Flydende Eyeliner Tips

Ingen teknik af øjet makeup er fuldstændig uden brug af eyeliner. Den fremhæver øjnene, og faktisk i stand til at ændre formen af ??øjet til noget mere ønskværdigt besidder. Selvom mange kvinder foretrækker at bruge eyeliner blyant, og genert væk fra brugen af ??flydende eyeliner, bør det være kendt, at flydende eyeliner bidrager til at skabe en dybere og mere fremtrædende udseende. Alt du behøver er en smule tålmodighed at lære at sætte på eyeliner, og der er en bred vifte af stilarter du kan vælge fra, til fremhæver dine makeup. For at hjælpe dig med dette, da nedenfor er nogle flydende eyeliner tips, som vil hjælpe dig med at skabe drømmende øjne du har altid ønsket.
Flydende Eyeliner Tips og Tricks
Der er flere eyeliner typografier, som du kan forsøge med en flydende eyeliner, hvoraf nogle har været nævnt her i disse forskellige flydende eyeliner tips og tricks.
Før du går i gang; Før du begynder med disse flydende eyeliner tips og tricks, der er visse andre ting, du skal huske på:; altid rense dine øjenlåg, før du anvender øjenmakeup da de har tendens til fedtet det meste af tiden. Følge op på dette rutine med brug af et concealer at udjævne hudfarve i øjenlågene. ; Hold øje makeup remover, og vatrondeller handy, hvis du laver en fejl under anvendelse af eyeliner. ; Påfør øjenskygge, før du anvender eyeliner. Dette hjælper i at holde flydende eyeliner på plads, og gør den mindre udsat for udtværing. ; Anvendelse flydende eyeliner tager tid og tålmodighed, og hvis du ikke har enten undgå at anvende det helt. ; Tjek for allergi til flydende eyeliner før du anvender det. ; Til at begynde med, holde sig til den traditionelle sorte eyeliner. Senere, hvis du ønsker mere dramatisk øjenmakeup kan du ty til lysere farver af flydende eyeliner. ; Når du har anvendt foring, holde dine øjne lukkede i mindst 30 sekunder for at lade det tørre. Flydende eyeliner kan ellers plamage meget let. ; Brug vandtæt flydende eyeliner for de bedste resultater. ; Du er nu klar til at afprøve de forskellige flydende eyeliner teknikker.
Grundlæggende Flydende Eyeliner Application; Her vil vi diskutere flydende eyeliner tips, der hjælper med den oprindelige ansøgning af flydende eyeliner. ; Begynd eyeliner ansøgning, ved at tegne en meget fin linje, fra midten af ??din øverste lash-line, til den ydre hjørne af øjet. ; Hvis du har problemer holde hånden i ro, gælder det i kortere, men selv slagtilfælde. , Nu trækker en linje fra den inderste øjenkrog, mod midten af ??den øvre lash-line, og forbinde de to linjer. ; For et tykkere linie, skal du gentage den samme proces. ; Følge det op med anvendelsen af ??kohl, på den inderste kant af den nederste øjenvippe linje. Brug en sort blyant eyeliner, til at fremhæve den nederste lash linje. ; Endelig curl dine øjenvipper, anvender en god lag mascara, og du er god til at gå. ; Også tage et kig på disse andre eyeliner makeup tips.
Cat Eye Liner; Katten eye look er vidunderligt sexet som det lidt indsnævres dine øjne, og er perfekte til en aften gøre med dine veninder. ; Start med de grundlæggende eyeliner påføringsteknikken, og lave en tynd linje med flydende eyeliner. , Nu ved de ydre øjenkrogen, hvor din øvre og nedre lash linje mødes, langsomt svirp eyeliner pensel udad. Til dette formål kan du bruge din lavere lash linje som en guide, og anvende liner, som om du udvide din lavere lash linje. Direkte foringen mod slutningen af ??panden. , Derefter bruge din pensel og sæt dette svirp med eyeliner to the eyeliner på din øverste lash linje. Vil du bemærke dannelsen af ??en næsten trekantet form. ; På din nederste lash linje, gør en meget fin linje med den flydende eyeliner, fra midten af ??nederste lash linje, den ydre hjørne, og tilslut det til den øverste eyeliner. ; Anvend Kohl på indvendige kant af den nederste øjenvippe linje. ; Endelig curl dine øjenvipper, anvender en god lag mascara, og katten øjet look er komplet. ; Find mere information om kattens øjenmakeup.
Glitter Flydende Eyeliner Tips; Glitter flydende eyeliner tilføjer nogle flere jazz til øjet makeup, og glamour, det giver dine generelle udseende er som prikken over glasur. Når du anvender glitter eyeliner, holde resten af ??din makeup tonet ned, så dine øjne er godt spillet op. ; Når du anvender glitter flydende eyeliner, brug en subtil nuance øjenskygge, så eyeliner kan skiller sig ud. ; Vil anvende glitter eyeliner, først lave en tynd linje med en sort blyant eyeliner. Brug ikke væske til dette formål, fordi glitter flydende eyeliner vil smøre det. , Nu, da du ville anvende din normale flydende eyeliner, anvende en tynd linje i glitter flydende eyeliner, over stregen du har lavet med blyant eyeliner. ; Påfør blot ét lag, da dette vil hjælpe fremhæve glitter eyeliner. ; Må ikke anvendes glitter eyeliner i din nederste lash linje, da det kan medføre let kløe på grund af glitter. ; For en kat øjne med glitter flydende eyeliner, følg blot ovennævnte trin. , Endelig, wrap din øjenmakeup med brugen af ??en øjenvippe curler, efterfulgt af brug af mascara. ; Du kan også tage et kig på glitter øjenmakeup.
Når du har styr på disse basale flydende eyeliner tips, kan du få kreative og skabe nye og funky udseende, og overraske alle med et nyt look til enhver lejlighed. Have det sjovt!

Pimpsten Rengøring
Fransk Braid Styles
Udfordring Citater
Labour Bag: Hvad skal Pack
Tribal Neck Tatoveringer
Wet Bar Designs
Anti reflekterende belægning
Læderindtræk Reparation
Taurus egenskaber
Monokel Lens Udskiftning
Sukkerbestrøningen Hair Removal