Feng Shui Stue

Feng shui er en gammel kinesisk kunst og videnskab, som menes at være opstået i Tibet omkring 10 tusind år siden, og siden da har været praktiseret over hele verden. Ifølge Feng Shui, der i naturen er en konstant strøm af gode og dårlige energier og styrke strømmen af ??gode og positive energi i en bestemt rum, må man pynte det pågældende område på en bestemt måde. Denne filosofi giver relevante oplysninger om, hvordan balancen energierne i en given plads, for at sikre sundhed og lykke for mennesker, der bor i det. Derfor feng shui stuen betyder layout eller arrangement af stuen for at opnå harmoni og lykke i et menneskes liv.
Stuen er det vigtigste område i et hjem, hvor familie og venner samles for det meste til sammenkomster, fester og undertiden til forretningsmøder eller formelle anliggender. Derfor er det et rum, der bør indeholde et bredt sortiment af stole og sofa bænke sammen med nogle innovative, klassiske design og dekorationer. Indretning af møbler og genstande i stuen eller stor værelse, kræver at ske i overensstemmelse med feng shui, for at få et godt helbred, lykke og velstand for familien.
Feng Shui Stue
At nyde alle fordelene ved feng shui og undgå uafklarede forhold, er det vigtigt at erkende og ændre hver eneste punkt i stuen efter feng shui stuen begreber. Derfor nedenstående er nogle grundlæggende feng shui stue regler, der vil medvirke til at arrangere og dekorere din stue i en rigtige måde.
Feng Shui Stue Layout, ifølge feng shui, bør stuen være i stueetagen, og ikke ovenpå. Det bør ikke være synligt fra den centrale indgangsparti eller døråbning. Teknisk set når folk ind i huset, der først skal være en fint dekoreret foyer eller hall med fælles lokaler i nærheden, og personlige værelser lidt væk. Et andet vigtigt punkt i feng shui stuen arrangement er den rigdom, der ligger i venstre hjørne, når nogen træder ind i lokalet. Som pr feng shui begreber, der ligger en dør eller en portal lige under dette punkt kan føre til gradvise tab af økonomisk velstand, da pengene vil holde siver væk. Hvis du har sådan en stue layout og nu er det umuligt at ændre designet, kan du modvirke den negative energi ved at holde en sund plante i en stor gryde ved indgangen, men med ingen døde blade eller blomster.
Feng Shui Stue Colors; Da hver feng shui farve tiltrækker en bestemt type af energi, afhængig af placeringen af ??stuen i hjemmet, dets farve skal vælges. Hvis stuen er i midten af ??hjemmet og med sundhedsmæssigt synspunkt, brun eller nuancer af gul er flotte farver pr feng shui. For en stue på vest, hvid farve passer godt stykke tid, hvis stuen er placeret på den østlige, grønne nuancer eller sort bidrager til at øge familiens ære og arv. Mørke skygger kan også bruges til et værelse placeres nord for at bringe succes og fremgang i livet. Hvis rummet er placeret i den sydlige del, vil nuancer af rødt bringe masser af berømmelse og magt. Blød eller pastel pink, når de anvendes i det sydvestlige hjørne kan genoplive en kedelig eller slutter forholdet, mens grå eller sølv farver, når der anvendes i den nordvestlige kan bringe i muligheder og succes. Mere om feng shui farver.
Feng Shui Stue Møbler Placement; Det næste punkt, der skal overvejes, er møblerne placering i stuen. Møblerne bør tilrettelægges på en sådan måde, at den gør det nemt at bevæge sig i rummet og skaber ingen hindringer, når folk krydse rummet. Sofaen, stole eller sofa sæder bør ikke placeres på en sådan måde, at mennesker, der sidder på dem er nødt til at kigge lige ud foran døren. Du bør placere sofaen og stole med ryggen mod en væg, ikke nødvendigvis fladt mod væggen. Hvis du har to sofaer, undgå at placere dem over for hinanden, da dette kan fremkalde stress på dine besøgende, der er ukendte for hinanden. Den bedste måde at placere dem er med en på siden af ??den anden i en ondskabsfuld-kantet oprettet. Heller ikke placere sofaen under en bom, således som det lægger unødigt pres på familiens forsørger. Prøv at placere møbler med ryggen til enten foran eller hoveddøren eller et vindue. Lær mere om feng shui: stue møbler placering.
Feng Shui Stue Indretningstips
Nedenfor er nogle generelle feng shui stue udsmykning tips, der vil ikke kun hjælpe dig med at pynte op, men også invitere positiv energi i hjemmet. , Hjørner eller mørke områder af stuen skal lempes ved hjælp af milde lys, blanding af klare farver og spejle som denne tiltrækker ‘chi’ eller positiv energi og gør det muligt at flyde gennem alle dagligstue. ; Undgå at placere fjernsyn og andre metalgenstande i midten af ??rummet, da dette kan invitere negativ energi. As rummets hovedtabellen symboliserer sundhed, bør det være pænt og ryddeligt. Holde naturlige blomster og planter på det er godt for synet og menneskers sundhed sidder omkring det. ; Et andet vigtigt element i feng shui stue er spejlene. Et godt positioneret spejl kan bringe mere lys, gøre rummet ser bredere og kan afspejle en symbolsk element i det. ; Placering feng shui ting som FUK Luk sau på en forhøjet niveau kan skabe en lovende chi for hele huset. Fuk Luk sau er dybest set en tre stå guddom menes at symbolisere tre vigtigste forhåbninger mennesker, lykke, rigdom og langt liv. Mere om feng shui dekoration tips. ; Læs mere på:; Gratis Feng Shui Tips, Feng Shui for dit hjem; Bortset fra disse, hængende vindspil i visse områder af rummet og placere et akvarium i den nordlige del af et rum kan fremme sundhed, harmoni og velstand i familie. Så hvis du planlægger at købe eller renovere dit hjem, holde denne feng shui stue principper i tankerne, og berige dit og din families liv med sine positive fordele.

Først Dato Samtale startere
Udendørs brudekjoler
Bathtub Rengøring
Tromlebremse erstatning
Teamwork Spil
Finger Tatoveringer
Tattoo Ink Fjernelse
Banket Idéer
Pranks at trække på Roommates
Guldfisk Plant
Gode ??sætninger