Fransk Braid Styles

Franske fletninger er store frisurer egnet til mellemlang eller lang hår længde. Det er også en elegant ud fletning frisurer, og du kan bære det når som helst. Uanset om det drejer sig om at gå til en fest eller en fodboldkamp, ??fransk fletninger er en stor stil. Fransk fletning stilarter er også en fantastisk løsning, hvis du har dårlig hår dag. Nævnt nedenfor er de skridt til at guide dig til at gøre den franske fletning selv.
Hvordan til fransk Braid dit hår?
Hold praktisere trinene nævnt nedenfor til at gøre en fransk fletning, og du kan placere et spejl bag dig for at se, hvordan du er flettematerialer dit hår, og ændre længde og stil på din flette. ; At begynde at lære sammensnoning fransk fletning, så er det godt, hvis du starter fra hår, der er længere. ; Arbejde med lidt våde eller let snavset hår, eller brug en spray tåge på dit hår, hvis du har shampooed rent hår. Dette skyldes ren hårstrå vil være vanskeligt at arbejde med, da de ikke vil bo på plads. , Og så starte med at tage en lille del af hår fra forsiden af ??dit hår. Så trækker det tilbage og separat denne sektion af håret i tre lige store dele. Hold en del i højre hånd og resten to i venstre hånd. ; At krydse lag, at håret del i din højre hånd og placer det over den del af centrum, så tag det afsnit i venstre hånd og krydse over på midten. Gentag dette trin igen. ; At gøre denne fletning ligne en fransk fletning frisure, skal du holde tilføje sektioner af dit hår i med hver venstre og højre hånd indtagelse. These indtag bør opretholdes som selv som muligt, for at gøre din franske fletning se godt ud. ; For et blødere look lave en løs fletning, for en pæn at se fletning trække hår strammere. ; Forskellige franske Braid Styles
Et du ved hvordan man laver en fransk fletning kan du prøve de forskellige cool franske fletning stilarter. ; En simpel stil er at fransk fletning dit hår indtil nakken af ??din hals, og derefter binde en elastik og overlade resten af ??håret åben. Dette vil give en fletning og pony kombineret look. , En anden let at lave en stil ved hjælp af en fransk fletning er at semi-tie dit hår i en fransk fletning, sikres den, og lade resten af ??håret åben. ; En stor stil er at deltage dit hår i midten, så små, franske fletninger på begge de dele af dit hår. ; For et romantisk look, kan du også prøve afsked dit hår i midten, så tag hår sektioner fra den forreste del af håret. Form små franske fletninger på begge sider, og sikre dem bag ørerne med hår ben. Hvis du vil til fest, så kan du overveje at binde de åbne hår, fletning den og derefter fastsætte det i en updo frisure med hårspray og stifter. ; Her er en anden sød og hurtig stil, du kan afprøve. Børste dit hår godt, og derefter foretage en sideskilning. Tag en forreste del af dit hår på større side af afskeden, franske fletning dette hår, og fastgør derefter flette bag øret med hår ben. Børste resten af ??håret igen, og lad åben. , Så holder øve ovennævnte franske fletning instruktioner. Når du er i stand til at gøre den franske fletning korrekt, prøv ovenstående kølige franske fletning stilarter.

Planlægger et bryllup om et budget
Ting at have i din pung
Polynesiske Tribal Tattoos
Asian Inspireret Soveværelse
Affidavit arveret
Ice Plant Care
Underviser Vurdering Gaver
Sympati Quotes
Glow in the Dark Body Paint
Sort Pine Bonsai
Akvarium Aktiveret Carbon