Fødselsdagskort Beskeder

Selvom ekstravagante gaver er angivet på fødselsdage, er det simpelt fødselsdagskort besked sendt eller givet på slaget tolv, hvoraf den ene husker for resten af ??fødselsdage! Nedenfor er en samling fødselsdagskort budskaber, de fleste af dem humoristiske, da det er bedre at gøre fødselsdagen stjernen smil med glæde end at få emotionel og græde! Kan du sende disse meddelelser via SMS eller endda gøre en simpel kort dig selv og indarbejde nedenstående budskaber i den! En håndlavet kort vil selvfølgelig blive påskønnet mere af dine elskede?
Unikke fødselsdagskort Beskeder
Dens en dejlig følelse, når du ved, at nogen kan lide dig, nogen tænker om dig, nogen har brug for dig, men det føles meget bedre, når du ved, at nogen aldrig nogensinde glemmer din fødselsdag. Happy Birthday.
Tredive fem er en meget attraktiv alder; London samfund er fuld af kvinder, der har deres egne frie valg og forblev femogtredive år.
Bedre at være over bakken end begravet under den.
Du kun så gamle som du handler.
Så mange stearinlys … så lidt kage.
Nogle ord visdom til din fødselsdag, Smile mens du stadig har tænderne!
De havde ikke nogen fødselsdagskort gamle nok til dig selv på antikvariat, så jeg var nødt til at gøre min egen papyrus kort for dig.
For alle de fremskridt inden for medicin er der stadig ingen kur for den fælles fødselsdag.
Der var en masse berømte personer født på din fødselsdag. Ærgerligt du ikke er en.
Vi ved, vi får gammel, da det eneste, vi ønsker for vores fødselsdag er ikke at blive mindet om det.
Happy Birthday på din helt specielle dag, håber jeg, at du ikke dør, før du spiser din kage.
Den eneste grund til du hader din fødselsdag er, fordi folk giver dig underlige gaver, skræmmende kortene med underlige beskeder i dem, og fordi du bliver ældre. Anyway, Happy Birthday!
Håb at for hver stearinlys på din kage får du ett vidunderlig overraskelse.
Når jeg er med jer, er livet så afslappet og let. Latter kommer så hurtigt og sjove fortællinger flow ud så ofte. Jeg er nødt til fange vejret nu og da og blive overrasket over hvor sjovt, du kan være! Du er den sjoveste og mest lattervækkende ven, jeg nogensinde har haft! Ønsker du absolut den mest fantastiske fødselsdag nogensinde!
Kick off dine sko, tager en pause, Crank sangene, dance og Shake, tænde stearinlys, skære kagen. Gør det en dag, det er simpelthen Godt!
Min hund tygget min fødselsdag dagbog. Jeg har mistet overblikket over alle de fødselsdage jeg burde have husket! Tak godhed Jeg hentes din fødselsdag fra en anden tavse ven. Straks Jeg skyndte mig ud et kort til dig, så du ved, at jeg ligeglad, og har dig i mit sind. Happy Forsinket fødselsdagen! PS jeg ved jeg bliver uoriginale, men hey, sent er bedre end aldrig!
Roser er røde. Violer er blå.; Stop klagende … Jeg er ældre end dig!
I løbet af de Hill! Vær sikker på at nyde denne årene så meget som muligt fordi næste år, når en anden fødselsdag kommer, vil du blive bedre og ældre end nogensinde!
Du er ikke gammel, indtil du ikke kan læse denne skriftligt længere. (Skriv i faste små udkast)
Selv om jeg ikke se, hvordan det ville være muligt, jeg fejrer den kendsgerning, at nogen endnu mere irriterende, end du ikke er født i dit sted. Just kidding, Happy Birthday!
Alder er noget, der gør ikke noget, medmindre du er ost.
Tillykke med fødselsdagen, du er ikke ved at blive gammel,; Bo i spillet, er det ikke tid til at folde., Rynker og grå hår, er blot et nyt udseende,; Utallige erfaringer, bør du skrive i en bog.
Være taknemmelige for din fødselsdag kommer skyder en gang om året. Tænk hvor gammel du ville være, hvis det kom hver måned.
En fødselsdagsgave er sjældent, en alvorlig lejlighed, Prøv ikke at tage det, som D-dag invasion., Latter og vittigheder er inden for synsvidde,; Stock op på begge, hele natten.
Det er okay at tænde stearinlys på din fødselsdag kage nu, jeg allerede har alarmeret brandvæsnet.
Læs mere på:; fødselsdagskort ordsprog; Funny Birthday Card Meddelelser; sen Birthday Meddelelser; fødselsdagskort ideer; Dette var en samling for nogle af de bedste fødselsdagskort meddelelser fra forskellige kilder. Bruge disse meddelelser og imponere dine elskede dem om deres fødselsdage, er du sikker på at se, at glimt i øjet og brede smile efter at de læser de beskeder!

Socialt Arbejde Teorier
Fire Pit Planer
Pastelfarver
Tattoo Ink Fjernelse
Plus Size Sommer Kjoler
Flydende Eyeliner Tips
Kobling Problemer
Wrist Tattoo Idéer
Generator Fejlfinding
Bedste Sunless Tanner
Custom Bruseforhæng