du flytte frem til det faktiske forløb af farvning køkkenskab døre, håndtag, skuffer, osv. Læs mere om ideer til maleriet køkkenskabe.
Trin # 01, det første skridt til at få farvet køkken frysere er at demontere køkkenet kabinettet fra væggene. Dette er vigtigt at give kabinetterne en ordentlig finish og også for at sikre, at væggene ikke er plettet. Hvis du laver køkkenskabe ved dig selv, kan du faktisk springe denne proces som du kan plette skabene, før du løser dem på væggene. Men hvis du har bragt præ-bygget kabinetter, ville det være bedst at fjerne alle de dele af skabene, herunder skuffer, låger, håndtag, hængsler, osv. Når du har gjort dette, lå alle disse dele på gulvet, hvor du Der vil blive farvning dem. Vide mere om ufærdige køkkenskabe.
Trin # 02; Når du har fjernet døre, skuffer, hardware, osv., vil det næste skridt være at slibe træ. Slibning hjælper med at gøre området glatte og bør gøres, hvis dit kabinet er en gammel en. Men hvis din køkkenskab er ny, kan du fortsætte med farvning køkkenskabe uden slibning. Dette er fordi de nye kabinetter skal have været allerede slebet, mens de blev lavet. Men hvis du ser små slidmærker eller buler på kabinetter, ville det være bedst at sand dem ved hjælp af en god kvalitet sandpapir.
Trin # 03; Når du har slebet kabinetterne, bør det næste skridt være de faktiske farvning processen. Der er dog nogle retsbevarende eller sikkerhedsforanstaltninger, som du er nødt til at tage før starten. Den første ting du skal gøre er at bruge handsker, så pletten ikke spilde på huden. Gør altid farvningen processen i et godt ventileret rum, da den stærke røg af pletten kan gøre en person syg. Fastsætter pap på gulvet, hvor du kommer til at plette frysere at forhindre det i at spilde på gulve. Også, slid gammelt tøj og sko, som du ikke ville noget imod at blive snavset. Bortset fra det, er det også en god sikkerhedsforanstaltning til at bære en støv eller respirationsmaske mens farvning køkkenet frysere for at forhindre dig fra at indånde den kraftige røg af pletten.
Trin # 04; Når du har taget alle de forholdsregler, det er på tide at begynde med anvendelsen af ??pletten på skabene. Når du åbner flasken med pletten, omrøres indholdet med en omrøring pind. Tag et stykke gammelt tæppe og dyp det i pletten og derefter begynde at gnide den på brændet. Du kan anvende pletten enten mod træets årer eller med korn. Uanset hvordan du vælger, så sørg for at du dækker alle overflader. Nogle af de mest almindelige steder, som er savnet i bejdse anvendelse er kanter eller hjørner af skuffen og døre, grooves, etc. Hvis du har tendens til over pletten træet, så fortvivl ikke, som du kan tørre det overskydende senere. Når du har udfyldt ét stykke træ, tage et kig på det grundigt og anvende plet på steder, som du er gået glip af. Læs mere om lakering køkkenskabe.
Trin # 05; Det næste skridt er at tørre den overskydende pletten på skabene. Det er bedst at vente i mindst ti minutter, før du fjerner den overskydende pletten. Du bør aldrig gøre det med din behandskede hånd, da dette kan forårsage en plamage mærke skal vises på den. Brug altid bomuld klude til at gøre dette job. Først, skal du fjerne hovedparten af ??den overskydende pletter ved at holde bomuld klude på begge hænder. Når dette er gjort, tage en anden bomuldsklud og gnid den med træets årer til at fjerne de ekstra pletten helt fra træet.
Du kan lide at læse mere på:; Valg Kitchen Cabinets; køkkenskab Design Idéer, moderne køkken Cabinets; Når du har afsluttet den ovennævnte proces, du er nødt til at tillade pletten til at tørre helt ud. Hvis du har anvendt pletten på én side, kan du lægge træstykker fladt på jorden. Men hvis du har plettet begge sider af træet, vil det være bedst at læne det på en sådan måde, at begge sider kunne tørres sammen. Den tid, der pletten tørre op vil afhænge af, hvilken type pletten, du har brugt. Jeg håber, denne artikel om farvning køkkenskabe er nyttig for dig. Ved at følge disse trin, kan du sikkert plet dit køkken frysere som en professionel. Men den vigtigste ting du skal huske er at træffe alle de sikkerhedsforanstaltninger, der er nævnt ovenfor til at forhindre farlige problemer.

Tung Oil Ansøgning
Ballon centerpieces
Feng Shui Stue
Glidende rumdelere
Kitchen Color Idéer
Calla Lily Wedding Invitationer
Nem frisurer for piger
Udekøkken Idéer
Honey Blonde Højdepunkter
Grout Stain
Internet Dating Etiquette