Foot Massage Techniques

Vores fødder skal bære hele vores kropsvægt, og de er de mest oversete af alle kroppens dele. Desuden syg montering fodtøj, gå i høje hæle og dårlige arbejdsstillinger bidrager til smerte og smerter, at vores fødder føler ved slutningen af ??en dag. Den bedste behandling, som du kan give dine fødder, er at gå for en fodmassage, der vil bidrage til at lindre smerter og også give lindring til de trætte muskler. Det er ganske let at lære fodmassage teknikker, der vil hjælpe med at yde nødhjælp og afslappende din fod muskler. Da visse punkter i fødderne har et forhold til organer og muskler i kroppen, mange sygeplejersker bruger fodmassage teknikker til at inducere arbejdskraft.
Grundlæggende Foot Massage Techniques
At vide hvordan man kan give en fod massage, første du bør vide de basale fodmassage teknikker og fodmassage trykpunkter. Den vigtigste fodmassage teknik er kendt som strøg. I denne fodmassage teknik, skal du holde foden i begge hænder og ved hjælp af din tommel-og pegefinger anvende et vedvarende pres, der starter fra tæerne til dine ankler. Slagtilfælde hele din fod på denne måde og lette presset omkring tæerne. Gentag den samme massage slag på den eneste af dine fødder, og sørg for at du massage dine fødder i en kontinuerlig strøm.
En anden stor fodmassage teknik kaldes æltning. I denne teknik, skal du bruge din næve at ælte den eneste af dine fødder i frem og tilbage bevægelse. Brug fingrene til at ælte hæl og tå og tryk forsigtigt knoer ind i sålen af ??dine fødder gentagne gange. For at få lindring af smertefulde sener, der løber parallelt med udvendige kanter af foden, der er en meget enkel fodmassage teknik. Dette indebærer anvendelse af et fast tryk med tommelfingeren ved at glide dem fra top til bund langs siderne af foden.
En mere fodmassage teknik kaldes tå rotation. I denne teknik, er hver tå individuelt roteret først i urets retning og derefter i retning mod uret. Den bedste måde at gøre dette på er at forstå hver tå én ad gangen og forsigtigt trække dem opad og derefter dreje dem i modsatte retninger. Sørg for, at du ikke bruger for meget pres, eller du vil ende op såre tæerne. Læs mere om massage terapi.
Self Foot Massage Techniques
Hvis du ikke har tid til at gå til en spa for at få en fod massage, så kan du nemt give dine fødder en oplevelse ved at gøre en fodmassage derhjemme. For dette er det god ide først at rense dine fødder ved opblødning i en balje med lunkent varmt vand. Du kan også bruge nogle badesalt og et par dråber æteriske olier til at lindre de trætte muskler. Efter du har renset dine fødder, tørre dem med en fluffy håndklæde. Placer nu din venstre hånd på toppen af ??foden, og din højre hånd under det ene af din mund. Påfør medium tryk og glide hænderne fra tæerne til dine ankler. Gentag denne bevægelse seks til syv gange. Du kan også bruge duftende olie som olivenolie eller kokosolie, så dine fødder også er fugtet. Træk derefter hver tå af din fod og rotere dem i uret og mod uret retning. Brug tommelfingeren, tryk på buen af ??dine fødder og kugler. Disse er de områder, der skal bære hovedbyrden af ??hele din kropsvægt, så de har den maksimale spænding. Brug dine knoer til at skubbe rundt alene af dine fødder i små cirkelbevægelser. Afslut ved at kæle omkring anklerne i blide opadgående bevægelser.
Læs mere på:; Fod Zoneterapi, Fordele ved Massageterapi, Ben Massage, Der er mange andre fodmassage teknikker som kinesisk fodmassage teknikker og sensuel fodmassage teknikker. Alle disse teknikker er en smule avanceret, og det er bedst at få dem gjort professionelt. Således kan vi se, at fodmassage har en masse fordele, og det er en perfekt måde at destress efter en lang anstrengende dag.

Tape Gipsvægge
Våddragter til mænd
Pool Landskabspleje Idéer
Azalea Care
Baby Shower Cake Ordlyd
Crazy Tattoo Idéer
Feminin Tatoveringer
Tynde frisurer
Echinacea Plant
Medium Layered frisurer for kvinder
Ørken Plant Life