Forlovere pligter

Det er altid anses for at være en ære for at få en rolle som en forlovere hos din vens bryllup. Der er masser af venner og slægtninge, der kunne have været anset for denne særlige ære. Men den nette valgte dig er bevis nok, at han anser du for at være en af ??hans nærmeste hjælpere. At blive en forlovere indebærer ansvarlig told. Du skal være til stede med den nette hele brylluppet processen og hjælpe ham med brylluppet planlægning.
Forlover og Groomsmen opgaver
Det er ikke en barneleg at blive den bedste mand og forlovere af brudgommen. Dette er et helvede af et job, der kræver niveau ledes fyre. Den bedste mand og forlovere opgaverne omfatter betaler for deres egne smoking udlejning, deres rejseudgifter, hotelophold og kan transport til brylluppet sted. Nå, disse er nogle af de personlige udgifter, som du muligvis nødt til at foretage.
Den bedste mand og forlovere opgaver også omfatter hjælp til gommen beslutte og planlægge bryllupsbudget. Nu kommer den vigtigste del, organisering af polterabend. Som den bedste mand og forlovere opgaver, skal du alle chip i den part omkostningerne eller hvis du har mulighed, kan du være vært for polterabend alle af dig selv. Den næste vigtige forlover og forlovere pligt er at købe en gave til nygifte. Du kan ikke råd til at glemme en gave til dine nære kammerat på en af ??de mest specielle dag i hans liv. Lad os nu gå videre til pligter forlovere i detaljer.
Forlovere Opgaver og ansvar
The forlovere opgaver har været meget vigtigt, da oldtiden, da de skulle fungere som livvagter for nette-til-være indtil bryllupsdag. The forlovere ansvarsområder omfattede beskyttelse af den nette og gør sikker på, han stod i god behold ved siden af ??bruden på alteret.
I dag har tiderne ændret sig, så har forlovere pligter og ansvar. Du bør huske på, at blive en forlovere er en bekostelig opgave, og hvis du kan ikke råd til det eller ikke er i stand til at tage op ansvar, bør du sige nej til brudgommen med det samme. Gommen vil afhænge af dig for hver lille ting der kræves til brylluppet, og ingen vil sætte pris på en person, der står op i sidste øjeblik. Hvis du vil gemme dit venskab, brudgommen og dig selv fra forlegenhed senere på den store dag, være sikker på at du klar over, hvad du får ind. Lad os se på nogle af brylluppet forlovere opgaver.
Forlovere Ansvar; Som en forlovere, skal du hjælpe den nette vælge smoking og dukke op med ham i løbet af fittings. ; Du skal planlægge polterabend sammen med den bedste mand. Du vil også nødt til at dele omkostningerne ved den part, med den bedste mand og andre kolleger forlovere, hvis nogen. ; En forlovere skal være til stede og skal deltage i alle ceremonien prøver og øvning middage uden undtagelse. ; Du er nødt til at øve dit bryllup taler, hvis du er påkrævet, eller bedt om ordet. ; En forlovere skal betale for sit eget bryllup påklædning og andre bryllupstøj huslejer. , Du skal hjælpe den nette udarbejde en liste over inviterede og beslutte siddeforholdene. ; Den bedste mand og forlovere opgaver også omfatter at sørge for, rejsearrangementer, licenser, pas, visum, osv. til bryllup og bryllupsrejse er i orden. ; Den junior forlovere arbejdsopgaver omfatter lastning og losning af væsker fra biler, der hjælper i dekorationer og tilrettelæggelsen af ??bryllup ceremoni. ; En junior forlovere opgaver også omfatter at sørge for, siddeforholdene og rejseplaner foretaget, er i orden, og følges nøjagtigt af betjentene. ; Som forlovere du er ansvarlig for at returnere eventuelle tux eller formelle slid taget på leje af gommen. ; Bryllup Groomsmen ansvarsområder; På bryllup, du nødt til at sikre hver enkelt gæst og inviterede sidder på den tildelte plads i passende stillinger. ; Du skal stå ved siden af ??den nette under ceremonien, som han tager sin bryllupsløfter. ; Du skal eskortere brudepige til receptionen spillested fra ceremonien. ; På bryllupsreception, skal du sidde ved bordet af ære med nygifte. , Du er at blive fotograferet som bryllupsfest medlem. Du kan læse mere om bryllupsfotografering. ; Du er også forpligtet til at danse med brudepige. ; Efter receptionen kan hjælpe med indlæsning af gaver til bilen. ; Du kan læse mere om reponsibilites af de bedste mand og mere i artiklerne:; Best Man Wedding Tale; Best Man rister; Funny Best Man Taler; Det er nogle af de forlovere opgaver ved brylluppet. Som du har forstået, at blive en forlovere er noget at spøge med. Du er nødt til at opretholde et roligt sind og hjælpe nervøse brudgom overvinde sit bryllup angst Pinsler. Du skal være klædt ordentligt, for eksempel, sort smoking med sorte sokker. Du bør have en frisure at kunne skilte med en smuk ansigt. Du ved aldrig, men du kan imponere en smuk brudepige ved brylluppet. Jeg håber, at denne artikel om forlovere pligter og ansvar hjælper dig med at forberede dig til den største dag i din vens liv.

Decal Fjernelse
Forvirret Citater
Fjernelse Urin Lugt fra Carpet
Bibel Friendship Vers
Cover Up Tatoveringer
Styling kort hår
Infunderet Olive Oil
Eyeliner Tips og tricks
Fryser Temperatur
Mottoer at leve efter
Antiperspirant Vs Deodorant