Faucet Håndtag Reparation

Vandhaner er ventiler som kontrollerer frigivelsen af ??væsker og findes i enhver husholdning. Vandhaner er almindeligvis installeret i køkkenvaske, bad bøtter og brusere at hjælpe dig styre vandgennemstrømning. Vandhanen Håndtaget er en del, som hjælper dig med at betjene armaturet uden at skulle tænde selve ventilen. Badeværelse faucet håndtag er underlagt hyppige brug og højt fugtighedsgrad, hvorved dem sårbare overfor revnedannelse eller misfarvning. Dette kræver en badeværelse hane håndtag reparation job, som oftest involverer erstatte defekte hane med en ny én. Følg vejledningen nedenfor for at hjælpe dig med det samme. Find ud af mere information om VVS.
Hvordan man Repair Faucet Håndtag?
Badeværelse Faucet Håndtag Reparation Instruktioner
Trin 1: Tag grebet centrum dække, også kendt som sin skrue dækslet. Denne dækning er mere som en dekorativ del, der skjuler håndtag bevarer skruen nedenunder. Du får bruge en fladhovedet skruetrækker og lirke coveret blidt, så det springer ud.
Trin 2; Når du har adgang til vandhanen håndtere’s holdeskruen, bliver du nødt til at fjerne det så godt. Det vigtigste formål med holdeskruen er, at det holder i håndtaget på vandhanen. Bruge en hoved skruetrækker og twist det i en mod uret retning så det kommer off.
Trin 3: Træk forsigtigt i håndtaget mod dig for at fjerne det fra hanen ventilen. Det nye håndtag, der vil erstatte den defekte man er nødt til gled over vandhanen’s stilken.
Trin 4, efter udskiftningen håndtaget er på plads, fastgør bevarer skruen tilbage til sin holdning at fastsætte håndtaget på vandhanen. Med hjælp fra en skruetrækker, spænd holdeskruen.
Trin 5, og endelig du skal rette håndtaget hætten tilbage på håndtaget i sin holdning. Hold låget på håndtaget centrum og tryk den ned langsomt indtil du hører en klikkende lyd, som vil bekræfte sin holdning.
Brusebad Faucet Håndtag Reparation Instruktioner
Brusebad håndtag problemer er ligner alle andre fælles vandhane håndtag emner. De kræver erstatning, enten når de bliver gamle eller starte utætte. Du kan enten erstatte hele håndtaget eller blot udskifte gummipakningen i forsamlingen, afhængigt af dit problem. Instruktionerne på samme angives nedenfor.
Trin 1; at begynde med, slukke alle vandforsyning kommer til badekarret eller brusebad ved at slukke vandet forsyningen ventilen. Også, drej vandhanen på så at enhver vand stede i rørene afløb væk.
Trin 2; Brug ett skruetrækker og langsomt lirke håndtaget dækslet på bruseren vandhane håndtaget. Du finder holdeskrue under bruseren håndtagsdækslet. Fjern denne skrue så godt. Nu Træk ud vandhanen off dens stilken, så du kan se brusehoved forsamling.
Trin 3: Kontroller omhyggeligt indvendigt områder af brusehoved. Hvis du bemærker nogen form for sort farve rester, er det en indikator for, at pakningen skal udskiftes. Brug en stjerneskruetrækker at tegne gummipakningen fra sin stilling.
Trin 4; Tag en fugtig klud og rengør det indvendige af bruseren hovedet af de resterende rester. Hvis der er nogen kalk ophobning på hovedet samling, skal du bruge en stærk kalk fjernelse produkt til at rense området.
Trin 5; Den nye pakning ringen skal placeres på sit position indeni brusehoved. Tage eksisterende håndtaget eller ett ny én og fix det tilbage i stilling ved indsætte samlerammen skruen på håndtaget. Spænd skruen og genanbringes håndtaget dække at fuldføre reparationen jobbet.
Læs mere på:; Sådan Fix en utæt bruser hane; køkkenvandhane erstatning; enkelt håndtag hane Reparation, Going gennem vejledningen vil gøre dig forstå, at vandhanen håndtaget reparation job er nemmere end du måske har antaget. Det bedste ved det er, at den ikke er på alle tidskrævende enten og du kan spare nogle penge, som ellers ville have gået til en blikkenslager. I tilfælde af udskiftning, så husk at købe ægte og matchende dele til din vandhane.

Gode ??sætninger
Snake Tattoo Design
Black Tie Påklædning for kvinder
Mottoer at leve efter
Honey Blonde Højdepunkter
Design Room Layout
Overvinde forhindringer Citater
Sølvfisk udryddelseslejre
Skifer Tile Installation
40 års fødselsdag Gag gaver
Thigh Tatoveringer