Fix Squeaky Gulve

Så din huset lider under pibende gulvet syndrom, og du ikke ved hvad de skal gøre! Pibende gulve kan være irriterende og meget generende. The knirker og knager, at du hører, at hver gang nogen går på dem, kan drive dig skør. Men du behøver ikke bekymre dig! Det er ganske muligt at slippe af med disse pibende gulve. Selv fjerne kilden til knirker helt kan være en vanskelig opgave, er der flere enkle og nemme metoder, der kræver minimal investering i udstyr. Lader os se, hvordan man kan lave knirkende gulve med nogle gulve tips.
Hvordan man kan lave Squeaky Gulve
Nøglen til at slippe af med pibende gulve er at identificere årsagen til knirker og til at ordne det permanent. Der kan være flere grunde, der kan forårsage pibende etager. Træet tørrer ud og skrumper over en periode, der genererer små huller mellem hårdttræ bestyrelser. Disse huller vil en fælles årsag til pibende gulve. De fleste trægulve i moderne huse er lavet af flere lag træ. De laveste lag, der er kendt som bjælkelaget, kan også forårsage knirkende grund sagging over tid. Arten af ??den knirker samt metode til at fastsætte pibende gulve afhænger af, hvad lag er ansvarlig for den støj, og hvilken type efterbehandling gulvet har. Her er nogle brugervenlige teknikker til at fastsætte pibende trægulve.
Fix Squeaky Gulve nedefra, Den første og mest vigtige ting at gøre, er at finde den nøjagtige kilde til knirkelyde. Du kan gøre dette ved at spørge nogen til at gå på gulvet, mens du undersøger bjælkelaget nedefra. Se efter enhver bevægelse, der kunne tyde en løs tværbjælke eller huller i mellem bjælken og undergulvet over det. Hvis du finder enten, kan du rette det op ved hjælp af indstillingerne nedenfor:
Ting Påkrævet:; montagelim, træ shims, træ skruer, Hammer, Gulvbelægning negle, Kørselsvejledning:; Hvis du finder en kløft mellem lagene, det er ganske enkelt at håndtere det. Påfør montagelim på en tilspidset shim og omhyggeligt indpasses i hullet. Må ikke tvinge det ind, eller den kan udvide kløften og forværre tilstanden. ; Hvis gulvbrædder er bøjede eller det afstivende er løs, kan du nødt til at sætte den ved hjælp af træ skruer. Vær forsigtig med ikke at stramme skruerne så hårdt, at de kan fratage træet. ; En anden mulighed ville være at installere en ekstra afstivning mellem gulvet leddene. Sørg for at skrue forfriskende fast i underlaget. ; Fix Squeaky Gulve fra Frem, Hvis du har svært ved at komme til undersiden af ??gulvet, da det kan være placeret på den anden historie, eller der er et færdigt loft, under pibende gulvet, kan du arbejde det op fra toppen for . Disse er nogle enkle teknikker til at fastsætte pibende hårdttræ gulve fra toppen.
Ting Påkrævet:; Pulveriseret grafit eller talkum, papir håndklæder; Gulvbelægning søm, små skruer, Kørselsvejledning:; En nem løsning ville være at strø talkum eller grafit langs sømmene af bestyrelser. Cover pulveret med en klud eller køkkenrulle og løntrin på gulvbrædderne at lade pulveret i sømmen. Pulveret smører overfladen af ??bestyrelser og stopper dem fra gnide mod hinanden. Denne metode virker godt for små revner eller huller. ; Hvis gulvet stadig pibende, bliver du nødt til søm gulvbrættet i undergulvet. Du kan også fastgøre gulvbrædderne ved hjælp af små skruer, da de er i besiddelse bedre end negle. Glem ikke til at lappe hullerne med en træ fyldstof. ; Læs mere på:; Hardwood Floor Care; Hårdttræ Efterbearbejdning, Det var alt om, hvordan du løser pibende gulve. Hvis du har tæpper gjort, bare at rulle dit tæppe at få adgang til gulvbrædderne under. Dette vil give dig mulighed for at fastsætte etage knirker uden at beskadige tæppet. Så inviter alle de værktøjer og gør dig klar til at stoppe dine gulve fra knirkende! De bedste hilsner,

Lille køkken makeovers
Samtale Emner
Wing Tatoveringer
Demi permanent hårfarve
Fjern rust fra metaloverflader
Hispanic Sidste Navne
Tør Shampoo
Bryllup Card Boxes Idéer
Baby Gaver til Make
Ash Blonde Hair
Lip Ringe