Forskellige typer af huse

Med tiden er de designs og layout af huse været igennem en stor ændring. Forbedret konstruktion metoder og udvikling af nye byggematerialer er givet anledning til forskellige typer af huse rundt om i verden. Huse kan klassificeres på grundlag af den stil af arkitektur eller opførelse designs. Tid medfører forskellige ændringer og forskellige stilarter af arkitektur har udviklet i forskellige tidsaldre. Geografi eller placering har også haft en indflydelse på huset design. Du måske har hørt nogle af de populære typer af huse, såsom sommerhuse, ranch, hytter, koloniale huse, bungalows og herregårde. Lad os finde ud af mere om struktur og design elementer af disse forskellige typer af huse. Læs mere om sommerhuset hus planlægger og design.
Cape Cod, Cape Cod er populær i det nordøstlige USA. Oprindelsen til Cape Cod kan spores tilbage til begyndelsen af ??det 18. århundrede. Den er forbundet med kolonitiden. Kolonisterne der rejste fra New England til England tilpasset det engelske hus med en hal og en stue som model og ombygget it hjælp af nogle lokale materialer for at sikre beskyttelse mod det stormfulde vejr. Generelt er disse 1 eller 1 ½ etages bindingsværk huse er omfattet af helvedesild og clapboards, og facaden er lidt ornamenteret. Dekorative skodder, trægulve og et stort centralt pejs, der er tilsluttet alle værelser er fremtrædende træk ved denne stil arkitekturen. Andre funktioner består af multi-paned, dobbelt-hang vinduer og en central hal grundplan.
Colonial huse, Som navnet antyder, er disse sammen med kolonitiden. Den fremtrædende træk ved denne form for arkitektur er symmetri. Disse huse er kvadratiske eller i form og have multi-kvadreret ruder og jævnt fordelt vinduerne. I kolonitiden tider, var disse huse en symmetrisk form sammen med lavt til loftet og porte. Motiverne på en kolonial hus kan strække sig fra enkle til at udarbejde. Disse er multi-etages huse med de vigtigste boligareal på én etage, mens soveværelserne ligger på de højere etager. Nogle af de andre funktioner, er bindingsværk indramning, åbne verandaer, dekorative søjler eller dør blive kronet ved støbning. Læs mere på; victoriansk stil huse, georgiansk arkitektur, Tudor House, Denne type arkitektur er knyttet til regeringstid Tudors i England. Mod slutningen af ??det 19. århundrede, Tudor huse lavet sit udseende i USA. Denne stil af hus kunne have flere skorstene, indlagt mursten mønstre og trærammer. Andre funktioner kan små og flade buer og søjlebårne indgangsparti. Størrelsen af ??huset kunne variere fra en lille hytte til en enorm palæ.
Bungalow; Bungalow stil hjem er generelt 1 ½ eller 2 etager. Den anden etage generelt dækker mindre område end første sal. Den fremtrædende træk er lavfrekvent tage, sten skorsten, store kviste, brede udhæng og store verandaer. Grundet det store område, der dækkes af tag, lofter absorbere en masse varme i løbet af sommersæsonen. Disse er populære på grund af deres varme-reducerende funktioner.
Ranch, Ranch hjem er enkle boliger. Disse one-historie huse og har en simpel layout. Disse kunne være rektangulære, L-formet eller U-formet med store dobbelte hang vinduer. Begrebet åbne rum er en fremtrædende del af dette hjem som et stort område, kan bruges til stuen, spisestue, køkken og i visse tilfælde familieværelse. Ranch hjem var de første til at popularisere begrebet vedlagte garage. Med tiden har de traditionelle ranchen hjem layout undergået en forandring og begrebet split-niveau eller hævet ranch blevet populært for.
Saltbox; Saltbox er en slags af spant hus som har ett ujævn arrangement af historier. Det har to historier i foran og en bagpå. Traditionelt træ indramning er en del af Saltbox og dens tag er asymmetrisk. Taget har været asymmetrisk for at imødekomme den ulige arrangement historier, det har en stejl tag i sin front, og udvidelsen på bagsiden er dækket ved hjælp af meget længere, skrånende tag i ryggen. Disse huse er omfattet af clapboard sidespor.
Split Level; I tilfælde af Split niveau boliger, er trådt placeret mellem to etager. Du indtaster den delte niveau hus på andet niveau, her du måske finde en række små trapper fører op og et andet sæt fører ned. Dagligstuen, spisestue og køkken kan være på det andet niveau. The badeværelser og soveværelser ville være i det næste niveau. Niveauet under kan have en familie værelse.
Håber du har fundet oplysningerne om forskellige typer af huse spændende. Nu, hvor du er opmærksom på de forskellige typer af huse, vil du være i stand at identificere disse, hvis du går hus jagt. Er det ikke spændende!

Bryst Piece Tatoveringer
Badeværelse Cabinet Planer
Julestjerne Flower
Anden Baby Shower Etiquette
Cheer Up Citater
Kloak Gas Lugt i House
Bedste Sunless Tanner
Master Bedroom Plantegninger
Custom Bruseforhæng
Home Bar Idéer
Echinacea Plant