Fix DVD Ridser

Du har købt en dvd for nylig og havde planer om at se en film med dine venner, popcorn var parat, og så var du, men alle dine planer blev knust som din DVD nægtede at arbejde på din DVD-afspiller. Hvad kunne være mulige årsager til din DVD spiller ikke? Kan du se nogen ridser på DVD? Hvis du var undrende, hvordan det skete, er du nødt til at spørge dig selv om du håndtere dine dvd’er korrekt. Hvis du ikke bruger et dække for dine DVD’er, eller du har en entusiastisk kæledyr derhjemme, som elsker at angribe og ridse dine ting med sin poter, du ved hvordan det skete.
For at forhindre ridser vises på din DVD du har brug for til at håndtere dem med omtanke. Du kan begynde at tage forholdsregler, men hvad med dem, der allerede har ridser? Nå, fortvivl ikke mene, at dine penge gik ned i afløbet, kan du rette DVD ridser derhjemme. Spekulerer hvordan man kan lave DVD ridser? DVD’er kan let repareres med et par husholdningsprodukter, og du kan undgå at købe kommercielle kits til reparation dvd’en. Læs mere på ridset DVD reparation.
Hvordan man kan lave DVD Ridser på Home
Hold dine dvd’er Renlighed; Du kunne prøve et par retsmidler til at fastsætte DVD ridser, men først skal du finde ud af skadens omfang. I tilfælde, er der mange dybe ridser på dvd’en, kan det være vanskeligt at ordne det og gøre det læsbar. Hvis ridser er lys, har du måske en chance for at gendanne dataene. Kan du se fingeraftryk på dine cd’er og dvd’er? I tilfælde af at du har for vane at røre overfladen og efterlader din finger prægning, mens picking den op, du har brug for at ændre denne vane. Nogle gange din gamle dvd’er være berøvet ulæselig, fordi de kunne være bidende støv. Nå, alt hvad du behøver at gøre at holde dem rene og tørre alt det støv med en meget blød klud. Du kan bruge varmt vand og en flydende sæbe til at rengøre DVD og derefter tørres af med en blød klud. Du kan også bruge kommercielle klude. Start tør fra midten og derefter gå videre til yderkanten af ??disken. Læs mere om, hvordan man rent cd’er.
Fastsættelse DVD Ridser hjælp Tandpasta; Har du nogensinde prøvet at bruge tandpasta til at fastsætte ridset dvd’er? Kig efter en tandpasta, der indeholder bagepulver. Du kan bruge en almindelig tandpasta, men udelader dem, der kommer i form af gel. Du er nødt til at anvende tandpasta meget forsigtigt til overfladen af ??disken. Fugt en blød klud og sætte nogle tandpasta på det. Påfør tandpasta til DVD startende fra midten og arbejde dig op til den ydre kant. Du må ikke følge cirkler rundt om disken, da dette kan forårsage yderligere skader. Tør tandpasta med en klud eller du kan vaske det af med varmt vand. Lad det lufttørre. Sørg for, at der ikke er nogen tandpasta rester på disken. Læs mere om hvordan du løser en ridset cd.
Fastsættelse DVD Ridser hjælp Banana; Du kan også forsøge at rette DVD ridser ved hjælp af banan. Du kan blive overrasket, men ved hjælp af en banan kan hjælpe ved fastsættelsen af ??en ridset dvd. Alt du skal gøre er at få fat i en moden banan og skære et lille stykke. Gnid banan brik på disken i en spiral bevægelse. Nu tager bananskræl og gnid det på overfladen spiralsnoet. Sørg for at du ikke forårsage yderligere skader ved at anvende for meget pres, gnid meget forsigtigt. Få fat i en blød klud og tør overflade. Du kan også bruge en spray til at rengøre overfladen. Lad det lufttørre.
Fastsættelse DVD Ridser hjælp Wax Møbelpolish; Du kan også prøve at bruge voks møbelpolish at reparere din DVD. Få fat i en dåse voks møbelpolish og et smykke pudseklud. Du er nødt til at holde din ridset dvd i en position, således at den blanke side vender opad. Spray voks møbelpolish let. Brug klud til at rengøre DVD. Start fra midten eller den indre ring og bevæge sig mod yderkanten. Nu skal du skylle den forsigtigt under rindende koldt vand. Brug pudseklud at tørre DVD. Lad det natten over og spille dette repareret DVD for at se om voks fyldt op ridser på dvd’en. Du kan også anvende et metal polish eller bil polsk på ridset område af disken. Gnid forsigtigt og tør polér med en fnugfri klud og vaske det af med alkohol og lad den tørre. I tilfælde, er disse metoder ikke virker, kan du bruge en data opsving programmel til at løse dit problem.
Læs mere på:; ridset cd retsmidler Hvordan Tag cd’er Ridser; Håber du har fundet disse oplysninger om den bedste måde at løse DVD ridser derhjemme nyttige. Så næste gang DVD ikke virker, så prøv disse metoder til at reparere ridsede dvd’er. Da forebyggelse er bedre end helbredelse, ville det være tilrådeligt at beskytte dine cd’er og dvd’er ved at holde dem i covers og håndtering af dem med den yderste omhu.

Pool Aftapning Tips
Polynesiske Tribal Tattoos
Blomstrende stueplanter
Hair Brud Treatment
Labour Bag: Hvad skal Pack
Badeværelse Etiquette
Kno Tatoveringer
Boss Gaver
Yard Art Idéer
Vindue skærm Reparation
Planlægger et bryllup om et budget