Fine Dining Etiquette

Formel middagsselskaber normalt sidder ned middage, hvor gæsterne er tildelt en specifik plads og serveres mad af tjenere, eller servere. Sådanne middagsselskaber har visse etikette, at gæsterne skal følge religiøst. Men ikke mange kender til disse etikette, der skal følges under en formel middag parti som nu om dage, der har været en stigende popularitet af uformelle eller casual middagsselskaber, hvor gæsterne ikke har at følge nogen stive regler spisestue. Ikke desto mindre en gang imellem hver person ville have til at deltage i en formel middag til et bryllup reception eller en forretningsmøde og ikke vide, de fine dining etikette ville blive anset for at være uhøfligt af værter. Så hvis du er inviteret til middag på en restaurant eller en eller andens hjem, er det vigtigt for dig at vide noget om fine dining etikette. Vide mere om middagen etikette.
Fine dining Etikette til gæsternes
Før du begynder med de oplysninger om fine dining etikette, vil jeg gerne sige, at etikette til middag ikke er den samme i alle lande og kultur. Der er dog nogle generelle regler der gælder overalt, og bør holde sig for øje samtidig med at gå til en formel middag fest på en restaurant eller i en andens hjem. Så, lad os tage et kig på nogle af de afgørende oplysninger om fine dining manerer. Læs mere om restaurant etikette.
Fine Dining Etikette nr. 01, Den første og mest vigtige ting, der skal efterfølges af gæster er ankommet til spillestedet til tiden. Det er altid bedre at nå det sted i mindst ti minutter før den indstillede tid. Hvis du vil at komme for sent i mere end femten minutter for en eller anden grund, er det vigtigt at informere din vært eller restauranten om det. Når du har nået det sted, ville du blive guidet til det reserverede bord af serveren. Men du skal ikke sidde hvor som helst du vil. Snarere har de fleste formelle middage have skilte på bordene som angiver det sted, for hver gæst. Hvis du ikke observere sådanne skilte, vente på værtinde bede dig om at sidde. Når du har taget dine sæder, slukke din mobiltelefon eller holde den på lydløs. Hvis du skal tage et akut opkald under middagen, aldrig tage det på bordet, snarere er det altid høfligt at gå udenfor restauranten og snakke. Mere om bordskik.
Fine Dining Etikette # 02, En af de mest forvirrende del, at de fleste mennesker oplever, er brugen af ??bestikket under den formelle middag. På de fleste restauranter er tabellen for højrehåndede person og dermed ville du finde gafler på venstre side og skeer og kniven på højre side. Når du starter dit måltid, skal du starte med at han gaffel eller ske, der holdes ved ydersiden. For eksempel ville gaffel til salaten holdes på den yderste venstrefløj, mens suppeske vil blive fastholdt på den yderste højrefløj. På samme måde vil ske og gaffel til desserten holdes tættest på pladen. Glassene skulle opbevares på din højre og man vil for det meste har en maksimalt fire glas i alt. Mere om restaurant etikette tips.
Fine dining Etikette # 03; servietten, der ligger på din tallerken bør udfoldes og lagt på dine knæ. Det bør forblive der indtil slutningen af ??måltidet, og bør kun bruges til at ising din mund og ikke tørre det. Hvis du skal forlade bordet i mellem et måltid på grund af en nødsituation, forlader servietten på dit sæde og ikke på bordet, så de servere forstå, at du ville vende tilbage. Når du er færdig med dit måltid, skal du placere servietten pænt på venstre side af bordet. Men det er vigtigt at huske, at servietten ikke skal refolded eller det skal holdes lurvet. Mere om forretning spisestue etikette.
Fine Dining Etikette # 04; Det bør aldrig starte måltidet, medmindre hver enkelt person i tabellen serveres den mad eller før værten begynder aftensmad. Det er også anses for at være uhøfligt at placere sin albuerne på bordet, mens du spiser. , Mens man spiser, ikke fylde din mund så meget med mad, du er nødt til at tygge din mad med munden åben. Snarere, sørg for, at du lægger kun en lille mængde mad i munden ad gangen. Hvis du ønsker at fjerne noget fra din mund som et stykke kylling knogle, langsomt spytte det videre til din gaffel og derefter overføre det til pladen. Mere om middagsselskab etikette.
Fine dining Etikette # 05, i løbet af middagen, er det hensigtsmæssigt at komplimentere vært og værtinde om mad, service osv. Men sikre, at komplimenter er ægte og ikke kun af hensyn til det. Hvis du ikke kan lide maden eller ydelsen, bør du ikke klage over det. I stedet forbliver tavs og takke din værtinden inderligt, inden de forlader. En anden vigtig ting er at opføre sig høfligt med de servere eller tjenere. Man skal huske på, at servere ikke er dine tjenere og bør behandles på en god måde. Må ikke råbe, når noget går galt, og takker dem hver tid efter, at de tjener og tage ud retter. Samtidig med at lokaler, vip afskære mindst 10% af den samlede regning. Mere om ordentlig drikkepenge etikette.
Fine dining Etiquette for Servere
Ligesom gæsterne, er der nogle fine dining etikette, at selv de servere skal følge. Så hvis du er serverer middag for første gang, her er nogle fine dining etikette for tjenerne, at du er nødt til at vide. ; Den vigtigste fine dining tjener etikette er at give lige stor vægt på alle gæsterne. Hvis aftensmaden er planlagt på forhånd, skal du sørge for, at det som rækker planlagte. Hvis ikke, er det vigtigt for dig at fortælle gæsterne om de funktioner eller tilbud af dagen, efter taget for at drikke. ; Der er visse etikette, at serverne skal huske på, mens serverer maden samt rydde bordet. Den mad skal serveres af retten til kunden og bordet skal ryddes fra venstre. ; En vigtig etikette, at servere har at huske er at være høflig til kunderne. Nogle gange kan du støde på folk, der opfører sig grimt eller ikke kan holde sig til én af de fine dining etikette. For eksempel henter hvis en af ??gæsterne en opfordring på hans eller hendes mobiltelefon, skal du ikke være uhøflig, snarere minde ham / hende høfligt, at det ikke er tilladt at tale i telefon under middagen, når opkaldet er afsluttet. ; Det kan lide at læse mere på:; Korrekt Dining Etikette, Dining Etikette; Formel Etikette Regler, håber jeg denne artikel om fine dining etikette er nyttigt for dig. Så hvis du har været indkaldt til en formel middag, holde disse etikette i tankerne, så du og de øvrige gæster vil have en behagelig og afslappende aftensmad.

Tung Oil Ansøgning
Dobbeltseng Dimensioner
Sentimental Gaver til mænd
Christian Citater og ordsprog
Duck Tatoveringer
Afslappende farver
Cracked Feet
Banket rhus
Red Carpet Hairstyles
Fix DVD Ridser
Telefon Etiquette