Flower Gardening Tips

Der er intet smukkere end en farverig blomsterhave udenfor dit hus. Den opfattelse vil få dig føle tættere på naturen og kan opfriske dit humør helst af dagen. Dag er flere og flere mennesker optage havearbejde som deres hobby som den er terapeutisk og hjælper at slappe sindet. Uanset være årsagen, kan du begynde din have helst punkt tid. Det er ikke ett meget vanskelig opgave forudsat du følger korrekte blomsten havearbejde tips.
Tips til Flower Gardening
Følge nogle enkle blomster havearbejde tips kan gå en lang vej med at gøre haven smuk. Det ideelle tidspunkt at starte et haven er ultimo foråret og start af sommeren. Når du har planlagt starte en have uden tidligere erfaring, skal du holde området af haven små. Følgende er vigtige faktorer, der skal tages hensyn til blomst havearbejde:
Vælg en Beliggenhed: brændende hede af eftermiddagen er ikke godt for fleste af blomsten planterne men morgensolen kan hjælpe dem vokse. Mindst seks timers lys er et must for blomst planter. Derfor bør valgte område være sådan nævnte ret mængde sol og skygge er tilgængelig. Mange mennesker foretrækker et sted tæt ett væg eller hegn, da det forbedrer visuelle udseende haven manifold. For passende skygge, kan du oprette en have der er omgivet med en gruppe af store træer.
Forbered Jord: Den første ting der skulle gøres, er at fjerne alle de græs og ukrudt fra jorden i din have område ved at grave det op med en skovl. Derefter identificeres jordtypen, du har i din haven og forberede din jord tilsvarende. Den bedste måde at forbedre jordbundens betingelse for formål havearbejde er med hjælp af kompost. Dette skyldes den består af organisk stof hvilket er godt for alle typer planter. På sandjord, behov kompost og spagnum at være tilføjet for at gøre det lidt fugtet, så det kan holde vand nok nødvendige for en god vækst af anlægget. Mens der i lerjord, tilføje kompost og sand for at forbedre sin dræning.
Udvælgelse af Planter: Når du går for at købe blomsterplanter, læse taggene knyttet til hver af planterne. Disse tags indeholde alle relevante oplysninger vedrørende klimaet, lysbehov og jord betingelse for planterne. Derefter købe disse planter som er egnede for slags klima, sollys og jordbundsforholdene tilgængelige i dit haven. Der er to slags blomster: enårige og stauder. Enårige blomstre kun i en bestemt sæson henviser staude har blomster hele året. Vælg en god kombination af enårige og stauder for din blomsterhave. Dette vil sikre at dine haven vil have blomster hele året rundt.
Plantning af Blomster: Korrekt plantning af blomstringen planter er ett must. Tag ud anlægget fra plastikbeholder sammen med hele jordbunden stikket knyttet til den. Hvis der er for mange rødder rundt jorden, løsne dem ett smule så de kan få justeret med blomsten senge i ett langt bedre måde. Derefter plante det på jorden. Sørg rødderne af bukserne endnu ikke er plantet for dybt ind jorden. Ellers vil meste af vandet givet til planterne få drænet ud før den når rødder.
Vanding Planter: Efter plantning er passende vanding vigtig da det vil hjælpe planten til udvikle et stærkt rodsystem. Vand bør gives for planter som pr deres krav. Mærkerne for de nye anlæg indeholder oplysninger om vand krav planter. Det er en stor idé at plante alle disse planter i samme område men som skal samme mængde vand. Hver plante har forskellige vand krav. I den første uge, bør vanding gøres dagligdags. I den anden uge, bør det efter et hul på to dage. Efter dette, ett uger vanding én gang gøre. Hvis planterne er hjemmehørende i dit område, derefter på et senere scenen kan vande dem bare gang i måneden.
Blomst Plant Care: Du bør give ordentlig pleje for planter plantet i haven at bevare plantesundhed. Mulching af haven er en del af den, som vil hjælpe ukrudtsbekæmpelse og bevare vand i jorden. Fjern alle døde blomstrer og smid dem væk fra haven da de har tendens at sprede sygdomme. Du kan tilføje nogle sommerfugle, bier og biller, som de letter bestøvning.
Håber du lide blomsten havearbejde tips for begyndere fastsat i denne artikel. Oprindeligt, kan du finde opgaven at være en smule anstrengende, men som du se dem blomstre, vil du få en fornemmelse af opfyldelse. Den naturlige skønhed vil inspirere dig bruge landskabet for forskellige udendørs aktiviteter som familie picnics, sammenkomster osv.

Højdepunkter for Brunettes
Hawaiian Tema Party
Asparges Fern Care
Basement Bar Idéer
Fryser Reparation
Først Dato Regler
Poppy blomst
Afrikansk Tattoo Design
Gipsvæg Installation
Hane Tattoo
Tæppe Rengøring Tips