Fejlfinding Electric Hårtørrere

Bare at kigge på den elektriske tørretumbler er intimiderende end selv tænke om fejlfinding elektrisk tørretumbler problemer. Disse enorme metalkasser meget nemme at demontere og løse simple problemer. Før vi går over til fejlfinding elektrisk tørretumbler problemer, så lad os først forstå de grundlæggende bearbejdning af en tørretumbler.
En tøj tørretumbler har en motor, der hjælper med at få de store tromle af tøj. Den varme luft blæses ind i tromlen ved en varmekilde til tørring af tøj. Der er visse modeller af tørretumblere, der bruger elvarme kilde og nogle bruger gasflamme til tørring af tøj. Du har altid brug for at huske på de almindelige sikkerhedsregler inden fejlfinding elektriske tørretumblere. Du bør afmontere tørretumbleren og slukke gasforsyning en gas tørretumbler. Du bør holde sig væk løstsiddende tøj og slips tilbage langt hår. Personlige sikkerhed er den vigtigste del af fejlfinding elektriske tørretumblere. Du kan læse mere om hvordan at reparere en tørretumbler.
Fejlfinding Electric Dryer Problemer
Elektrisk Dryer Ikke Arbejder; skal du først kontrollere, om tørretumbleren er sat i. Hvis ja, så se efter sprunget sikring eller udløst afbryder. Du skal også tjekke stikket i spænding og el-ledningen for skader. Skal du også tjekke for dørkontakt, tændingskontakt, sikkerhed sikring, termostater, timer motor og en motor for eventuelle problemer, som kan være årsag til elektriske tørretumbleren ikke fungerer.
Elektrisk Dryer Ikke tørring af tøj; Den første ting at gøre, er at kontrollere om vaske belastningen var for tungt til tromlen at spinde. Du muligvis opdele belastning for tromle kan komme ud overskydende vand. Kontroller fnug fælder som overskydende fnug i filteret kan nedsætte luftstrømmen. Dette kan medføre, at tørretumbleren til at tage længere tid at tørre tøj. Kontroller udstødning afløb for ophobning af fnug. Dette kan reducere effektiviteten af ??den elektriske tørretumbleren og kan endda føre til en brand. Du skal også inspicere tørretumbleren udstødningsrøret og se om det er den korrekte størrelse til dit tørretumbleren. Forkert størrelse af udstødningsrøret kan føre til elektrisk tørretumbler ikke tørre tøj. Du kan læse mere om vaskemaskiner.
Elektrisk Dryer Ikke Varme, du har brug for at kontrollere for korrekt luftstrøm og tænder. I tilfælde af gas tørretumblere, tjekke gasventilen bredbånd og ild sensor. Du bør teste termostater og tændsnor for ethvert problem. Timeren motor, centrifugal-knap og temperatur omskifter også nødt til at blive testet for at finde årsagen til elektrisk tørretumbler ikke opvarmning.
Tørretumbler Drum Ikke Tumbling; Hvis tromlen ikke tørretumbles, så du kan nødt til at tjekke tromlen bælte og strammerullen. Også teste motor for tørretromlen ikke tumbling. Du kan læse mere på billige vaskemaskiner og tørretumblere og bærbare vaskemaskine tørretumbler.
Dryer meget støjende; En støjende tørretumbler må ikke i niveau, og derfor skaber en ruckus. Du er nødt til at kontrollere tromlen bælte, tromme bælte bæreruller, strammerullen, tromle lejer, blæser og røgledepladerne om der er løse møtrikker og bolte og fejlfinding årsagen til støjende tørretumbler.
Tørretumbler stopper ikke automatisk; Hvis tørretumbleren holder spinning og stopper ikke automatisk, skal du kontrollere timeren motoren. Du har også brug for at kontrollere fugten sensoren og termostater til tørretumbleren ikke stoppe automatisk. Kan du læse mere på tøj tørretumbler fejlfindingen.
Tørretumbler Overophedet; Når din tørretumbler er overophedet skal du tjekke fnug fælden og luft flow. Også termostaterne skal testes for fejlfinding årsagen tørretumbleren overophedet. Du kan læse mere om tørretumbleren udluftning rengøring tips.
Disse er en del af den fælles tørretumbler problemer, du kan støde på, når du bruger dette elektriske apparat. Hvis du har problem troubleshooting elektrisk tørrerier, bør du tilkalde professionel hjælp. Dette var en kort artikel om fejlfinding elektrisk tørretumbler problemer, der normalt ses i ethvert hjem.

Hår Termisk Renovering
Alkoholiske adfærdsmønstre
Midlertidig Hair Color
Dobbeltseng størrelse
Legerum Udsmykning Idéer
Crazy Tattoo Idéer
Fjernelse Adhesive Rest
Lightening Hair
Summer Cocktail Kjoler
Wrist Tattoo Idéer
Grasscloth Baggrund