Fjern Hund urin fra Carpet

Der er intet mere frustrerende end din hund at tage fejl af stuen tæppet for en brand brandhane og tisser alle over det. Din hund har tisset på nogle strategiske steder på tæppet, og du er tilbage med at tænke grundigt over, hvordan du fjerner hunden urin fra gulvtæppet og lige omkring nu, sandsynligvis give efter, at tæppet er ødelagt for altid, hvad med pletter og endnu vigtigere lugten. Nå, så tænk igen! Vi har nogle perfekte, let at følge metoder til, hvordan du fjerner hunden urin fra gulvtæppet! Så være sikker på, dit tæppe har stadig en chance. Læs om at vide præcis, hvordan du fjerner hunden urin fra gulvtæppet.
Fjern Hund Urin Pletter
Uanset hvor ulækkert det lyder, skal det gøres. Her er nogle måder, hvorpå tæppe pletfjerning vil være muligt og vil hjælpe dig til at fjerne hunden urin fra gulvtæppet.
Køkkenrulle, hvis pøl stadig frisk, og derefter placere papirhåndklæder på det og suge så meget af tisse som du kan. Dette vil sikre, at pletten ikke bliver dyb og sæt der permanent. Det vil også sikre, at tæppet ikke udleder en lugt.
Eddike; Tag nogle hvide eddike og bland det i vand, i en 50:50-forholdet. ; Nu tager blandingen og hæld det over pletten, så det siver dybt ind i tæppet og dækker hele pletten. ; Så en hård børste og krat over området (sørg for at bruge det rette lufttryk, så for ikke at beskadige tæppet). ; Nu skamplet det med nogle papirhåndklæder. ; Eddike vil fungere som en neutraliserende agent for ammoniak i hunden tisse. , Bagepulver og hydrogenperoxid; Tag en god mængde (ca. en håndfuld) bagepulver og hæld det over de tørrede pletten. ; Så bland 3% af brintoverilte med nogle vaskemiddel (ca. 1 tsk). ; Vær forsigtig med den type opvask væske du bruger. Gør sagsøge det er ikke ætsende. ; Nu hældes denne blanding over bagepulver. ; Nu arbejder dette indsætte i gulvtæppet med fingrene eller en børste. , Lad tørre og derefter bruge en støvsuger på det. ; Læs mere om rengøring med bagepulver.
Tandpasta; Det lyder måske temmelig utraditionel, men tage nogle tandpasta (hvilken som helst vil gøre) og læg det på pletten efter fortynding det med varmt vand. ; Nu tager en gammel tandbørste og krat området nøje. ; Absorberende Granulater
Der er visse produkter på markedet, der indeholder absorberende granulat i dem. Disse granulat har absorbere agenter i dem, at opsuge tisse og fungerer også som rengøringsmiddel. ; Blot tage disse granulat og hæld det over den våde plet (De fungerer bedst på en våd plet) Lad sidde for engang for det at suge al væsken. ; Disse vil ikke kun fjerne hunden urin lugt, men også korrekt misfarvning (hvis nogen). ; Læs mere om hvordan du vælger et rengøringsmiddel.
Biologisk vaskepulver; Tag nogle biologisk vaskepulver og bland det i lunkent vand for at blive til pasta. ; Tag denne pasta og gnid det over stedet. ; Lad sidde til engang. ; Så skamplet med papirservietter og vakuum tør. ; Dette vil slippe af med pletter og lugten så godt. Læs mere om rengøring af produkter. ; Ting at huske
Der er visse ting, du skal huske på, før du prøver at fjerne hunden urin fra gulvtæppet. De er:; Det er altid nemmere at rengøre en frisk plet, så prøv og angribe stedet så hurtigt som muligt. ; ALDRIG os en ammoniak baseret produkt til pletfjerning, da dette vil føre til yderligere farvning. Dette skyldes, hund urin indeholder ammoniak. ; Test altid en lille del af tæppet med vaskemiddel, så du er sikret, at løsningen i sig selv ikke pletten. ; Altid slippe af med lugten helt, ellers din hund kan ende op tisser på samme sted med en intention om mærkning hans område. ; Også læse om, hvordan fjernes Cat Urin fra gulvtæppet, Sådan fjernes Carpet Pletter; Sådan Clean Carpet Pletter; Nu hvor du ved hvordan du fjerner hunden urin fra gulvtæppet … sat på nogle handsker, plug næsen, hvis behovet være, og angreb, hård plet nu! Alle de bedste til dit tæppe rengøring venture!

Chin Piercing
Naturlig Lip Gloss opskrift
Sukkerrør Plant
Exfoliator til sart hud
Møl Repellent
Tattoo Removal Cream
Vinduesvisker Størrelse
Steder at gå på en date
Maleri Møbler
Egyptiske Tatoveringer
Volleyball Quotes