Følelser: Liste over følelser

Videnskabeligt er følelser defineres som mentale tilstand der stiger spontant snarere end gennem bevidst indsats og ofte ledsaget af fysiologiske forandringer. Følelser som smerte, sorg, lykke, kærlighed, jalousi er alle repræsentanter syntesen af ??subjektive oplevelser. Neurologisk, følelser er behagelige og ubehagelige mentale tilstande organiseret i det limbiske system i pattedyr hjerne og er meget uforudsigelige. De kan synlige eller mærkbar gennem kroppen bevægelser fagter og udtryk let mærkes andre væsener because det lignende sindstilstande. Der er en enorm liste over følelser, der er udviklet af pattedyr hjernen, når de krydser vores sind mindst én gang i hele livet. Anført nedenfor er nogle af disse følelser, der ikke kun er anerkendt af mennesker, men også dyr.
Forskellige følelser Liste
Naturen har gjort hjernen i en meget unikt mønster og som har hemmeligheder der er videnskaben forsøger stadig at udfolde. Som nervesystemet hvert levende væsen er vævet på forskellige måder, er det meget svært at finde ud af, hvilke nerveceller der er ansvarlige for, hvilke former for følelser. Årenes løb har der været talrige teorier forsøgt at udrakte mekanismerne i nervesystemet og perfektion af netværksprojektet stier nuværende mellem forhjernen og rygmarv. Mens forskerne har travlt forsøger at finde ud hvordan og hvor gøre alle disse følelser kommer fra, du tage et kig på ett kort liste over følelser nævnt nedenfor. Mere om følelse af hjælpeløshed.
Følelser og Emotions Liste; Aadoredadmiredamusedadventurousaffectionate; aggressiveanxietyaccusedagitatedapprehensive; Bbeautifulbefriendedbelovedblissfulbrilliant; bitterbetrayedbrokenbluebored; Ccalmcapablecarecharmedcheerful; cheapenedcriticizedcompetitivecluelesscowardly; Ddelightfuldeservingdefinitedramaticdiplomatic; disorganizeddisappointeddumbdominateddifficult; Eeasyefficientelegantenergeticexcited; egoisticenviousevilexploitedeccentric; Ffaithfulfriendlyfelicitousfortunatefreedom; fearfulforsakenferociousfrustratedfanatical; Ggentlegladgleefulgracefulglamorous; greedyguiltygriefgrumpygray; Hhappyheroichumblehonoredhopeful; hatredhystericalhelplesshorrifiedhumiliated; Iimaginativeimportantimpressedinnovativeinnocent; ignorantirritatedirrationalindifferentinsulted; Jjovialjuicedjazzedjollyjumpy; jinxedjealousjudgmentaljeopardizedjittery; Kkindknowledgeablekiddedknownkindhearted; holdes awaykicked aroundknocked outknackeredknotted; Llaughablelifelikeliberatedlovelucky; lethargiclazylonelylet downlost; Mmarvelousmerrymagicalmischievousmellow; manipulatedmaterialisticmiserablemistreatedmisunderstood; Nnaturalnoblenoticedneededneutral; nonexistentnastynegativeneglectednervous; Oobedientoptimisticopportunisticoverwhelmedorderly; obsessiveoffendedoverworkedoutrageousopinionated; Pprettyperfectionisticpleasantpassionateprosperous; paranoidpushed awaypanicpetrifiedproud; Qqualifiedquietquickquashedquiescent; quizzicalquirkyquerulousquaintquixotic; Rradiantravishedrealisticreasonablereassured; revengefulridiculedrageruderowdy; Ssacrificialsanctifiedsatisfiedselflessshy; scaredshockedskepticalsarcasticselfish; Ttalentedthoughtfultalkativethrilledtrusted; terrifiedthreatenedtiredtorturedtrapped; Uunacceptedunappreciatedunburdenedunpleasantunconcerned; unrealuplifteduncomfortableunknownuseless; Vvacantvaguevainvaluedvexed; viciousvictimizedvictoriousviolatedvivid; Wwarmheartedwarnedwastedwaryweak; wildwillfulwishfulworthywounded; Y & Zyearningyellowyouthfulzanyzealous
Som nævnt ovenfor, hver følelse og følelser har nogle udtryk relateret til det. Når vi føler smerte eller sorg, der er umiddelbar signalering til vores hjerne og spontant tårer. Når vi er glade over noget, kan du stoppe smil bliver synlig? Vores sind spiller spil med os, når vi er forvirret og vores udtryk og øjne siger det højt, selv om vi ikke verbalt nævne det. Der kan være flere følelser som kan føles kollektivt inden en gruppe. Det er sjovt, men nogle gange kan ord gøre to mennesker tænker på samme ting og har de samme følelser på samme tid. Jeg er sikker du har følt fleste følelser nævnt i listen over følelser ovennævnte.
Depression er en meget dårlig følelse eller sindstilstand som en person lider af det kan undergå forfærdelige konsekvenser. Sindet holder tænker negative aspekter af livet og får bange at opleve alle dets fornøjelser. På den anden side er latter en følelse, der kan reducere eller helt udrydde din negativitet og fylde dine synspunkter. Som din hjerne styrer hele din krop, kan det også helbrede en række af Deres sygdom. Hvis du psykisk forstyrres grund af nogle spændinger, kan du meget let få ud af det ved at gøre ett positiv sind sæt eller tænkning i ett optimistisk måde. På denne måde spiller emotioner og følelser meget vigtige roller i en persons liv. Kærlighed, fordærv, humor, spænding, frygt, hævn og mange flere af de ovennævnte følelser kredser omkring dig hvert øjeblik af dagen.
Med ovennævnte given liste af følelser, am jeg sikker, du i familie med mange af dem. Følelser er en meget personlig del af ens liv og respektere dem en moralsk ansvar. Så næste gang du ønsker at være ensbetydende med nogen, så tænk på hvordan du ville føle, hvis du var i deres sko!

Faux Hawk til krøllet hår
Celtic Tree of Life Tatoveringer
Wrist Tatoveringer for Guys
Kælder Bar Designs
Samtale Etiquette
Creative Forslag Idéer
Udekøkken Idéer
Wing Tatoveringer
Transmission Flush
Mulle Haircut
Antiperspirant Vs Deodorant