Først Dato Regler

Den første dato for kvinder og første dato for mænd er ikke alt for forskellige. Både mænd og kvinder bør følge bestemte retningslinjer, som kan hjælpe dem med at skabe et godt indtryk med sig selv. For det meste er reglerne for første datoer i forbindelse med adfærd under den dato, fordi det er ved at observere den adfærd en person, at den anden person beslutter, om han / hun er værd forhold til.
Der er mange bøger, som kan give dig 10 første tidspunkt for piger og 10 første tidspunkt regler for fyre. Men, indtil du gennemføre disse forslag med succes, vil du ikke lykkes i dit kærlighedsliv. Så gå gennem den første dato tips eller første date etikette fremsat i de næste par stykker. Mere om dating.
Nyttige Instruktioner til din første dato
Et af de vigtigste første dato regler for mænd og kvinder ville være at klæde godt og nå stedet, hvor du er meningen at imødekomme dine ‘dato «rettidigt. Ved dressing i god måde, vil du se godt ud og skabe en stor første indtryk. Bær det bedste tøj, du har i din garderobe. Mænd bør ideelt set bære formel skjorter og bukser og gerne en blazer at gå med det. Sammen med iført gode tøj, er det vigtigt for mænd og kvinder at være velplejet. Kvinder kan at overveje tanken om at bære lange nederdele og attraktive toppe. Husk, at hvad du bruger, skal dit tøj vaere rene, strøget og man skal være trygge i det. Mere om hvad man skal bære på en første date.
Når du opfylde dine partner, hilse ham / hende med et varmt smil og en varmere “god aften”. Starte samtalen med nogle generelle emner som vejret, omgivelserne, til atmosfære i restauranten osv., gøre din dato behageligt og det ville tjene dig tid at falde til ro. Du kan starte ud med at give nogle oplysninger om dig selv. Spørg din partner om at dele noget om hans / hendes personlige liv, men vær omhyggelig med ikke at gøre den person ubehageligt. De vigtigste regler for første datoer er at holde smiler og svare på de spørgsmål, som din date intelligent. Du kan også snakke på afvekslende emner såsom sport, politik, parforhold osv. Før du foretager ethvert udsagn, tænke dobbelt og undgå fremsætte enhver bemærkning om emner hvor du ikke har nogen autentiske informationer og som kan såre følelserne hos de øvrige person.
Du bør huske, at første dato menes for forståelsen anden person godt. Du bør forsøge at vide om interesser, hobbyer og tanker de øvrige person under første dato. På samme tid, bør du præsentere dig selv trygt og tale sandheden. Bemærk at enhver falsk hævder vil forårsage store problemer senere og du ville ende op blive ett taber i relationen (hvis du ender have nogen). Mens du taler til hende / ham, taler høfligt og brug ikke nogen barske eller dårlig ord. Speak kun når den anden person har færdig udtrykke sig og undgå afbryde in-mellem. Ros din ven og være en god vært / værtinde. Ved at følge bordskik, mens du spiser sammen på din første date, vil du præsentere dig selv som en anstændig og god person. Én af de sjove første dato ideer ville være at bruge din sans af humor til fulde. Fleste af de gange, dette bygger en tryghedszone og tilføjer krydderi til den ellers »ikke-så-interessante« samtale.
Du bør ikke være i en travlt med at give nogen form for forpligtelser efter din første date. Forståelse en person tager tid og du bør tage din tid og forpligte kun når du er sikret at du virkelig lide anden person. For flere artikler på første dag, henvises til:; Først Dato samtaleemner; Hvad at gøre på en første date, ting at tale om på et First Date; Det var en del af de første dato regler, som du bør følge. Disse bestemmelser i første datoer er vigtige for begge – mænd samt kvinder. Alle det bedste for din første date!

Strawberry Blonde Hair
Lun Piercing
Origami Flower
Mouse Trap at Work
Feng Shui Stue
Mulle Haircut
Dark Armhuler
Øjenvipper curler: Tips til Bruge øjenvipper curler
Bornholmerur Dele
Snake Tattoo Design
Fransk Intensive Havearbejde