Fjern spraymaling fra Skin

Folk, der arbejder med sprøjtemaling almindeligvis ender med en maling slettet hud. Det er ganske naturligt, da de ofte føler nidkære og få optaget i deres maleri projekter. Der er flere måder at fjerne spraymaling fra huden. Nogle af de enkle, let og mindre tidskrævende metoder er beskrevet i denne artikel. Gå igennem det, lære om dem og huske på for evigt, som du aldrig ved, hvornår du tilfældigvis har brug for denne viden, hvordan du fjerner spray maling fra huden. Læs mere om pletfjerning.
Sådan fjernes spraymaling fra Skin
Metode 1: Blot et vegetabilsk olie på den angrebne hud. Olien vil svække bånd mellem maling og huden. Du kan også spray madlavning spray på den berørte del skal opfylde de samme formål. Hold huden stram med en håndflade. Hold et plastikkort eller en skraber med en anden hånd for at skrabe malingen fra huden. Du kan tage en anden persons hjælp til at skrabe smerten væk. , Hvis nogle af smerten er der stadig på huden, vådt, ved at sprøjte et par dråber vand på den. Du kan endda dyppe den berørte kropsdel ??i vand for at få det vådt.
Tag en pimpsten, en mild sæbe og vand. Påfør lille mængde sæbe på de berørte hud, spray lidt vand og gnid malingen ud med pimpsten. Gør det forsigtigt. Hårdhændet behandling kan efterlade dig med ridser og blødning. Skyl huden med lunkent vand. Lad det lufttørre. Malingen skal have forsvundet nu. Hvis ikke, gentages så ovenstående procedure igen. Denne metode til at fjerne spraymaling fra huden anses for at være den letteste af alle.
Metode 2: Hvis spraymaling har dækket en stor del af din krop, den ovenfor beskrevne metode kan ikke vise sig at være til megen hjælp, da det er tidskrævende og lidt besværlig. Jo lettere og enklere løsning er at stå under en bruser så hurtigt som muligt efter malingen har slettet din hud. Brug en mild sæbe eller en, der passer til din hud. Gnid sæben på huden med en tandbørste med bløde børster. Det anbefales at gnide i blide cirkulære bevægelser. På denne måde, vil du være i stand til at minimere risikoen for enhver form for hudskader, som kan vises på grund af overdreven gnidning og ridser.
Hvis malingen har indtastet undersiden af ??negle, bruge et søm filer til at tage det ud. Hvis du ønsker, skal du gnide huden med en pimpsten. Men brugen pimpsten af ??ansigtet og andre bløde områder af kroppen er aldrig tilrådeligt. Efter badet, dup dem tørre din hud med en tør og ren klud. Umiddelbart, anvende en høj kvalitet fugtighedscreme som hele proceduren arbejder for at tørre op din hud. Hvis man bad undlader at give det ønskede resultat, gentag det den næste dag. Glem ikke at moisturize din hud bagefter. Dette er meget vigtigt for et godt helbred for din hud.
Metode 3: Der er en metode til at fjerne spraymaling fra huden, hvilket virker meget effektivt, især på store pletter af spraymaling på huden. Du skal dog ikke prøve det, hvis du har en følsom hud. I tilfælde, kan din hud tåle barske og stærke kemikalier, kan du følge en sikker procedure at udføre denne metode. Du skal have en spray karburatoren rengøringsmiddel til formålet. Påfør en lille mængde af det på de dele af din hud er forsynet med maling pletter. Ikke forlader det på din hud i mere end 2-3 minutter. Umiddelbart tørres af med en køkkenrulle. Prøv dit bedste for at forhindre gennemvædning af karburatoren renere ind under huden. Ellers kan du ende op med et sæt hudproblemer.
Når aftørring med køkkenrulle er overstået, vaske området med en mild eller en egnet sæbe. Vask det godt med masser af vand. Hvis det er muligt, skal du bruge lunkent vand, da det vil bidrage til at løsne båndene mellem kemikalier og huden. Dup dem tørre huden med en ren, tør klud. Påfør en god kvalitet fugtighedscreme på det. Du kan gentage ovennævnte procedure, hvis nogle spraymaling pletter er der stadig.
Du kan føle dig interesseret i at læse på:; Fjern spraymaling fra Car; Fjern spraymaling fra Beton, Maling er et af de mest interessante og besætter værker menneskeheden nogensinde har opdaget. Malere er kreative mennesker og ikke pleje meget om dem, mens du arbejder. Duppe huden med spray maling (eller enhver anden form) er ikke ualmindeligt for dem. Heldigvis er der en række metoder til rådighed for at fjerne sprøjtemaling fra huden for deres hjælp altid.

Squeaky Bremser
Skinny Jeans for Kids
Toddler Bedroom Idéer
Ranunkel Blomster Sæson
Teddy Bear Tatoveringer
Tung Oil Ansøgning
Generator Fejlfinding
Western Party Idéer
Wrist Tatoveringer for Guys
Social Etiquette
Textured Paint