Formel Bryllup Påklædning

Tanken nå frem til en formel bryllup i dit casual eller uformelle tøj, mens andre gæster er klædt i smoking, er selv meget pinligt. Men der er masser af mennesker, der har haft sådanne oplevelser. Årsagen til dette er, at mange mennesker ikke faktisk kender etikette at de har følge når de kjole profil for en formel bryllup. Selvom folk ved brylluppet ville koncentrerer mere på bruden, gommen og bryllupsfest, ikke iført korrekt formelle brylluppet påklædning kan gøre ett person selvstændig bevidst. Derfor, hvis du har at gå til en formel bryllup, du burde kende formelle brylluppet påklædning etikette. Lad os tage ett kig på korrekt formelle brylluppet påklædning for mænd og kvinder. Læs mere om bryllup gæst påklædning.
Formel Bryllup Påklædning Etiquette
Inden du vælger påklædning til et bryllup, så tjek, hvad type bryllup du vil deltage. Mest bryllup invitationer nævne slags bryllup det vil være. For eksempel, hvis brylluppet er en formel begivenhed, vil det blive nævnt i invitationen som »sort slips«. På den anden side, hvis det ikke har været nævnt i invitationen som hvorvidt brylluppet er formel, uformel eller casual tror ikke at du kan bære hvad du vil til! Én ting du kan gøre er at tjekke den type invitationen samt ordlyden i det. F.eks. Hvis indbydelsen er en creme farvet en som har sorttryk på det og hvor de har anvendt meget formelle sprog, derefter bryllup er en formel ett Imidlertid hvis indbydelsen er en fancy ét med casual sprog, så er afgjort ett invitation til en uformel eller casual bryllup. Når du er sikker du vil overvære en formel bryllup, den næste ting du har beslutte er slags påklædning at du vil slid. Læs mere om bryllup påklædning etikette for gæster.
Formel Bryllup Påklædning for Mænd; For både mænd og kvinder ville påklædning de vælger for en formel bryllup afhænger tidspunkt af dagen brylluppet holdes. For eksempel er påklædning til den formelle brylluppet som afholdes på formiddag eller eftermiddag forskellig fra som afholdes om aftenen. Den formelle Brylluppet påklædning for mænd vil også afhænge af sæson, hvor brylluppet holdes. Denne er fordi fleste mennesker betragter sorte kulør som korrekte påklædning til formel bryllupper. Selvom, dette er sandt vist omfang, er det ikke faktisk praktisk at bære ett sort farvet kulør til en morgen bryllup løbet sommersæsonen. På sådanne tider er det fint at bære en neutral eller lys farvede linned eller bomuld suit sammen med en matchende slips. På den Derimod, kl en vinter bryllup vil det være mest hensigtsmæssigt at bære en mørk ulden trop med ett slips og ett sweater under blazer. Vide mere om korrekt bryllup påklædning.
Der mange mennesker der tror at hvis brylluppet er en formel affære, den eneste rigtige påklædning for mænd er ett smoking. Imidlertid, etikette sige at det er upassende at bære en smoking på ett morgen eller eftermiddag bryllup. Smoking er forbeholdt bryllupper, der holdes efter seks. Sådanne bryllupper kaldes ultra formelle bryllupper. Der er nogle bryllupper der naevner valgfri sorte slips i deres invitation. Dette betyder at mænd der foretrækker at bære ett Tux kan bære én og dem, der ikke har det og ikke ønsker at leje ett kan komme i en mørk jakkesæt og slips. Nogle af de ting at mænd har at undgå ved en formel bryllup er casual tøj ligesom cargo bukser og jeans, krøllet tøj, vilde farver eller mønstre og upoleret sko. Læs mere på mænds bryllup påklædning.
Formel Bryllup Påklædning for Women; Som jeg sagde tidligere, tidspunktet for brylluppet har skal bemærkes før du vælger formelle brylluppet påklædning for kvinder. Påklædning at kvinder bør vælge en morgen eller eftermiddag formelle bryllup bør være et kort kjole i lyse farver. Det også fint at bære en formel jakkesæt for formiddagen brylluppet. Selvom det bedst at opt ??en lys farvet kjole til ett formiddag formel bryllup, aldrig bære ett hvid farvet påklædning da dette vil kollidere med kjole af bruden. Imidlertid hvis du er virkelig opsat på iført hvide, sørg at det ikke er noget, ville tage opmærksomheden fra bruden. Andre lys farver, du kan vælge for en formel bryllup er lyserøde, blå, creme mv Læs mere om kvinders jakkesæt til bryllupper.
På den derimod når det kommer til en aften formel bryllup dvs. ultra formelle brylluppet, kan en gå en lang kjole eller en lang / korte cocktail kjole. Glem ikke at matche kjole med ordentlig tilbehør som høj helet sko, glam smykker, kobling, wraps or tørklæder. Fleste mennesker forbinder farven sort med sorg og dermed, undgå iført sort til ett bryllup. Imidlertid der ingen forskrift, går imod ett kvindelig gæst iført en sort kjole til en bryllup. Snarere, fleste kvinder foretrækker at bære en sort kjole til ett formel bryllup om aftenen. Alligevel bør man aldrig bære en sort kjole til en formiddag bryllup. Ligesom mænd, er der nogle ting, at selv kvinder bør undgå at gøre for en formel bryllup. Kvinder bør aldrig slides for afslørende klæder ligesom stropløs, havet gennem osv. for en formel bryllup, især dette holdes i kirken. Hvis du gør bære sådan en kjole, glem ikke at medbringe en wrap med som du kan dække dine skuldre.
Du måske gerne læse mere på:; Dresses to Wear til et Wedding; Kjoler til ett Summer Wedding; Wedding Dresses; Jeg håber du har fik et klart idé om formelle bryllup påklædning med denne artikel. Så hvis du har været inviteret til ett formel bryllup næste uge Følg disse retningslinjer og kjole omhyggeligt.

Maori Symboler
Ørken Landskabspleje Idéer
Middelhavet rhus
Topiary Planter
Tør Hårpleje
Brudekjoler med ærmer
Fine Dining Etiquette
Lav vedligeholdelse Garden
Barack Obama Citater
Kinesisk Drage kostume
Simple Tattoo Idéer