Fjernelse af Popcorn Loft

Popcorn lofter var meget populære i perioden mellem slutningen af ??50 og begyndelsen af ??80′s. Næsten alle huse bygget i denne periode havde en popcorn tekstureret loft. Behandlingen involverede sprøjtning af maling og var hurtig og nem i modsætning til de tidskrævende opgave at male med en pensel. Desuden var det nyttigt maskering loft fejl som pletter eller ujævnheder i ældre huse. Dette var hovedårsagen bag den udbredte popularitet af popcorn loft. Men folk i disse dage finder popcorn lofter grimme og ønsker at slippe af med den popcorn tekstureret lofter i deres hjem. Fjernelse popcorn lofter ikke er så svært, men kan være ganske rodet job. Læs om popcorn loftet fjernet.
Sådan fjernes Popcorn Loft?
Tingene Påkrævet:; Håndsprøjte flaske Metal drywall kniv; Gipsvægge sandpapir, plast drop duge; Glat kant skraber, Stige, Støvmaske, Sikkerhed beskyttelsesbriller, instrukser:; Dæk gulvet samt møbler eller noget andet, du ikke ønsker dækket med støv med plast plader eller drop klude. ; Fjern eventuelle lamper fra loftet for at undgå skade. Sørg for at slukke for AC eller varmeanlæg. ; Indstil op af stigen på et passende højde. Fyld sprayflaske med vand og blive klar til den egentlige opgave. ; Start med at sprøjte vand i en lille område af loftet og lad vandet sættetid i. Re-spray flere gange, og lad det våde i cirka 15 til 20 minutter. ; Når materialet er grundigt våd, kan du prøve at skrabe et par inches af loftet materiale med hjælp fra en drywall kniv eller en skraber. ; Hvis materialet ikke kommer off let, spray den med vand igen indtil det er fuldstændig vådt og kan skrabes nemt. ; Du kan tilføje en teskefuld af vaskemiddel til vandet i sprayflaske. Denne indeholder en befugtningsmiddel og giver loftet at absorbere vand nemt. ; Skrab loftet materiale i våde området omhyggeligt. Kontroller, at bladet af kniven er så firkantet som muligt med loftet for at undgå snit. : Når loftet materiale ét område er helt skrabes af, gå videre til et andet område, og gentag ovenstående proces. ; Når hele loftet er færdig, lad det tørre helt. Derefter sand hele loftsområdet med ett medium sandkorn sand papir, at fjerne eventuelle ru pletter. Giv det en anden slibes ved brug af en fine sandkorn sandpapir for en glattere finish. ; Når dit færdig med slibning loftet undersøg omhyggeligt leder efter eventuelle større snit. Du bliver nødt til at fylde dem med gips fælles stof. Tillad dem tørre og derefter sand dette område igen. ; Du kan fortsætte med maleri popcorn loft efter anvendelse af en primer. Dit loft er glat uden nogen popcorn tekstur tilbage. ; Fjernelse popcorn loft og maling kan være en rodet job og er bedre at få det gjort af en professionel. Desuden vil nogle af de gamle lofter der indeholder asbest, som er kræftfremkaldende og kan forårsage flere sundhedsmæssige risici. Teknikken med at skrabe det materiale, for at fjerne popcorn loft med asbest, kan adskille asbestos stede i loftet materiale og gøre det i luften. Asbest vil få koncentreret i rummet og vil træde vores kroppen gennem vejrtrækning. Det kan få akkumuleret i lungerne og kan være ansvarlige for alvorlige helbredsproblemer. Læs mere på popcorn loftet asbest.
Det var alt om at fjerne popcorn loft. I betragtning af alle de negative virkninger, asbest kan forårsage, skal du tænke på at overdrage popcorn loftet fjernelse job til en professionel. Kan du gøre det, hvis afskalning ud ekstra penge ikke er et problem for dig. Men hvis dit loft er fri for asbest, kan du lige så godt gøre arbejdet selv uden at skulle tænke meget over at fjerne popcorn loft omkostninger! De bedste hilsner,

Pygmy Dato Palm Care
Pessimisme vs Optimisme
Life Quotes til Live Af
Sprukken hud
Kruset hår
Reol Design
Shampoo til Fedtet hår
Internet Relationships
Genbrug af plast Flasker
Sjov Dato Idéer
Turtle Tatoveringer