Fjern rust fra metaloverflader

Mr. Green (Rachael’s far) – Rust er metal kræft!, Ross – Jeg ved, jeg mistede min cykel til denne gang.
VENNER – præsenterer en sjov tage på rust. Men tro mod det sidste ord. Hvor mange genstande af hengivenhed (eller nytte, for den sags skyld), har du tabt for rust? Og nok bare fordi du ikke vidste, hvordan man fjerner rust fra metal. Jeg gættede rigtigt, har jeg ikke? Jeg dømmer ikke selv. De fleste af os er ikke klar over, at det er muligt at fjerne rust fra metal. Jeg vil vædde på, hvis du vidste, hvordan man gør det, ville du ikke have mistet så mange ting at bruge. Hvis du er gad vide, jeg er ikke at give dette tale for imod al sund fornuft, jeg faktisk har tænkt på at fortælle dig, hvordan du fjerner rust fra metal naturligt. Så hvis du er klar, lad os lære en ting eller to om fjernelse af rust. Skal vi?
Bedste måder at fjerne rust fra metaloverflader
Fjern rust fra metal, så snart du ser det. Holde det for en yderligere frist vil øge skaderne og kunne tage det til point of no return.
Skrab Metal Clean; Tag en stål-eller barb stålbørste, sandpapir, aluminiumsfolie eller en sandblæser og krat det område, der er berørt af rust indtil den er ren. Du vil bemærke, at en masse af de gunk vil blive ryddet op på den måde, og hvad du vil være tilbage til at behandle, vil kun en del af rust. Men disse vil være vanskelige pletter og rensning dem vil ikke blive let. Så gør dig klar til nogle pletfjerning.
Rust Remover; Hvis pletterne er for svære at håndtere, så brug en rustfjerner, som indeholder oxalsyre for at fjerne rust fra metal. Sørg for at du er meget forsigtig i håndteringen af ??dette, «coz det kan være meget hård ved hænderne. Træffe de nødvendige forholdsregler lide at bære handsker, etc., når håndteringen af ??dette. Læs mere om, hvordan du fjerner rustpletter.
Fosforsyre, Phosphorsyre er et velkendt kemikalie, der anvendes til fjernelse af rust. Når de anvendes til rust, vil det konvertere rust i en vandbaseret gel form, som derefter kan skrottes ud meget let. Denne syre er tilgængelig i både flydende og gel form i markedet. Sørg for at du er omhyggelig, når du håndterer dette meget giftige kemikalie. Læs mere om hvordan du løser bil rust.
Eddike, Eddike er en multipurpose ingrediens, som kan anvendes til flere rengøring og som en meget stærk rengøringsmiddel for rust.
Sættetid en klud i eddike og derefter rense rustne overflade med dette. Afslut ved at gnide stål træ over det at fjerne rust pletten. Hvis de er små ting som knapper eller smykker, så skal du bare nyde disse i eddike i et par timer og derefter tørre dem af med en klud. Gentag hvis nødvendigt. Bagepulver og citron kan også føjes til eddike for at gøre den mere effektiv. Læs mere om hjemmelavet rustfjerner.
Rust Primer; Sørg for, at efter at pletten er blevet renset ud, du frakke overfladen med en primer maling, som er let tilgængelige på markedet. Dette vil lukke overfladen og beskytte det mod yderligere skader. For at forhindre rust i at påvirke nogen af ??de metaloverflader og derefter tænke over, hvordan du fjerner rust fra metal, blot at beskytte det i første omgang! Når først primeren er blevet anvendt og tørret, kan man male over overfladen med en frisk lag maling, som er specielt beregnet til metaloverflader, så det vil låne et ekstra beskyttende kraft til det.
Læs mere på:; Clean Rust Off Metal, Sådan fjernes Rust Stain Fra Vinyl, Sådan fjernes Rust fra Støbejern; Ethvert sted, der har et fugtigt klima, er mere modtagelige for metaller bliver påvirket af rust. So beskytter metallet så godt du kan. Men hvis metallet er påvirket alligevel, så skal du blot bruge en af ??disse metoder til at fjerne rust fra metal og du vil have objektet så god som ny på ingen tid! De bedste hilsner,

Funky Bedding
Enzymatiske Cleaner
Yard Sale Priser
Løvskov Planter
Klor Fjernelse Shampoo
Urolig Haircuts
Eye Tattoo Design
Internet Dating Tips
Celtic ærme tatoveringer
Affordable Prom Kjoler
Sort Pine Tree