Faux Hawk til krøllet hår

Hvis du har krøllet hår, der er mange frisure stilarter og idéer, som du kan vælge imellem. Men hvis du keder med den regelmæssige krøllede frisurer, og ønsker at prøve ett anderledes udseende, du kan glatte dit hår og derefter eksperimentere med frisurer som er passende for lige og fine hår. Én sådan frisure er faux høg. Mange vil sige, at det er meget vanskeligt at foretage en faux Hawk på krøllet hår. Dette punkt er lidt sand hvis krøllet hår bliver stylet ind ett faux høg uden glatning håret første. For at style håret ordentligt, skal du vide, hvordan Haaret er design i en faux høg. Lad os vide mere om faux høg, krøllet hår glatning metode, og styling en fohawk frisure.
Faux Hawk Frisure
Den “faux høg”, også kendt som en ‘fohawk «, er en frisure, der er en svag variant af den meget berømte Mohawk frisure. For at forstå stil ett faux høg, vil du have kende frisure i ett Mohawk. In en Mohawk er håret skåret fra siderne og håret på kronen er gelatineret i opad retning, skaber en linje stående eller spiket-up hår fra forsiden af ??hovedet til nakken. Bemærk, at i en Mohawk, er håret i siderne klippede for at gøre en skarpere udseende hår på toppen af ??hovedet. Nu, i en faux høg klipning er den eneste forskel, at håret i siderne ikke er skåret, men der er på kronen op, og deraf navnet “faux«.
Faux Hawk: Curly Hair
Faux høg er en frisure, der for det meste ser godt ud på folk med lige og fint hår. Men selv om du har krøllet hår, kan du stadig bære denne stilfulde frisure, men med første behandling af krøller i den rigtige måde. Som krøller ofte gå ud af sted, vil du have at bruge god kvalitets hårspray og hår-gel for at gøre en faux Hawk på krøllet hår. Det ville også være bedre hvis du får håret trimmede til omkring en eller én ett ett halv tomme, så det ville sat over hovedet ordentligt. Hvis håret er længere, er det krøller, er meget vanskeligt for dig at style den igen.
Hvordan stil en Faux Hawk med Curly hår?
Når du har fået dit hår klippes til en passende længde, skal du til at udrede alle krøller. Det kan du gøre ved korrekt sæbe i håret og anvende en god strukturering creme. Det næste skridt er at bruge en hårtørrer til at tørre ud af håret. Med at besidde håret tørrere i en hånd, føntørre håret, der er på toppen, med den anden hånd udretning og styling af håret. På dette tidspunkt, skal du bruge en flad jern til yderligere glatte håret. Hvis håret sidder ned igen, bruge passende mængde hårspray eller gel til stil og holde det i opadgående retning. Efter at alle hår glatning er gjort, give sidste hånd for at indstille enkelte stykker hår i en faux høg måde.
Læs mere på:; Faux Hawk: Sådan Cut Faux Hawk; Styling Krøllet Hair; Faux Hawk Hairstyles for Women; Dette er nogle oplysninger på faux høg, krøllet hår glatning metode, og hvordan stil du hår i en faux høg frisure. Hvis du ønsker at bære en faux høg uden glatning din krøllede hår, du stadig vil være i stand til at bære frisure, men det ville være en meget tykkere og omfangsrig på kronen.

Papyrus Plant
Engel trompet Plant
Knotty Pine paneler
Samoansk Tattoo Design
Rehearsal Dinner Invitationer
Æglæggende keramiske fliser
Blonde Hair med Black Højdepunkter
Gode ??sætninger
Tall Bryllup centerpieces
Alpeviol Pasningsvejledning
Tager en pause fra Dating