Flimrende lys Løg

Flimrende lys kan være ekstremt irriterende, især når du forsøger svært at fokusere på den lille kapitel af dine yndlingsbog. Det bliver svært at koncentrere sig, når pæren handler sjovt på dig. Men der findes enkle og logiske grunde bag blafrende lys og pærer handler underligt. Det kan være en simpel problem forårsaget af udsving i spænding eller kan være et tegn på nogle alvorlige elektrisk problem. Du er nødt til at forstå den rette årsag til flimrende af dit lys pære, for at håndtere det. Lad os se nogle årsager til flimrende pære problemer og måder at løse dem.
Hvordan man Fix en flakkende lys Pære
Løs forbindelse, Den mest almindelige årsag til flimrende lys pærer er løs forbindelsen mellem pærer og stikkontakter. Nogle gange, på grund af flere årsager kan denne løs forbindelse brydes et kort øjeblik, der forårsager en flimmer. Simple vibrationer kan medføre frakobling af ledninger, der ikke er snoede korrekt og føre til flimrende lys pærer. Dette er et simpelt problem og kan være fast nemt. Check om elpærer løst er egnede i soklen. Fjernelse pærens fra soklen og genmontering den fast kan løse flimrende problem i de fleste tilfælde.
Døde pære, Hvis problemet med flimrende lys pærer fortsætter selv efter stramning forbindelsen, skal der være noget galt med pæren. En pære sædvanligvis flimrer, når det handler om at brænde ud. Udskiftning af pære med en ny, kan være løsningen, hvis pæren er gået helt ud. Hvis den nye pære flimrer, skal problemet være forbundet Vid ledningen eller stikket. Læs hvordan du installerer lyskontakt.
Forkert tilslutning, Undersøg ledningen og stik forsigtigt. Tjek de elektriske ledninger fastgjort til salgssteder for at bære off tegn eller sidder lige. Hvis du ser nogen pauser eller slidte områder på ledningen, det skal udskiftes. Du skal dog ikke forsøge at erstatte ledninger på egen hånd. Ring for en elektriker hvem er bekendt med korrekt procedure og elektrisk sikkerhed forholdsregler.
Forkert stikkontakten eller Outlet, Check om stikket eller stikkontakten virker korrekt. Du kan gøre dette ved at sætte et andet apparat i den samme stikkontakt. Hvis du finder det forkert, får det fastsat ved en elektriker. Se også kredsløbet ordentligt. Hvis det er overbelastet, skal du sætte pæren i en anden stikkontakt. Hvis der er mere end en pærer i samme lampen, og resten arbejder fint med kun en pære flimrende, så er problemet højst sandsynligt et defekt stik eller en defekt pære.
Kontakt Tab; Hvert stik har et stykke messing i bunden, som gør kontakt med bunden af ??pære. Nogle gange, hvis denne messing stykke bøjet nedad, er det ikke til at gøre korrekt kontakt med pæren. Sluk for lyset kontakten og tag pæren. Så ved hjælp af en nål næse tænger, trækkes messing brik lidt mod toppen. Stik i pæren og se om problemet bliver løst.
Elektriske Supply, en svingende eller dæmpe elektricitet kan være årsagen til flimrende lys pærer. Hvis pæren modtager intermitterende strømforsyning, er det sandsynligt at blinke og slukker. Tjek om den anden apparaterne modtager fuld effekt, når lyset pærer flimmer.
Så disse var nogle fælles årsager til flimrende pærer og måder at fix dem. Men, ville det være bedst at ringe til en autoriseret elektriker til at inspicere dit hjem for farlige ledninger problemer. Pas på dig selv!

Opvaskemaskine Installation
Græsplæne Luftning
Brusebad Faucet erstatning
Søger din ægtefælle Snyd
Reparation Bruser Faucet
Affaldsskakt Cleaner
Easter Egg Hunt Idéer
Kræft Tatoveringer
Horse Tattoo Designs
Updos for lange hår
Bedste Dry Shampoo