Først Dato Etiquette

Og du troede, den hårde del var færdig … Spørger ud er ikke halvt så hård som første date. Den første dato er første gang, du vil tilbringe lange timer med den eneste ene. Det er nok den første og den sidste chance du vil komme til at gøre det første indtryk. Som de siger, ‘første indtryk er det sidste indtryk «, er du nødt til gøre det rigtige. Både mænd og kvinder, behovet for at følge et sæt første date etikette som en høflighed. Det er, men naturligt at være i beskæmmet sindstilstand ved tanken om den første date. Det er svært at vide om ting at tale om den første date eller hvad man skal gøre på en første date. Desuden kan foregribelse af den første date spørgsmål ganske forstenende. Lidt studie og forståelse i første dato Etiquettes kan hjælpe dig med at løse denne frygt.
Først Dato Etiquettes
Dato Etikette # 1; Enkelhed er sofistikerede, er hvad de fleste første gang daters glemmer while udklædning til begivenheden. Så hvad at bære på en første date? Din påklædning kode for den første dato afhænger af, hvad du vil gøre på din første date. If your første date er årsagsforbindelse SØNDAG brunch, derefter en sommerkjole eller cocktailkjole passer bedst. Paa den anden side jeres første date formel middag på en smarte restaurant, hvis så indbegrebet lille sort kjole vil aldrig galt. Det samme gælder til mænd, der er forvirret over første date dressing forstand. Endelig ikke på kompromis med komfort, mens få klar til en romantisk første date.
Dato Etikette # 2; andre end dressing, din personlige pleje vaner sige en masse om dig. Tilhugget negle, flossede hår og sprukken læber vil ikke hjælpe dig gøre et godt indtryk. , Hvis du virkelig ønsker resultatet af den første dato for at være væsentlig, manicure og pedicure er mine stærke anbefalinger. En tur til en salon vil genoprette din strålende skønhed til endnu smukkere kommende tid. Kære mænd, stikkende skæg, pjuskede hår og lugten af ??sved er en komplet katastrofe. Ryd op i god tid før du hovedet ud til en dato og sættes i lidt mere end et øjebliks tanke, som du gør dig klar til dit første dato.
Dato Etikette # 3; Må ikke komme for sent! Der er ikke anden måde at sige det. Den første dato er ca tilbringe tid sammen. Kom sent til en dato vil kun spilde tid, at man kunne have brugt sammen. Lige som du gerne vil din date at respektere din tid, vil din date sætte pris på det samme også.
Dato Etikette # 4; Første dato Etiquettes handler ikke kun om visninger, men om charmerende din date så godt. Klassisk handlinger ridderlighed såsom afholdelse døren for damen, trække en stol, droppe hende, takke ham eller respektere grænserne for bordskik aldrig går af mode. Husk altid at takke din dato, som han dråber du ud for en dejlig tid du har brugt sammen (selvom du ikke har, stadig tak). Endelig ville det være en god idé at beholde dit alkohol indtag i skak.
Dato Etikette # 5: Som det er den første dato, kan der være få akavet øjeblikke. Udover den uundgåelige holde samtalerne lys. Undgå at tale om problemer på arbejdspladser, politisk synspunkter og i almene fag, som kan komme dig ind i et skænderi. Taler om interesser, hobbies, ambitioner og drømme er mere som første date samtale emner.
Mod slutningen af ??den første dato, et kys virker som den perfekte afslutning. Men ikke så hvis din date er ubehageligt. Kysse er et personligt valg og en gensidig beslutning. Tag dit opkald med din partners samtykke og derefter gå efter det.
Første dato etikette for kvinder og første dato etikette til mænd er mere eller mindre det samme. Din første date kan være en dør til en anden dato. Følg disse første date Etiquettes for en uforglemmelig tid!

Løvskov Planter
Fransk stil Beklædning
Eye of Horus Tattoo
Midt Navne til drenge
Taurus og Skytten Kompatibilitet
Yard Sale Priser
Kniv Care
Eiffel Tower centerpieces
Telefon Etiquette
Korset Prom Kjoler
Internet Dating Tips