Fjern maling fra Brick

Murstenshuse samt pejs er meget populært, da det giver en autentisk præg på huset. Men der er mange mennesker, der foretrækker at male deres murstenshuse eller pejs i forskellige farver for at skjule den dårlige kvalitet mursten og skjule udført reparationer på dem. Der er også folk, der maler deres pejs eller mursten hus for at give det et anderledes udseende, men senere indse, at farven rent faktisk ikke passer deres hus. Under sådanne forhold, det spørgsmål, som de fleste mennesker beder om, er, ‘kan du fjerne maling fra mursten’? Svaret på dette spørgsmål er faktisk ja. Men de fleste af de teknikker er tidskrævende, og der er også en risiko for at forårsage skader på grund af dens anvendelse, hvis murstenene er meget gamle. Men lad os tage et kig på nogle af de effektive metoder, man kan bruge til at fjerne maling fra mursten pejs og murstenshus.
Sådan fjernes maling fra Brick
Som jeg sagde tidligere, er der faktisk flere metoder, der anvendes til at fjerne maling fra mursten hus og mursten pejs. Men problemet med dem er, at de enten kan forårsage skader på mursten eller kan forårsage sundhedsmæssige farer for mennesker, der bor i huset. Derfor er det vigtigt at vide godt om hver metode, inden man vælger den metode, der er tæt samt effektiv. Her er nogle af de måder, der kan hjælpe med at fjerne maling fra mursten.
Sandblæsning og Power vask Sandblæsning og magt vask er to af de metoder, der kan hjælpe med at fjerne maling fra mursten. Men begge disse metoder har evnen til at skade mursten meget dårligt. Det er fordi man er nødt til at anvende en masse kraft, mens du bruger disse metoder. I tilfælde af sandblæsning, gennemgår malingen kraftig slibning, mens der i tilfælde af strømsvigt bilvask, som også er kendt som højtryksspuling, er vand bruges til at fjerne malingen. Disse metoder ikke kun have mulighed for at skade gamle mursten, men kan også skade dem, som er nye. Med sandblæsning, får det beskyttende yderste lag af mursten eroderede, hvilket gør teglsten svage. På den anden side, med magt vaske farven på mursten sandsynligvis vil ændre sig og gøre mursten skrøbelige. Også, fugt kan sive ind i mursten som følge af fremkomsten af ??bittesmå revner dermed svække struktur. Mere om blyholdig maling fjernes.
Lye; En anden metode, der er almindeligt anvendt til at fjerne maling fra mursten er lud. Men, lud er ekstremt farligt, fordi det er en syre, som er giftigt såvel som eksplosiv. Men hvis du stadig ønsker at gøre brug af lud til at fjerne malingen fra mursten, er du nødt til at tage visse vigtige forholdsregler. Et af de vigtigste ting, du skal huske er, at mens blande lud i vand, bør du altid sætte lud i vandet og hæld aldrig vand over lud. Dette skyldes, den senere kan forårsage lud til at eksplodere. Også, mens håndtering lud, bør man bære fuld ærmer tøj, handsker og bør også gøre brug af en maske også. Hvis din hud kommer i kontakt med lud, skal du sørge for at få øjeblikkelig førstehjælp og senere, besøge en sundhed praktiserende læge for videre behandling. Mere om varme pistol maling fjernes.
Maling Fjernelse Løsning; En anden metode til at fjerne maling fra mursten er med brugen af ??smerte fjernelse løsninger. Dette er faktisk den bedste og nemmeste måde at fjerne maling fra mursten. Malingen fjerne Løsningen er fundet i både gel samt pasta og du kan bruge nogen af ??dem i henhold til din bekvemmelighed. Men før du bruger denne løsning, er det vigtigt at gøre en patch test på en lille del af murstenshus eller pejs. Også læse mere om indendørs maling.
Først, bliver du nødt til at gøre løsningen ved at blande forskellige ingredienser som nævnt på etiketten. Når dette er gjort, gælder løsningen på dine mursten generøst. Derefter tager strimler af stof og placere den på mursten, som er belagt med gel eller pasta. Når pastaen begynder at blødgøre, vil malingen begynder at holde sig til stoffet, der er placeret på den. Tillad stoffet til at forblive på væggen i den tid, der er nævnt i pakken, og derefter forsigtigt skræl stoffet fra mursten. Hvis du ikke kan finde noget problem med mursten efter brug denne løsning, kan du gentage den samme procedure for hele området. Ikke desto mindre er det muligt for nogle af de maling for at fjerne den sten, selv efter at fjerne det med denne løsning. I et sådant tilfælde, kan du tage malingen ved forsigtigt at skrubbe området med en stiv børste for at undgå at beskadige det på nogen måde. Du kan læse mere om latex maling fjernes.
Du kan lide at læse mere på:; akryl maling Fjernelse; Sådan fjernes maling fra Wood; Sådan fjernes maling fra Beton, og jeg håber, at denne artikel om hvordan du fjerner maling fra mursten har været nyttig for dig. Uanset hvilket din grund til at komme af med maling fra mursten, så sørg for at du vælger den metode, som ikke kun er effektiv, men også den sikreste.

Sleepover Party Idéer
Master Bedroom Plantegninger
Lip Ringe
Sjove ting at sige
Castor Bean
Moderne brudekjoler
Kalligrafi Tatoveringer
Hip Hop Dance Kostumer
Generator Omkostninger
Shea Tree
Labret piercing Information