Flying med Baby

Den lange Flyet rejser og hektisk sikkerhed i lufthavnen rutiner kan fortage sig nogen, men når nogen bærer en klapvogn, en løgformet ble taske og et spædbarn sammen med hende, ser det ud som verdens ende for hende! Hvilket er præcis grunden til, at selv erfarne forældre finder det skræmmende at rejse med deres nyfødte. Mest, du har tendens til tro, at prøvelser snart vil komme over og barnet vil falde i søvn det øjeblik, du gør din vej gennem det smalle fly midtergangen. Hvilket er helt forkert, fordi så du finder dig selv, der dækker rejse-slidte skriger af dit barn. Dog kan alt dette blive behandlet, hvis du er velforberedt til at skrotte flyrejser!
Tips til Flying med Baby
Som en kendsgerning, er at flyve med spædbørn muligt når som helst efter fødslen. Men for at undgå baby fra at få videregivet med nogen kim af flyet’s luftbårne condition system, er det bedre at planlægge undgå at flyve med spædbørn, indtil de igen 4 uger til 6 ugers alderen. Den bedste måde at afgøre det nøjagtige tidspunkt for at flyve med baby, er at rådføre sig med din familie læge eller alment praktiserende læge om, flyrejser kompatibilitet og godt helbred for din baby. Mere om rejsetips.
Avanceret Booking; Det er vigtigt at have avanceret booking og en separat sæde til baby, for at undgå, at sidste minut rejser kapløb. Mens du gør dette, er det vigtigt at spørge rejsebureauet om tilgængeligheden af ??nogle særlige ordninger for forældre, som flyver med spædbørn. De fleste af de gange, de store flyselskaber har sådanne pakker. Hvis det er tilgængeligt, vælger dem. Fleste af de gange, antages det, at natperioden er den bedste for dig at flyve med baby, men du skal overveje tendens af dit barn også. Fordi, kan nogle babyer sover godt i støjende omgivelser, mens nogle af dem ikke kan tolerere nogen forstyrrelse i deres nattesøvn.
Sæde bekræftelse Snarere end bagsæder med støj fra flymotorer, der er i nærheden, bør du altid bede om de forreste pladser i flyet. Disse pladser også komme med ekstra benplads, som giver komfort til både dig og din baby. Hvis du sigter en lang strækning, bør du også vælge barnet pladser, som er tilgængelige på det halve af prisen på dine billetter. You, kan også have en autostol til at gøre det nemt for dig, mens landing og start. Endelig er det vigtigt at recheck med rejsebureauet at alle dine behov er på deres poster. Mere om, hvordan sikker fører.
Pakning Essentials, det er vigtigt at tage kun de mest essentielle ting, mens flyve med baby. Amning er den bedste mulighed, der kan reducere babymad emner fra din bagage. Men glem ikke at tage nogle ekstra klar til at give babymad i tilfælde af flyvningen bliver forsinket. Du kan tage hjemmelavet mad til fravænning babyer, mens baby formel stor sutteflaske babyer. Hvis du har råd kan du også arrangere en rejse flaskevarmer, som du ikke kan få en på flyet? Så glem ikke at tage kogt vand og fortyndet frugtsaft i en køletaske til babyer, der er over 6 måneder. Mere om luft rejsetips.
Ombord; Det er meget vigtigt at holde babyer sikkert fra ørepine, når de flyver. For det, fodre dem før start og efter landing. Du kan give babyer til at sutte på en dummy, som også vil aflede dem fra flyet støj, samtidig med start. Hvis barnet virker forstyrret og urolig efter take off, så gå hende i midtergangen i et stykke tid. Om bord er nøglen til at holde din baby velnærede og vished om hendes sikkerhed. De fleste af de babyer nemt justere med hytten atmosfære, der gør det til en let bede om at flyve med baby. Mere om baby sikkerhed.
Som en sidste bemærkning, er det en god ide at ændre barnets klude og bleer, lige før det bliver om bord. Også søge en non-stop flyvning, således at barnet får mindst forstyrret. Nå, det var alt, hvad jeg kunne fortælle dig om at flyve med baby. Total forberedelse og en positiv attitude er alt som du har brug for at flyve med baby! Lykke på rejsen!

Salmer til Begravelser
Bryllup Bruser Kager
Lædersæde Care
Japansk Hairstyles
Tree Trimning Omkostninger
Paint Over paneler
Kno Tatoveringer
Hår frosting
Hair Brud Treatment
Flying med Baby
Anvende Eyeshadow