Fransk Etiquette

Være bevidst om fransk etikette og manerer kan være til stor hjælp, hvis du planlægger en tur til Frankrig. Hvert sted har sit eget sæt af skikke og traditioner, som igen, virkningen af ??reglerne for kommunikation og etikette. For eksempel, hvis du har et forretningsmøde i Frankrig er der et vist indtryk, du ønsker at forlade på din franske partner, men hvis du ikke er bekendt med fransk etikette og skikke, kan du gå glip af din chance for at stifte bekendtskab med dem på en bedre måde. I tilfælde af at du gør en indsats og er bedre informeret om deres skikke og etikette, du kan blive i stand til at påvirke deres opfattelse af dig på en positiv måde. Så hvorfor tage chancer, øge din bevidsthed om fransk etikette, og du vil helt sikkert skabe et stort indtryk og være i stand til at håndtere dit arbejde og kommunikere på den rigtige måde. Læs mere på:; Fakta om fransk kultur, fransk sætninger; Business Etiquette
At være høflig og beleven er det første skridt. Hvis du er møde for første gang, skal du sørge hilse på en rigtige måde. Hvis du er på en forretningsrejse, skal du sørge for dit visitkort med dig. Det vil være hensigtsmæssigt at starte mødet med en udveksling af visitkort. Man må ikke vises uformelt på et møde. Alle personlige kommentarer ville ikke blive taget godt. Så sørg for at begrænse dig selv og adresse den pågældende person på en hensigtsmæssig måde. Hils den person, og behandle dem ved hjælp af deres titel og efternavn. Kendskab til det franske sprog ville helt sikkert være en ekstra fordel, lære et par almindeligt brugte sætninger i det mindste. Som du fortsætter med en blid håndtryk, bruger ordene glad for at møde dig. Du skal klæde sig passende, prangende eller casual tøj ville være en udskudt med den stilfulde franske partnere, som de forbinder kjole forstand med status og succes. Du er måske ikke vant til det, men den franske folk tror på at opretholde direkte øjenkontakt, dette er et tegn på deres interesse, hvis man ser bort i stedet for at gøre en øjenkontakt, kan du blive opfattet som en grov person. Når mødet er slut, da du byder farvel, skal du sørge ryste hænder med alle de mennesker til stede. Læs mere på:; Handshake Etikette, Professional Etikette; Meal Etiquette
For så vidt angår måltider angår, er morgenmaden er generelt fra 7 til 9 om morgenen. Morgenmad er lys som en kop kaffe eller varm chokolade med rundstykker eller toasts, marmelade og croissanter er fælles valg til morgenmad. Frokost er ganske omfattende og en typisk frokost menu består af sandwich / salater, er kød og grøntsager serveret sammen med ørken, vin og kaffe. Middagsmenu vil generelt omfatte appetitvækker, suppe, en hovedret, dessert, kaffe og chokolade. Vin vil altid blive serveret. Hvis du er blevet inviteret til en fransk hus til middag, så sørg for at du ankommer til tiden. At være punktlig betragtes yderst vigtigt. Under en god kvalitet vin som en gave ville være en god idé. Du må ikke klæde tilfældigt, den franske kjole stil er mere formel. For så vidt angår bordskik angår, skal du sørge påbegyndes først, når værtinden nævner ordene Bon Appetit. Du må ikke placere albuerne på bordet, men på samme tid, skal dine hænder være synligt. Sørg for at du holder kniv og gaffel korrekt. En anden ting du skal huske er, at du aldrig må smør dit brød på et måltid. At forlade dit glas fulde angiver, at du ikke ønsker at drikke mere vin. Undgå at efterlade mad på tallerkenen. Når du er færdig med dit måltid, krydse dine gaffel og kniv, med gaflen på toppen.
Fransk Etikette vs American Etiquette
Når det kommer til fransk etikette og manerer, fransk kommer på tværs som mere formelle. Amerikanske etikette afslører mere afslappet og uformel side af kulturen. I USA, kan du ikke ses som uhøflig, hvis man bølge på en gruppe af mennesker som du forlader, mens der i den franske kultur, skal du ryste hænder med alle de mennesker, før du tager af sted. Fransk gøre mere øjenkontakt og er ikke ubehageligt, mens du står lidt tættere på hinanden. For så vidt angår dressing angår, er den formelle påklædning foretrukket af fransk. For så vidt angår spisning etikette er bekymret, med undtagelse af en formel middag, generelt franske diners bryde stykker brød og læg dem på dugen ved siden af ??deres plader, mens den i USA, er skiveskåret brød placeret i en kurv. Der er en anden forskel, give tips på en restaurant er meget populær i USA, mens den franske restauranter, er en 15% tip meste inkluderet i regningen. Så drikkepenge er ikke rigtig obligatorisk. Læs mere om spisesteder etikette.
Læs mere på:; Sociale Etikette Tips; Dinner Party Etikette; Restaurant Etikette Tips; Håber du har fundet denne information om fransk etikette og manerer nyttige. Brug disse franske etikette tips og kommunikere bedre med henblik på at gøre dine møder mere succesfuld. Dem, der går på ferie, ville være i stand til at nyde mere og vil blive stor gavn, hvis de lærer mere om fransk etikette.

Weekend Vacation Idéer
Horse Tattoo Designs
Ranunkel Blomster Sæson
Fjern Hund urin fra Carpet
Reol Room Divider
Egyptiske Tatoveringer
Badeværelse Vanity Idéer
Anvende Eyeshadow
Faucet Håndtag Reparation
Sympati Card Etiquette
Italiensk Tattoo Design